Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dün sipariş ettim tüm parçaları bugün geldi kurdum, arkamdan ter aktı ama eğlenmedim hiç. 3 işlemci iyiymiş la, superpi de baya iyi başka şey yok pcde sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 3 işlemci nedir ula çok mu geri kaldım ben bu hardware işlerinden noldu 3 çekirdek mi yoksa o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 3 çekirdek işte aga ya 3 işlemciyi kim bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2-4 diye gitmiyomuydu o ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 amd yaptı 3 lü diye bilmek ben, hayrını gör bende 1 ay önce topladım tadını alamıyorum hala 30 farklı oyun war 10 dk oynayıp kapıyorum hasta ruhluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 AMD o islemciye olan talepleri karsilayabilmek icin 4 cekirdek olanlari 3 cekirdek seklinde set edip piyasa surmustu. O tip islemcilerden birini aldiysan islemcini 4 cekirdek yapabiliyosun. DH'ta falan video olarak vardi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aferin çok iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 tek oynadığım oyun football manager live zaten, artislik olsun diye yaptım 4.ye falan gerek yok baba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 barnacle said: 2-4 diye gitmiyomuydu o ya sdf. asfhaufh bende ole biliyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 amdnin var 3 cekirdeklisi, intel 8liyi, amd 12liyi cikardi. artik hizlar deil, corelar artiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar