Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ölüm grafikleri

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Oyunda tek yapıcakları şey slow lvl2de cıkacak sekılde yapmalarıdı bılırsınız sorc( human) bu kjadar oyunda baska birşeyde imba yok oyun şimdi daha da gitti bnet sistemı tamamen aptallastı artık lvl 40 adam lvl 5 adamla oynar oldu komıklestı :P[signature][hline]Ragnarok<=>
LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR
LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft patchleri oyunu geliştirmek, Morrowind patchleri oyunu düzeltmek için çıktı.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği

555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki:
Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum.

555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki:
Ben tavuğun en çok pirzolasını severim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu geliştirmek? denge ayarı denen olay da eksik ya da yanlış yapılmış dengeden kaynaklanır.. denge ayarına ihtiyaç duymayan tonlarca oyun var.. hemen yukarıda yazmışım denge ayarını nasıl yaptıklarını, dengeye mi getiriliyor daha mı çok bozuluyor belli değil..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

e evet mükemmel. bundan rahatsızlık duyan tek kişi sensin galiba.
starcraft'ta da bu yöntem kullanılmıştı. ve zaten en iyi 2 rts'dir benim gözümde sc ve wc3[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

Tipik bomba muhabbeti ya :) Biri gelir oha bomba gibi der diğeri neden falan die sorar. Daha önce yazdığım nedenleri yazim:
-Şu anda piyasada bulunan MMORPG'lerin iyi yanları alınıp kötü yanlarından dersler çıkartılarak oluşturuluyor
-Warcraft dünyasında geçiyor,
-Oyunu Blizzard gibi tecrübeli ve seviyesi ortada bir firma yapıyor,
-Beta test aşamasında oyuncuların deneyimlerine çok önem gösteriliyor,
-Çoğu ülkenin saklı kalmış oyuncularına önem gösteriyorlar (Türkiye'nin betaya kabul görmesi)
-Pek çok sistemin kaldırabileceği bir oyun motoru,
-Senaryosu, çevre detayına verilen önem, üzerinde uğraşılmış karakter altyapısı,
-Oyuna yeni başlayan kişileri karakter yaratım ekranında bilmedikleri skill seçme, stat(dex, str vs.) ayarlama işleriyle boğmaması,
-Ayrıca sayamadığım çok fazlası falan filan.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Arada Urza da uğrasın buralara merak ettiklerimizi soralım, düşüncelerimizi Blizzard'a aktarması için falan kullanalım :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

wow u burda tartısmak iyidir guzeldir ... ama merak ediorum burdaki wow a lafeden arkadasların ne gibi alternatifleri var? wow u oynamayıp ne oynicaksınız?

Gel babs uo da lumber kasam sw ye yarıomus muhabbetine girip uo oynamayacaklarını umuyorum...

buraya su online oyunun şusu daha iyi diye yazınki insanlar vericekleri paraya acımasınlar hep beraber en ii online oyunu oynasınlar...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste alternatif verin ama online oyunlardan olsun mumkunse.. mesela deyinki bence bu oyun DAoC un grafiklerinden bile kotu ... ama oynanıs tarzı olarak bu daha guzel deyin.. diger online oyunları tecrube etmis olmak isterdim ama en son su pvp videosunu izledikten sonra orda oyunun icinde olmayı cok istedim.. ayrıca grafik bu oyunun sadece 1 yonu ve gordugum kadarıyla bu oyunu oynayacak insanların WOW 90 alırken EQ2 nin 100 almasını umursamayacagını dusunuyorum[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin zevki farklıdır öncelikle fakat bence swg ile wow'un grafikleri kıyas götürmez bile...Bir aydır WoW Beta3 oynuyorum (Sc serverlarında) neredeyse tüm mekanları dolaştım ve de şunu söyleyebilirim ki wow tam bir harika.Swg'in grafikleri yanında sönük kalıyor.Morrowind'e gelince o oyun zaten süper grafikli...Nasıl her öğrenci sınavlardan hep %100 alamıyorsa, her oyun yapımcısı da mükemmel grafikler yapamayabilir.Kaldı ki bu Wow için geçerli sanmayın.Oyunun grafiklerini önemli değil bence.Oyunun içinde nasıl durduğu önemli.Ve şunu belirtmeliyim ki bence wow'un grafileri oyun içinde çok ama çok gerçekçi.Sırf screenshotlar birşey anlatamaz bu konuda.Grafikler gerçekten çok kaliteli ve tam olması gerektiği gibi.Grafikleri çizgi filme benzetenlere ise şaşıyorum.Siz hiç çizgi film izlememişsiniz.Kaldı ki Blizzard ilk Warcraft'tan beri karanlık ve korkunç bir atmosferi rengarenk grafiklerle anlatıyor.Nice soykırımlar, nice ihanetler ve dökülen masum kanları bu rengarek grafikler eşliğinde sunuluyor.Warcraft warcraft diyip de hala bunu anlayamayan varsa bilemem doğrusu...Oyunun grafikleri tabii eski oyunların çizgisinde rengarenk olacak.Bunlar benim görüşlerim tabii ve kimse katılmak zorunda değil.Ama şu kesin ki Wow'ı rakiplerinin hepsinden üstün kılan pek çok yanı var ve grafikleri de bunların başında geliyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şoyle bişi var ölüm grafiklerini bilme mde karakterleri çok kas yığını yapmışlar sanki ben beğenmem şahsen çok kas yığını karakte benim karakterim atletik olcak çevik olcak oyle bodoz gibi durmıcak hele bi warriorun balık tutarken screenshot almışlar ç kkomik yani balta gibi bi adam elinde oltayla balık tutuyor umarım karakter yaratmada istedimiz gibi yaratabiliriz ama kuşkuluyum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bak halen bir konuyu tersdüşünüyorsunuz. World of warcraft'ta ultima online'da olduğu gibi laylaylom dur biraz savaşıyım da geçineyim şeklinde oynamıyorsun.
Sen Kralına/Şefine/... bağlı bir askersin burada bağzı özgürlüklerin kısıtlanırlanır. O yüzden vücut ölçüleri standart. Yani şişman yada cılız yapamazsınız hepsi yapılı. Tıpkı bir askerin hep olması gerektiği gibi.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz doğru, oyunun geçtiği zaman ince ipliklerle tarafların birbirine tutunduğu ve bu iki tarafın savaşta olduğu bir dönem. Bu arada kesin karşı tarafı birbirine düşürme questleri vardır Rougelarda falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır senin dediğin başka şey benim dediğim başka şey herkesi standart ölçülerde yapılması bence baside kaçmaktan başka bişi değildir... istediği kadar şef olsun savaş olsun sonuçta bu bir oyun para veriyorsun herkes istediği gibi olmayı hakedebilir bence ve sonuçta sıska asker yapcaz demiyorum ben oyle kas yığını bodoz bi adam yerine atletik koşucu vucudu olan bir adamla oynamayı tercih ederim ben...sadece tercih meselesi ama bu tercihin oyuncuya verilmesi şart... bu yuzden zaten swg yi takdir etmişimdir hep herşey oyuncuya bağlı...

[Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Temmuz 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...