Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Oyunda tek yapıcakları şey slow lvl2de cıkacak sekılde yapmalarıdı bılırsınız sorc( human) bu kjadar oyunda baska birşeyde imba yok oyun şimdi daha da gitti bnet sistemı tamamen aptallastı artık lvl 40 adam lvl 5 adamla oynar oldu komıklestı :P[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sam'cim benim demek istediğim wc3'e çıkan patchlerin hepsi multiplayer balance için çıktı...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Warcraft patchleri oyunu geliştirmek, Morrowind patchleri oyunu düzeltmek için çıktı.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 oyunu geliştirmek? denge ayarı denen olay da eksik ya da yanlış yapılmış dengeden kaynaklanır.. denge ayarına ihtiyaç duymayan tonlarca oyun var.. hemen yukarıda yazmışım denge ayarını nasıl yaptıklarını, dengeye mi getiriliyor daha mı çok bozuluyor belli değil..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gayet de güzel dengeye getiriyorlar bence. bu konuda blizzard'ın izlediği taktik mükemmel[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bozuk bir gameplay sistemini oyunculara sunup bedavaya tester olarak kullanmak fikri gerçekten de mükemmel..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 e evet mükemmel. bundan rahatsızlık duyan tek kişi sensin galiba. starcraft'ta da bu yöntem kullanılmıştı. ve zaten en iyi 2 rts'dir benim gözümde sc ve wc3[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sam, 18 Temmuz 2004 13:37 tarihinde demiş ki: bozuk bir gameplay sistemini oyunculara sunup bedavaya tester olarak kullanmak fikri gerçekten de mükemmel.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 WoW ölüm grafikleri de güzelmiş baya :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShEyTaN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 WoW bomba gibi geliyo açık konuşiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 şeytan kardeş aç bakalım biraz, nedir bomba olan nası bomba gibi geliyor? Patlıycak rezil mi olucak? Olmayacaksa nasıl olacak?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tipik bomba muhabbeti ya :) Biri gelir oha bomba gibi der diğeri neden falan die sorar. Daha önce yazdığım nedenleri yazim: -Şu anda piyasada bulunan MMORPG'lerin iyi yanları alınıp kötü yanlarından dersler çıkartılarak oluşturuluyor -Warcraft dünyasında geçiyor, -Oyunu Blizzard gibi tecrübeli ve seviyesi ortada bir firma yapıyor, -Beta test aşamasında oyuncuların deneyimlerine çok önem gösteriliyor, -Çoğu ülkenin saklı kalmış oyuncularına önem gösteriyorlar (Türkiye'nin betaya kabul görmesi) -Pek çok sistemin kaldırabileceği bir oyun motoru, -Senaryosu, çevre detayına verilen önem, üzerinde uğraşılmış karakter altyapısı, -Oyuna yeni başlayan kişileri karakter yaratım ekranında bilmedikleri skill seçme, stat(dex, str vs.) ayarlama işleriyle boğmaması, -Ayrıca sayamadığım çok fazlası falan filan.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok bu sefer gerçek, Urza dedi.o 2 senedir falan beta tester WoW da...[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arada Urza da uğrasın buralara merak ettiklerimizi soralım, düşüncelerimizi Blizzard'a aktarması için falan kullanalım :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yararlanalım! :horace:[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 wow u burda tartısmak iyidir guzeldir ... ama merak ediorum burdaki wow a lafeden arkadasların ne gibi alternatifleri var? wow u oynamayıp ne oynicaksınız? Gel babs uo da lumber kasam sw ye yarıomus muhabbetine girip uo oynamayacaklarını umuyorum... buraya su online oyunun şusu daha iyi diye yazınki insanlar vericekleri paraya acımasınlar hep beraber en ii online oyunu oynasınlar...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Everquest II, Guild Wars, Middle Earth Online ve Matrix Online diğer kayda değer alternatifler gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tamam iste alternatif verin ama online oyunlardan olsun mumkunse.. mesela deyinki bence bu oyun DAoC un grafiklerinden bile kotu ... ama oynanıs tarzı olarak bu daha guzel deyin.. diger online oyunları tecrube etmis olmak isterdim ama en son su pvp videosunu izledikten sonra orda oyunun icinde olmayı cok istedim.. ayrıca grafik bu oyunun sadece 1 yonu ve gordugum kadarıyla bu oyunu oynayacak insanların WOW 90 alırken EQ2 nin 100 almasını umursamayacagını dusunuyorum[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chavez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Herkesin zevki farklıdır öncelikle fakat bence swg ile wow'un grafikleri kıyas götürmez bile...Bir aydır WoW Beta3 oynuyorum (Sc serverlarında) neredeyse tüm mekanları dolaştım ve de şunu söyleyebilirim ki wow tam bir harika.Swg'in grafikleri yanında sönük kalıyor.Morrowind'e gelince o oyun zaten süper grafikli...Nasıl her öğrenci sınavlardan hep %100 alamıyorsa, her oyun yapımcısı da mükemmel grafikler yapamayabilir.Kaldı ki bu Wow için geçerli sanmayın.Oyunun grafiklerini önemli değil bence.Oyunun içinde nasıl durduğu önemli.Ve şunu belirtmeliyim ki bence wow'un grafileri oyun içinde çok ama çok gerçekçi.Sırf screenshotlar birşey anlatamaz bu konuda.Grafikler gerçekten çok kaliteli ve tam olması gerektiği gibi.Grafikleri çizgi filme benzetenlere ise şaşıyorum.Siz hiç çizgi film izlememişsiniz.Kaldı ki Blizzard ilk Warcraft'tan beri karanlık ve korkunç bir atmosferi rengarenk grafiklerle anlatıyor.Nice soykırımlar, nice ihanetler ve dökülen masum kanları bu rengarek grafikler eşliğinde sunuluyor.Warcraft warcraft diyip de hala bunu anlayamayan varsa bilemem doğrusu...Oyunun grafikleri tabii eski oyunların çizgisinde rengarenk olacak.Bunlar benim görüşlerim tabii ve kimse katılmak zorunda değil.Ama şu kesin ki Wow'ı rakiplerinin hepsinden üstün kılan pek çok yanı var ve grafikleri de bunların başında geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben mmolarda grafikten çok oynanabilirliğe bakıyorum şahsen o yüzden hala uo oynuyorum ama wowdanda ümidim var yani atmosfer olarak falan güzel duruyor videolardan gördüğüm kadarıyla umarım oyun tarzı olarakta sağlamdır yani "quest yap level atla"dan ibaret diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yalnız şoyle bişi var ölüm grafiklerini bilme mde karakterleri çok kas yığını yapmışlar sanki ben beğenmem şahsen çok kas yığını karakte benim karakterim atletik olcak çevik olcak oyle bodoz gibi durmıcak hele bi warriorun balık tutarken screenshot almışlar ç kkomik yani balta gibi bi adam elinde oltayla balık tutuyor umarım karakter yaratmada istedimiz gibi yaratabiliriz ama kuşkuluyum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arkadaşım bak halen bir konuyu tersdüşünüyorsunuz. World of warcraft'ta ultima online'da olduğu gibi laylaylom dur biraz savaşıyım da geçineyim şeklinde oynamıyorsun. Sen Kralına/Şefine/... bağlı bir askersin burada bağzı özgürlüklerin kısıtlanırlanır. O yüzden vücut ölçüleri standart. Yani şişman yada cılız yapamazsınız hepsi yapılı. Tıpkı bir askerin hep olması gerektiği gibi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doğru. çürükelri asker yapmıyoruz. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Dediğiniz doğru, oyunun geçtiği zaman ince ipliklerle tarafların birbirine tutunduğu ve bu iki tarafın savaşta olduğu bir dönem. Bu arada kesin karşı tarafı birbirine düşürme questleri vardır Rougelarda falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır senin dediğin başka şey benim dediğim başka şey herkesi standart ölçülerde yapılması bence baside kaçmaktan başka bişi değildir... istediği kadar şef olsun savaş olsun sonuçta bu bir oyun para veriyorsun herkes istediği gibi olmayı hakedebilir bence ve sonuçta sıska asker yapcaz demiyorum ben oyle kas yığını bodoz bi adam yerine atletik koşucu vucudu olan bir adamla oynamayı tercih ederim ben...sadece tercih meselesi ama bu tercihin oyuncuya verilmesi şart... bu yuzden zaten swg yi takdir etmişimdir hep herşey oyuncuya bağlı... [Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Temmuz 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft WoW ölüm grafikleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gayet de güzel dengeye getiriyorlar bence. bu konuda blizzard'ın izlediği taktik mükemmel[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bozuk bir gameplay sistemini oyunculara sunup bedavaya tester olarak kullanmak fikri gerçekten de mükemmel..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 e evet mükemmel. bundan rahatsızlık duyan tek kişi sensin galiba. starcraft'ta da bu yöntem kullanılmıştı. ve zaten en iyi 2 rts'dir benim gözümde sc ve wc3[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sam, 18 Temmuz 2004 13:37 tarihinde demiş ki: bozuk bir gameplay sistemini oyunculara sunup bedavaya tester olarak kullanmak fikri gerçekten de mükemmel.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 WoW ölüm grafikleri de güzelmiş baya :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShEyTaN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 WoW bomba gibi geliyo açık konuşiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 şeytan kardeş aç bakalım biraz, nedir bomba olan nası bomba gibi geliyor? Patlıycak rezil mi olucak? Olmayacaksa nasıl olacak?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tipik bomba muhabbeti ya :) Biri gelir oha bomba gibi der diğeri neden falan die sorar. Daha önce yazdığım nedenleri yazim: -Şu anda piyasada bulunan MMORPG'lerin iyi yanları alınıp kötü yanlarından dersler çıkartılarak oluşturuluyor -Warcraft dünyasında geçiyor, -Oyunu Blizzard gibi tecrübeli ve seviyesi ortada bir firma yapıyor, -Beta test aşamasında oyuncuların deneyimlerine çok önem gösteriliyor, -Çoğu ülkenin saklı kalmış oyuncularına önem gösteriyorlar (Türkiye'nin betaya kabul görmesi) -Pek çok sistemin kaldırabileceği bir oyun motoru, -Senaryosu, çevre detayına verilen önem, üzerinde uğraşılmış karakter altyapısı, -Oyuna yeni başlayan kişileri karakter yaratım ekranında bilmedikleri skill seçme, stat(dex, str vs.) ayarlama işleriyle boğmaması, -Ayrıca sayamadığım çok fazlası falan filan.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok bu sefer gerçek, Urza dedi.o 2 senedir falan beta tester WoW da...[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arada Urza da uğrasın buralara merak ettiklerimizi soralım, düşüncelerimizi Blizzard'a aktarması için falan kullanalım :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yararlanalım! :horace:[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 wow u burda tartısmak iyidir guzeldir ... ama merak ediorum burdaki wow a lafeden arkadasların ne gibi alternatifleri var? wow u oynamayıp ne oynicaksınız? Gel babs uo da lumber kasam sw ye yarıomus muhabbetine girip uo oynamayacaklarını umuyorum... buraya su online oyunun şusu daha iyi diye yazınki insanlar vericekleri paraya acımasınlar hep beraber en ii online oyunu oynasınlar...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Everquest II, Guild Wars, Middle Earth Online ve Matrix Online diğer kayda değer alternatifler gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tamam iste alternatif verin ama online oyunlardan olsun mumkunse.. mesela deyinki bence bu oyun DAoC un grafiklerinden bile kotu ... ama oynanıs tarzı olarak bu daha guzel deyin.. diger online oyunları tecrube etmis olmak isterdim ama en son su pvp videosunu izledikten sonra orda oyunun icinde olmayı cok istedim.. ayrıca grafik bu oyunun sadece 1 yonu ve gordugum kadarıyla bu oyunu oynayacak insanların WOW 90 alırken EQ2 nin 100 almasını umursamayacagını dusunuyorum[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chavez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Herkesin zevki farklıdır öncelikle fakat bence swg ile wow'un grafikleri kıyas götürmez bile...Bir aydır WoW Beta3 oynuyorum (Sc serverlarında) neredeyse tüm mekanları dolaştım ve de şunu söyleyebilirim ki wow tam bir harika.Swg'in grafikleri yanında sönük kalıyor.Morrowind'e gelince o oyun zaten süper grafikli...Nasıl her öğrenci sınavlardan hep %100 alamıyorsa, her oyun yapımcısı da mükemmel grafikler yapamayabilir.Kaldı ki bu Wow için geçerli sanmayın.Oyunun grafiklerini önemli değil bence.Oyunun içinde nasıl durduğu önemli.Ve şunu belirtmeliyim ki bence wow'un grafileri oyun içinde çok ama çok gerçekçi.Sırf screenshotlar birşey anlatamaz bu konuda.Grafikler gerçekten çok kaliteli ve tam olması gerektiği gibi.Grafikleri çizgi filme benzetenlere ise şaşıyorum.Siz hiç çizgi film izlememişsiniz.Kaldı ki Blizzard ilk Warcraft'tan beri karanlık ve korkunç bir atmosferi rengarenk grafiklerle anlatıyor.Nice soykırımlar, nice ihanetler ve dökülen masum kanları bu rengarek grafikler eşliğinde sunuluyor.Warcraft warcraft diyip de hala bunu anlayamayan varsa bilemem doğrusu...Oyunun grafikleri tabii eski oyunların çizgisinde rengarenk olacak.Bunlar benim görüşlerim tabii ve kimse katılmak zorunda değil.Ama şu kesin ki Wow'ı rakiplerinin hepsinden üstün kılan pek çok yanı var ve grafikleri de bunların başında geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben mmolarda grafikten çok oynanabilirliğe bakıyorum şahsen o yüzden hala uo oynuyorum ama wowdanda ümidim var yani atmosfer olarak falan güzel duruyor videolardan gördüğüm kadarıyla umarım oyun tarzı olarakta sağlamdır yani "quest yap level atla"dan ibaret diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yalnız şoyle bişi var ölüm grafiklerini bilme mde karakterleri çok kas yığını yapmışlar sanki ben beğenmem şahsen çok kas yığını karakte benim karakterim atletik olcak çevik olcak oyle bodoz gibi durmıcak hele bi warriorun balık tutarken screenshot almışlar ç kkomik yani balta gibi bi adam elinde oltayla balık tutuyor umarım karakter yaratmada istedimiz gibi yaratabiliriz ama kuşkuluyum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arkadaşım bak halen bir konuyu tersdüşünüyorsunuz. World of warcraft'ta ultima online'da olduğu gibi laylaylom dur biraz savaşıyım da geçineyim şeklinde oynamıyorsun. Sen Kralına/Şefine/... bağlı bir askersin burada bağzı özgürlüklerin kısıtlanırlanır. O yüzden vücut ölçüleri standart. Yani şişman yada cılız yapamazsınız hepsi yapılı. Tıpkı bir askerin hep olması gerektiği gibi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doğru. çürükelri asker yapmıyoruz. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Dediğiniz doğru, oyunun geçtiği zaman ince ipliklerle tarafların birbirine tutunduğu ve bu iki tarafın savaşta olduğu bir dönem. Bu arada kesin karşı tarafı birbirine düşürme questleri vardır Rougelarda falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır senin dediğin başka şey benim dediğim başka şey herkesi standart ölçülerde yapılması bence baside kaçmaktan başka bişi değildir... istediği kadar şef olsun savaş olsun sonuçta bu bir oyun para veriyorsun herkes istediği gibi olmayı hakedebilir bence ve sonuçta sıska asker yapcaz demiyorum ben oyle kas yığını bodoz bi adam yerine atletik koşucu vucudu olan bir adamla oynamayı tercih ederim ben...sadece tercih meselesi ama bu tercihin oyuncuya verilmesi şart... bu yuzden zaten swg yi takdir etmişimdir hep herşey oyuncuya bağlı... [Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Temmuz 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft WoW ölüm grafikleri × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 e evet mükemmel. bundan rahatsızlık duyan tek kişi sensin galiba. starcraft'ta da bu yöntem kullanılmıştı. ve zaten en iyi 2 rts'dir benim gözümde sc ve wc3[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sam, 18 Temmuz 2004 13:37 tarihinde demiş ki: bozuk bir gameplay sistemini oyunculara sunup bedavaya tester olarak kullanmak fikri gerçekten de mükemmel.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 WoW ölüm grafikleri de güzelmiş baya :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShEyTaN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 WoW bomba gibi geliyo açık konuşiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 şeytan kardeş aç bakalım biraz, nedir bomba olan nası bomba gibi geliyor? Patlıycak rezil mi olucak? Olmayacaksa nasıl olacak?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tipik bomba muhabbeti ya :) Biri gelir oha bomba gibi der diğeri neden falan die sorar. Daha önce yazdığım nedenleri yazim: -Şu anda piyasada bulunan MMORPG'lerin iyi yanları alınıp kötü yanlarından dersler çıkartılarak oluşturuluyor -Warcraft dünyasında geçiyor, -Oyunu Blizzard gibi tecrübeli ve seviyesi ortada bir firma yapıyor, -Beta test aşamasında oyuncuların deneyimlerine çok önem gösteriliyor, -Çoğu ülkenin saklı kalmış oyuncularına önem gösteriyorlar (Türkiye'nin betaya kabul görmesi) -Pek çok sistemin kaldırabileceği bir oyun motoru, -Senaryosu, çevre detayına verilen önem, üzerinde uğraşılmış karakter altyapısı, -Oyuna yeni başlayan kişileri karakter yaratım ekranında bilmedikleri skill seçme, stat(dex, str vs.) ayarlama işleriyle boğmaması, -Ayrıca sayamadığım çok fazlası falan filan.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok bu sefer gerçek, Urza dedi.o 2 senedir falan beta tester WoW da...[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Arada Urza da uğrasın buralara merak ettiklerimizi soralım, düşüncelerimizi Blizzard'a aktarması için falan kullanalım :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yararlanalım! :horace:[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 wow u burda tartısmak iyidir guzeldir ... ama merak ediorum burdaki wow a lafeden arkadasların ne gibi alternatifleri var? wow u oynamayıp ne oynicaksınız? Gel babs uo da lumber kasam sw ye yarıomus muhabbetine girip uo oynamayacaklarını umuyorum... buraya su online oyunun şusu daha iyi diye yazınki insanlar vericekleri paraya acımasınlar hep beraber en ii online oyunu oynasınlar...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Everquest II, Guild Wars, Middle Earth Online ve Matrix Online diğer kayda değer alternatifler gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tamam iste alternatif verin ama online oyunlardan olsun mumkunse.. mesela deyinki bence bu oyun DAoC un grafiklerinden bile kotu ... ama oynanıs tarzı olarak bu daha guzel deyin.. diger online oyunları tecrube etmis olmak isterdim ama en son su pvp videosunu izledikten sonra orda oyunun icinde olmayı cok istedim.. ayrıca grafik bu oyunun sadece 1 yonu ve gordugum kadarıyla bu oyunu oynayacak insanların WOW 90 alırken EQ2 nin 100 almasını umursamayacagını dusunuyorum[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chavez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Herkesin zevki farklıdır öncelikle fakat bence swg ile wow'un grafikleri kıyas götürmez bile...Bir aydır WoW Beta3 oynuyorum (Sc serverlarında) neredeyse tüm mekanları dolaştım ve de şunu söyleyebilirim ki wow tam bir harika.Swg'in grafikleri yanında sönük kalıyor.Morrowind'e gelince o oyun zaten süper grafikli...Nasıl her öğrenci sınavlardan hep %100 alamıyorsa, her oyun yapımcısı da mükemmel grafikler yapamayabilir.Kaldı ki bu Wow için geçerli sanmayın.Oyunun grafiklerini önemli değil bence.Oyunun içinde nasıl durduğu önemli.Ve şunu belirtmeliyim ki bence wow'un grafileri oyun içinde çok ama çok gerçekçi.Sırf screenshotlar birşey anlatamaz bu konuda.Grafikler gerçekten çok kaliteli ve tam olması gerektiği gibi.Grafikleri çizgi filme benzetenlere ise şaşıyorum.Siz hiç çizgi film izlememişsiniz.Kaldı ki Blizzard ilk Warcraft'tan beri karanlık ve korkunç bir atmosferi rengarenk grafiklerle anlatıyor.Nice soykırımlar, nice ihanetler ve dökülen masum kanları bu rengarek grafikler eşliğinde sunuluyor.Warcraft warcraft diyip de hala bunu anlayamayan varsa bilemem doğrusu...Oyunun grafikleri tabii eski oyunların çizgisinde rengarenk olacak.Bunlar benim görüşlerim tabii ve kimse katılmak zorunda değil.Ama şu kesin ki Wow'ı rakiplerinin hepsinden üstün kılan pek çok yanı var ve grafikleri de bunların başında geliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben mmolarda grafikten çok oynanabilirliğe bakıyorum şahsen o yüzden hala uo oynuyorum ama wowdanda ümidim var yani atmosfer olarak falan güzel duruyor videolardan gördüğüm kadarıyla umarım oyun tarzı olarakta sağlamdır yani "quest yap level atla"dan ibaret diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yalnız şoyle bişi var ölüm grafiklerini bilme mde karakterleri çok kas yığını yapmışlar sanki ben beğenmem şahsen çok kas yığını karakte benim karakterim atletik olcak çevik olcak oyle bodoz gibi durmıcak hele bi warriorun balık tutarken screenshot almışlar ç kkomik yani balta gibi bi adam elinde oltayla balık tutuyor umarım karakter yaratmada istedimiz gibi yaratabiliriz ama kuşkuluyum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Arkadaşım bak halen bir konuyu tersdüşünüyorsunuz. World of warcraft'ta ultima online'da olduğu gibi laylaylom dur biraz savaşıyım da geçineyim şeklinde oynamıyorsun. Sen Kralına/Şefine/... bağlı bir askersin burada bağzı özgürlüklerin kısıtlanırlanır. O yüzden vücut ölçüleri standart. Yani şişman yada cılız yapamazsınız hepsi yapılı. Tıpkı bir askerin hep olması gerektiği gibi.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doğru. çürükelri asker yapmıyoruz. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Dediğiniz doğru, oyunun geçtiği zaman ince ipliklerle tarafların birbirine tutunduğu ve bu iki tarafın savaşta olduğu bir dönem. Bu arada kesin karşı tarafı birbirine düşürme questleri vardır Rougelarda falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır senin dediğin başka şey benim dediğim başka şey herkesi standart ölçülerde yapılması bence baside kaçmaktan başka bişi değildir... istediği kadar şef olsun savaş olsun sonuçta bu bir oyun para veriyorsun herkes istediği gibi olmayı hakedebilir bence ve sonuçta sıska asker yapcaz demiyorum ben oyle kas yığını bodoz bi adam yerine atletik koşucu vucudu olan bir adamla oynamayı tercih ederim ben...sadece tercih meselesi ama bu tercihin oyuncuya verilmesi şart... bu yuzden zaten swg yi takdir etmişimdir hep herşey oyuncuya bağlı... [Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Temmuz 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar