Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 MTV de yeni başlayacak oyun programı olan Multiplayer'ın reklamlarında niye hep single player xbox ve playstation oyunları gösteriyolar.Acaba ben mi ruh hastasıyım yoksa siz de uyuz oldunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 çok piyasacı ve gereksiz bir oyun programı olacak gibi gözüküyor zaten, MTV'nin yaptığı makyajlı içi boş programlardan olacaktır kesinlikle Donanım Haber ekibinden adamlar varmış arkasında programın vs. vs. eklene eklene gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 DH varsa en yakin zamanda dram bekleriz ordan da. Bir zamanlar Number One tv de bi adamla kiz paso oyun oynardi, herif hatta max payne bitirmisti... fena degildi o program ya, ben ara ara izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 "starcraft warcraft'ın devamı mı?" bu soruyu duydum programda, bir daha izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ahahaha ciddimisin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abi ne bekliyorsunuz ki, aptal takımı ve dünyanın en rezil medya oluşumu bir araya gelirse ne bekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Azmodai said: DH varsa en yakin zamanda dram bekleriz ordan da. Bir zamanlar Number One tv de bi adamla kiz paso oyun oynardi, herif hatta max payne bitirmisti... fena degildi o program ya, ben ara ara izlerdim. Ericsson Life'tı sanırım o, sonra Sony-Ericsson Life olmuştu. Okuldan geldiğimde olurdu akşam üstü, izlerdim hep. Severdim de. Sırf oyun değil, teknoloji falan üstüne bir programdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 number one dakini bende izlerdim.hoş bi programdı kızda hoştu hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Dün izledim beklediğimden iyi çıktı program ,bedük'ü falan çağırmışlar baya geyik yaptılar.Programdaki kıza da hasta oldum bunu da söylemeden edemiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Böyle bir programda sunucunun biri Ultima Online'ı bitirceklerini söylemişti sanki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar