BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 benim geldi the lostu oynuyom walla baya guzel baya yeni motor ve cok imba silahlar eklenmis ozellikle automatic shotgun insafsiz olmus roket atar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hatta sali geldi benimki sey yapiyo musunuz ptt takipten baktiniz mi urununuze ptt takip yaziyosunuz kod war shopto sitesinde onunla arayin dagiticiya teslim edildi diyosa bayramdan sonra alirsiniz bugun gelmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ptt de herhangi bir giriş yok.geldi gitti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 peki royal maile bakti nmi royal mail tracking diye arat ordan bak bakalim ne dicek yurt disina yolladik diyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu arada bilginize ps3 storeda 19.99 dolar şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 13 ünde vermştim işte.14 ünde türkiye ye gönderdik diyo orda ya ptt büyük bir öküzlük yapıyor.ya volkandan dolayı gecikti hani royalmailde ulasıcagımız mail atıcagımız bi yer bulamadım.sarah diye bi tane bot a soru sorun diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Cairne said: bu arada bilginize ps3 storeda 19.99 dolar şuanda 2 youndan bi tanesi 19.99 yanilmiyosam iksii iste 40 dolar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 andy ile bende konustumda.28 iş günü diyor.ama royal mailde tabi olay.royal mailde konusabilcek yada mail atabilcek bi yer göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 royal mail tivitır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Although the restriction on flights into and out of the UK has been lifted, the closure of UK airspace and airspace in parts of Europe since Thursday 15th April, is continuing to affect our distribution of mail by air. This has impacted on mail due to either leave or enter the country via UK airports. The normal domestic airmail network is expected to operate tonight. We're really sorry for any inconvenience this causes; please be assured we're doing all we can to keep disruption to an absolute minimum. We will get all services back to normal as soon as possible. topici royal maile çevirdik ama dark ile benim siparişler sıkıntıda.ki başkalarıda vardır burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 off ne şanssızlık ya, ne 28 günü arkadaş bir olayı kalmadı ön şiparişin resmen bu ön şipariş zamanında gelmezse 3 pound iade ediyorlardı galiba belirli dönem başına, onu alalım ya, beş para etmez posta servisine verdiğimiz paranın iadesi diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adamlar napsın abi :).tivitırda her ülkeden ağlayan var.bir tek biz değiliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lost damned'i bitirdim bugun. yarın gay tony e başlarım.hoşuma gitti oyun benim ara ara eski oyuna göndermeler eski oyundan sahneler fln hoş olmuş baya. hikayeside elle tutulur bi hikaye idi bakalım diğeri nasıl olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gay tony bence cokd aha basarili lost and damned bole biraz kuru olmus ikisinide bitirdim ozellikle diyorum ballad gayet guzel olmus eski oyunu aratmiyor dhada uzun lost and damneddan sanirim ama yane genede ikiside kisa geldi bana keske hala abi yarisinia nca geldim desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben sindire sindire oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lost and damned bölümünde sıkıldım ben ya gerçi en başlardayım daha ama yarışlar fln çok kolay olmuş sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İngiltere'den oyun bekleyen arkadaşlar bir gelişme var mı? benim paketim de elime ulaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 malesef bir gelişme yok şimdi ptt'ye yine baktım halen bir giriş yapılmamış, off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bnmde bi ara bole olmuştu. royal mailde grev tarzı bişi vardı. 20 25 gun sora gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu grev değil ya volkandan dolayı.benimkide hala yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 benim arkadaş bugun norveçe uçtu volkan fln bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 işte yeni başladı ztn ucuslar.benim posta hala ptt ye giriş yapmamış.söz sende dark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dakika 65, istanbul'da golsüz beraberlik devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konu baslıgı altında, konu dısından sadece kargodan ve sıparısten bahsedılmıs.Oyundan kımse bahsetmemıs.Ilgınc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kimse oynayamadığı içindir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar