Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

BonePART

Öne çıkan mesajlar

30 nisan'da çıkıyordu 2 hafta ertelediler geçen gün

fazlasıyla değer abi, ben alacağım yani pre-order'da duruyor shop'to da :) herşeyden önce kaliteli 2 hikaye daha ve daha fazla GTA4 eğlencesi,

ve tabii ballad of gay tony ile gelen extreme etkinlikler vs. ayrı bir havası olayın

God of War Trilogy'de bekleyecektim çıkmasını, Avrupa'da geç çıkar vs. dediler diye vazgeçip önce collection sonra gow3'ü almıştım ... bakalım param olursa bunu da alır öncekileri satarım belki
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim de ilk pre-order'im olacak asdfsd bilmiyorum ama sanırım o şekilde yollanıyor

edit: yani shopto'dan ilk defa, tr'de morfare'den gow3 aldım 17'si sabahında gelmişti oyun elime ki ben ptesi, yani 15'inin akşamı vermiştim şiparişi. benden önce verenlerin bir gün eline geçmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
preorderın bi karı yok arkadaşlar :)

ingiltere içinde var tabi ama turkiyede ptt nin insafı tamamen.önceden kargoya verselerde oyun cıktıgı gün almakla pek farkı olmuyor :)

valla gta4 ü bitirmemişken bide daha fazla gta ile ilgilenmiyrum
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen senin alcagın cevap benim içinde faydalı

cunku headset gelmedi.muhtemelen volkan olayından.mesela shopto artık dispatched harici bide delivered to turkey gibi birşey diyor.bende hala dipspatched mesela

onumuzdeki haftaya kalır gibime geliyor.ucuslardan dolayı gelmemiştir

haftasonu ile tam 7 gün oldu benim.pazar versem cuma geliyor normalde.bakalım belki yarın gelir :)
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmayı kapattım da arkadaşıma msn'den gönderdiğim iki önemli kısım var hehe

Hasan Ozan Fırat:
I checked my country's postal service PTT but the product do not appear there
Andy:
It may not have reached Turkey yet but I can see it is on it's way

Hasan Ozan Fırat:
When the time comes that my product?
Andy:
this should hopefully be with you in the next 7 days.
Hasan Ozan Fırat:
It does not mean that a pre-order hehe

çok kötü kullanılmış ingilizce için kusura bakılmasın, gramerim pek iyi değil SADSADAS

ha birde bunun dışından royal mail'den olabilir dedi, baktı ama biz teslim etmişiz size bekleyin biraz daha dedi Andy'cim
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende de completed yazıyor da o sistemle ilgili birşey sanırım,

geçen hafta elime gelen iki şiparişimde yeni completed olmuş, ben yine de şimdi ürüne kayıp formu dolduracam shopto'nun sitesinden ne olur ne olmaz.

edit:

galiba sitede birşey var, kayıp formu doldurmak için tıklıyorum ama arkaplan yüklenip duruyor, yüklenmeyi kesiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...