BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konsolda topiki var miydi varsa link atin en goremedim. Yaw simdi bu oynu almayi dusunuyomda PS3 icin 25 pounda deger mi? Yane play timei nasil iyi midir 2 3 gun oyalar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ps3e çıktı mı bu?? xbox'a ozel değilmiydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 16 nisanda cikcakmis 30 nisan da cikacak god of war trilogy ile order etcem insalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 30 nisan'da çıkıyordu 2 hafta ertelediler geçen gün fazlasıyla değer abi, ben alacağım yani pre-order'da duruyor shop'to da :) herşeyden önce kaliteli 2 hikaye daha ve daha fazla GTA4 eğlencesi, ve tabii ballad of gay tony ile gelen extreme etkinlikler vs. ayrı bir havası olayın God of War Trilogy'de bekleyecektim çıkmasını, Avrupa'da geç çıkar vs. dediler diye vazgeçip önce collection sonra gow3'ü almıştım ... bakalım param olursa bunu da alır öncekileri satarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 30 martta cikiyolardi 2 hafta ertelediler olmasin? her yerde 16 nisan cunku gow icinde cok acelem yok alla oynamak icin trilogy alir 1 den baslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ya son iki gündür sürekli 30 nisan ve 30 mart'i karıştırmaya başladım, SSF4 çıkış tarihi hakkında da yanlış yazmıştım asdafsdfsad Evet 30 Mart'ta çıkıyordu 2 hafta ertelediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 n/p bende dedim bi hata mi war mayisda mi cikcak preorder yapmanin tek yarari 16sinda elinde olcak sekilde yollamalari di mi yane 2 3 gun karli oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 valla benim de ilk pre-order'im olacak asdfsd bilmiyorum ama sanırım o şekilde yollanıyor edit: yani shopto'dan ilk defa, tr'de morfare'den gow3 aldım 17'si sabahında gelmişti oyun elime ki ben ptesi, yani 15'inin akşamı vermiştim şiparişi. benden önce verenlerin bir gün eline geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ismarladim geliyo cok heyecanliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 preorderın bi karı yok arkadaşlar :) ingiltere içinde var tabi ama turkiyede ptt nin insafı tamamen.önceden kargoya verselerde oyun cıktıgı gün almakla pek farkı olmuyor :) valla gta4 ü bitirmemişken bide daha fazla gta ile ilgilenmiyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 walla preorderin kari 2 gun erken almak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 2 gün erken almak ama.oyunun cıktıgı gün sende olmuyor oyun işte :). shoptonun dediği ise oyun cıktıgı gün elinizde diyor.ama işte oyun ztn ptt de sırf 2-3 gün oyalanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya öyle malesef, bugün gelmesi gerekti ama yok :( belki gelir diyecem de geçen çarşamba verdiğim şiparişler bu sabah geçti elime, gelecek hafta oynayacaz artık EFLC'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aldım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahh pre order ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 halen gelmedi ptt'yi aradım böyle bir kayıt yok diyor oradaki kız, kraliyet postasının sitesinde de türkiye'ye teslim edildi deniyor. off off shopto'ya mail atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 muhtemelen senin alcagın cevap benim içinde faydalı cunku headset gelmedi.muhtemelen volkan olayından.mesela shopto artık dispatched harici bide delivered to turkey gibi birşey diyor.bende hala dipspatched mesela onumuzdeki haftaya kalır gibime geliyor.ucuslardan dolayı gelmemiştir haftasonu ile tam 7 gün oldu benim.pazar versem cuma geliyor normalde.bakalım belki yarın gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 konuşmayı kapattım da arkadaşıma msn'den gönderdiğim iki önemli kısım var hehe Hasan Ozan Fırat: I checked my country's postal service PTT but the product do not appear there Andy: It may not have reached Turkey yet but I can see it is on it's way Hasan Ozan Fırat: When the time comes that my product? Andy: this should hopefully be with you in the next 7 days. Hasan Ozan Fırat: It does not mean that a pre-order hehe çok kötü kullanılmış ingilizce için kusura bakılmasın, gramerim pek iyi değil SADSADAS ha birde bunun dışından royal mail'den olabilir dedi, baktı ama biz teslim etmişiz size bekleyin biraz daha dedi Andy'cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sen ayın kaçında verdin benim 14 ünde dispeç oldu muhtemeln volkandan gecikti.başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 benim de 14'ünde verildi hehe, geçen şiparişimi de 7'sinde vermiştim yine bir çarşamba günü, 16'sında gelmişti. Umarım 23 nisan'da gelir diyecem de sokim resmi tatil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ucuşlardan o zaman :) benim dalgınlıgıma geldi.öyle bir anda verdim siparişi.volkan patlamıs falan unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yani benim önşiparişti yapacak birşeyim yoktu da arkadaşlarımın tamamı burada spottan aldı 50-60TL'ye oyunu bitirenler bile var. Ben hala bekliyorum :D işin kötüsü bu haftasonu da gelmezse gelecek haftasonuna erteleyecem oyunu off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 shoptoda completed olarak gozukuyor.sende bi gelişme var mı.gerçi hala ptt ye girmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 evet bende de completed yazıyor da o sistemle ilgili birşey sanırım, geçen hafta elime gelen iki şiparişimde yeni completed olmuş, ben yine de şimdi ürüne kayıp formu dolduracam shopto'nun sitesinden ne olur ne olmaz. edit: galiba sitede birşey var, kayıp formu doldurmak için tıklıyorum ama arkaplan yüklenip duruyor, yüklenmeyi kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bende doldurayım.gerçi top topu 8 gün oldu.haftasonunu cıkar 6 gün:) ama bence gelir.yani bizim gibi vardır daha siparişi gelmeyen 2 mizinki de aynı tarih ve gelmemesi tesaduf değildir.kayıp için 14 gün mü beklioduk en fazla neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar