Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miss Turkey 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lauren said:

Herkes sokaktan çevirsek moduna girmiş de. Sokaktan kız çevirsen miss turkey'e mi götürücen yoksa pastaneye mi, dürüst olalım.

Ne pastaneye ne miss turkey'e
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

has been allah ya.

arkadaşımız "hasbünallahü ve ni'melvekîl" demeye yeltelenmiş.. yine de biz seni anlıyoruz vanille..

o değil de bu rezillik ne böle.. ne yapıcaz biz bu kaknem karılarla! nasıl yollarız bunları dünya çapında yarışmalara?
Mesaj tarihi:
bunu engellememiz lazım..

ben dünyanın 4bir yanından kaçıracağımız kızlara türkçe öğretip bunlarla yer değiştirelim diyorum..

planın detaylarını henüz düşünmedim gerçi..
Mesaj tarihi:
türkiyede 3sene geçirmiş güzel yabancıları yerli statüsünde yarışmaya sokabilir miyiz acaba?

ülkesinde taç giymemiş, yarışmaya katılmamış olanları tabii..
Mesaj tarihi:
aslında devlet kök hücre ve klonlama çalışmalarıma gerekli desteği vermiş olsa adile naşit'i yeniden yaratır ve yüce bir sempatiklik ödülü kazanabilirdik..
Mesaj tarihi:
Xaero said:

burdan çıkan zaten dünya güzellik yarışmasına gitmiyor mu

biri dunya, biri galaksi, biri evren guzellik yarismasina gidiyo, son ikisinin rakipleri cok disli.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım.

hangi noktaya odaklandin, lütfen söyle.
Mesaj tarihi:
http://1.bp.blogspot.com/_t4C3ygzAGNk/SZjiY5O31AI/AAAAAAAAAIU/WYngW2_RG98/s400/wtf_is_this_shit.jpg

Gen havuzu çok yetersiz lahn türkiyenin.

Ayrıca; for topic's sake...

http://www.modelsblog.info/content/2008/08/doutzen-kroes-and-adriana-lima.jpg

Mesaj tarihi:
Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...