Bodrack Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Lauren said: Herkes sokaktan çevirsek moduna girmiş de. Sokaktan kız çevirsen miss turkey'e mi götürücen yoksa pastaneye mi, dürüst olalım. Ne pastaneye ne miss turkey'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vaniLLe said: lan o zaman yarismanin ismi niye Miss Turkey sevgili din kardesim ? Bayan Türkiye/Hindi 2010 olsun o zaan. hep almancilara, hep ... Özel isim türkçeye çevrilmez şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ekmek cok tirt adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ekmek tırt bile olsa bread'in yanında candır, millettir, vatan toprağıdır.. bizdendir.. ecnebi değildir.. ekmek nimettir.. nimet tırt değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 has been allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 who has been allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vaniLLe said: has been allah ya. arkadaşımız "hasbünallahü ve ni'melvekîl" demeye yeltelenmiş.. yine de biz seni anlıyoruz vanille.. o değil de bu rezillik ne böle.. ne yapıcaz biz bu kaknem karılarla! nasıl yollarız bunları dünya çapında yarışmalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kahinata rezil olucaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bunu engellememiz lazım.. ben dünyanın 4bir yanından kaçıracağımız kızlara türkçe öğretip bunlarla yer değiştirelim diyorum.. planın detaylarını henüz düşünmedim gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yarismalar icin guzel insan devsirelim, sonra onlari en verimli sekilde ciftliklerde ciftlestirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 burdan çıkan zaten dünya güzellik yarışmasına gitmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 türkiyede 3sene geçirmiş güzel yabancıları yerli statüsünde yarışmaya sokabilir miyiz acaba? ülkesinde taç giymemiş, yarışmaya katılmamış olanları tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayir en azindan nazire senlendirici kilikli birini yollasak, cirkin ama sevimli derlerdi. sdfusdf ama bunlarda meymenet yok sekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aslında devlet kök hücre ve klonlama çalışmalarıma gerekli desteği vermiş olsa adile naşit'i yeniden yaratır ve yüce bir sempatiklik ödülü kazanabilirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Xaero said: burdan çıkan zaten dünya güzellik yarışmasına gitmiyor mu biri dunya, biri galaksi, biri evren guzellik yarismasina gidiyo, son ikisinin rakipleri cok disli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu şimdi gördüm, güzellik kriterleri değişmiş bizim ülkenin herhalde. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Leş lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dostum ben minskte yaşıyorum,her gün sokakta daha güzellerini görüyorum. neyyaaa leş işte leş hepsi leş! "yazar burada ebesinin nikahını vurgulamış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 1 kez dah numero 12 ye talip oldugumu belirtirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 axedice said: Şurda 2si hariç mis gibi hatunlara burun kıvırıyorsunuz ya hepinizin cinsel eğiliminden şüphe etmeye başladım. hangi noktaya odaklandin, lütfen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_t4C3ygzAGNk/SZjiY5O31AI/AAAAAAAAAIU/WYngW2_RG98/s400/wtf_is_this_shit.jpg Gen havuzu çok yetersiz lahn türkiyenin. Ayrıca; for topic's sake... http://www.modelsblog.info/content/2008/08/doutzen-kroes-and-adriana-lima.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 3,15,18 alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yeni gördüm topici de bu ne ya hakkaten, güzel kız mı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Serenay Sarıkaya'ya verirler ödülü. Saçma sapan kızlar. Açelya Kartal var birde orda zaten İzmir'li olduğunu belli ediyor hemen. İZmir'in sokağından random 20 tane kız getirsem bunlardan çok daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar