Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cekimler falan cok kotu yoksa cogunu sokakta gorsek baya bi inceleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 5 numara bitmiş abi. Pili tükenmiş hatunun hor kullanmışlar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu yarışmaların bir de matematiksel yanlarında sıkıntı var. abicim ver yandan bilgileri.. ölçüler kaç, bmi ne çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oha. 13 numarayı tanıyorum ben. Kız lisedeyken ortaokuldan sevgilisi vardı lan ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya bu arada kizlarin giydikleri mayoyu secen zihniyeti kiniyorum yani bir mayo insani bu kadar mi kotu gosterebilir. yanlardan resmen cirkinlik akmis kizlarin hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Absolut said: Ya bu arada kizlarin giydikleri mayoyu secen zihniyeti kiniyorum yani bir mayo insani bu kadar mi kotu gosterebilir. yanlardan resmen cirkinlik akmis kizlarin hepsinde. löp yağ onlar dsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 napae said: Oha. 13 numarayı tanıyorum ben. Kız lisedeyken ortaokuldan sevgilisi vardı lan ahahahahahah kızın bıyığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bir nevi osman kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yıl 2010 olmuş, hala güzellik yarışmalarında güzel arayan var. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Tüh bileydim bu sene girerdim ben de, Türkiye 1.si olabilirdim sdfgh. Kızlar çok rezil ya. Bi tek 9 numara fena diil. O kızı da oyuncu yapmışlar, felaket bi oyuncu ama. Küçük bi de 19 falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 asıl ben girsem kesin birinciydim. seneye başvurucam artık, böcek kontenjanından bile canlı almışlar yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 4 numara fena ama be. uzun saçlara zaafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu senekinde araya kazayla erkek alsalar o bile kazanabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 wadddaaaaaa? hepsi atagizli olusuna güvenip gelmis belli ki sdf. harbi cirkin hatunlardaki özgüvene hastayim. fazla megalomaL oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Abi skypetan isveçli bir çocuğa linki attık oha oha süperler oha oha diyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 isveçteki tek sap'ı buldunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Diyorum ben bu İsveçliler garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 o kadar güzel hatundan sonra bizim asimetrik hatunlar ilginc gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 listenin yarisi /d/ materyali olunca oyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hahah seni kırmamak için oyle diyordur hehe. vaniLLe said: o kadar güzel hatundan sonra bizim asimetrik hatunlar ilginc gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 12 de fena değil, şirin duruyor. Ama mayo seçimi, çekim tekniği ve kızların çoğu kötü. Çok aramışlar mı bunları merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yok acaip seviyorlar. ARkadaslar wow oynadiklari guildde portekizli ve isveclilere bayagi bi foto atmisti bole gubidik turk kizlarinin, guzel bile olanlardan degil yani, acaip begenmislerdi. Garip abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Genelde birinciyi seçmem ile tanınırım aile içi güzellik yarışmaları izlemelerinde ama burda resmen seçimsiz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bu acaba demektirmi ki onların kızları da bizleri beğenebilir? :P Azmodai said: yok acaip seviyorlar. ARkadaslar wow oynadiklari guildde portekizli ve isveclilere bayagi bi foto atmisti bole gubidik turk kizlarinin, guzel bile olanlardan degil yani, acaip begenmislerdi. Garip abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 begeniyorlar valla. Kazi muhabbetini hatirlarsin mesela sen abso sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar