escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 allahın fakirleri http://forum.paticik.com/read.php?62,4756655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Saeros said: BonePART said: siranin altini kirdim saygılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hala öss ye girenler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yıl 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu kafayla öss bana girecek merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 öss çok kolay lan hakikatten üniye girince anlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 öss her anlamda zor, cidden. üniye girince anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gecko said: zeytinburnunda girecekmişim sınava hemde lise kocaman boyum var ata ata liseye attılar beni amfide öss yi çözme hayallerim vardı :( ilk girdiğim sınav olan LGS'den beri ilkokulda giriyorum sınavlara. her zaman deve gibi boyum olmuştu. Şu anda 187'yim 2. defa giriyorum öss'ye, yine ilkokul çıktı. DGS'ye de ilkokulda girersem rekor kırmış olucam sanırım. 1 LGS 2 ÖSS 1 DGS şu anda rekorum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: LucifeL said: gecko said: zeytinburnunda girecekmişim sınava hemde lise kocaman boyum var ata ata liseye attılar beni amfide öss yi çözme hayallerim vardı :(zaten hayalden öteye gitmez o amfide öss çözmek ben kendi girdigimde ilk okulda girdim sira degistirtmediler sigmayinca sinirlendim siranin altini kirdim ole oturdum hoca korkudan bisi diyememisti ikinci seferde marmara uni goztepe kampusunde anfide girdimvallahi ben bir kere girdim o da mezun olduğum ilkolumdu gözetmenlerden bir kaçı eski hocamdı gayet rahat oldu amfide girmekten daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sesu said: Ben de ilkokulda girmiştim, ama o zamanlar da cüceydim. Sorun olmamıştı adsasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben nerde girdiğimi hatırlamıyorum bile valla helal olsun size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben durumcude girmistim sinava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ege üniversitesi fen fakültesi fak yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 İyi ki 1.65 boyum var. 6 sene önce de aynıydı, şimdi de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar