Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet Bonecrusher'dan forumun kültür seviyesini yükseğe çıkartan, bilgilendirici, öğretici ve eğlendirici topiclerden birisine daha hoşgeldiniz. İkram ettiğim çayı yudumlarken ben de yazıma başlıyım. Biliyorsunuz bazı markalar vardır, yaptığı ürünler sayesinde o ürünün adı, o markanın adını taşır. Mesela örnek Gilette. Gilette birçok ürüne sahiptir, ama tıraş bıçağıyla meşhur olunca, tıraş bıçağına halk arasında jilet denmeye başladı. Biri iki tane yazıyım ben, bildiklerinizi ekleyin. Tıraş Bıçağı - Jilet - Gilette Arazi Arabası (Suv) - Cip - Chrysler Jeep Plastik Pencere - Pimapen - PimaPen[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Kağıt mendil - Selpak[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 uhu-yapıştırıcı[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 camsil[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 daksil[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ekşi sözlüğe baktım orda da bazı şeyler var: kadın pedi - orkid hazır kahve - nescafe kişisel kaşetçalar - walkman kişisel cd çalar - discman (diğerleri o kadar düzgün gelmedi bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yapıştırıcı - pritt bitkisel yağ - becel[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 pek onları halk arasında duymadım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 3dfx kartı gibi bi söylem vardı 3d hızlandırıcılı vga ler için[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 paten (klasik olan dörtlülerden değil ama) - roller blade avuçiçi bilgisayar - palm işlemci - pentium (biraz bilgisiz insanlar kullanıyo ama olsun cpu diince genelde hö o ne lan faln diolar)[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 3dfx'i iyi aklıma getirdin nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 margarin-sana yağ küçük motorsiklet-mobilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 atari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 İşletim Sistemi - Windows (gene bilgisayar cahili kesimde yaygındır) kola - coca cola Jelibon - (kentin uydurduu bişeydir normalde yanlış bilmiyosam)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 her türlü oyun oynanabilen küçük alet - gameboy :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Geçen gün kahve içmek için nescafe kutusunu aldım, nescafe kutusunu kaldırıp baktım, etiketini inceledim o sırada nescafe yazısını okurken aklıma bu topic geldi. Listeyi genişleteyim: Ürün - halk deyişi - Marka Tıraş Bıçağı - jilet - Gilette Arazi Arabası (Suv) - cip - Chrysler Jeep Plastik Pencere - pimapen - PimaPen Mendil - selpak - Selpak Yapıştırıcı - uhu - Uhu Daktilo Silgisi - daksil - Daksil "insant" Kahve - neskafe - Nescafe Kişisel Kaşetçalar - volkmen - Sony Walkman Paket Yağ - sana yağ - Sana Her Türlü Bilgisayar - ateri - Atari Duş Kabini - duşakabin - Duşakabin Temizlik Sopası - vileda - Vileda Kredi Kartı - visa - Visa demek istediklerim, ünlü veya en beğendiğimiz markalar değil. halk arasında bir ürüne marka adıyla hitap edilmesine alışmak hakkında muhhabet ediyorum. Mesela bakkala gidip "selpak ver" dediğinde, sanki "mendil ver" demişsiniz gibi, başka bir markanın da olsa bir mendil verir. Ancak siz "ben selpak istemiştim" demessiniz, çünkü siz de selpak'ı mendil anlamında kullanmışsınızdır. Karşılıklı anlaşmışsınızdır, ikiniz de mutlu mesut birbirinizden ayrılırsınız... Ya da pilot kalemler. Öğrenciliğimizde, Pilot marka kalemlere o kadar alışmışızdır ki, normal tükenmez kalemlerden başka bir tür olan bu tükenmez kalemleri Pilot markasıyla almaya alıştığımızdan, bu kalemlere hep "pilot kalem" deriz. Uni-ball'un da pilot kalemleri vardır. Ama biz Pilot markasına alışmısızdır, arkadaşımızdan isterken bile "pilot kalem versene" deriz. Sizin aklınıza buna benzer neler gelmekte? Bir liste çıkartıyorum da :-P (eğlence olsun diye :-P )[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 pleysteyşın , hamır.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Cherokee Chrysler Jeep - Jip(jeep)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bence en yaygını selpak ve jeep..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ayçiçek yağı: salat yağ[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sarelle - severek yediğimiz o çukulatalı salak şey. (fransada nutella olarak geçmektedir)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çokella - çok severek yediğimiz $ey ;)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bence türkiyede gillette değil de git bir permatik al daha kullanılıyor.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 camsil cif senin bilgisayarın pentium kaç? gibi gibi[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 çotanak var bi de. yannız çok ekşi sözlük olmuş bu. foruma yakışmıyo bu gibi şeyler sanki.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar