simit Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Evet abi. Ben şimdi gidip bi ortamda program geliştirmek için o ortamın SDK'sını indiriyorum, sonra binbir türlü bağıntılı program varsa onu da indiriyorum. Sonra bakıyorum ki onla da yetinmiomuş, programın içinde bikaç yere bikaç dosyanın olduğu adresi yazmam lazımmış. Bunu her proje için yapmam lazımmış. Sonra herşey tamam gibiyken bi bakıyorum kurduğum SDK son version olmasına rağmen benim istediğim plug-in o versionda çalışmıomuş. Daha henüz helloworld bile compile edememişim. Sinir oluyorum abi. İyi ki bunları yapmak zorunda değilim ve , "Eh yeter yau" deyip salabiliyorum. Processing, Matlab, Perl falan bu ortamları çok seviyorum. Hatta C# da iyi bence. Program yazmaya başlayana kadar götün çıkmıyo afedersin. Adamı kod yazmaktan soğuturlar azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 python gibi bir syntax'tan sonra C yazmak nedir bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 almanca da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 SWI'da Prolog, CLISP'te Common-Lisp yazmak çok zevkli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 en zoru makroman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kesinlikle katılıyorum. neden hepsini tek paket altına koymazlar ki? s60 için uygulama geliştirecektim. yok perl indir yok şunu indir bunu indir sonra sdk'i indir. ee tamam indirdim diyorum bi bakıyorum o versiyon değil bu versiyonu indireceksin. hayda otur uğraş birde link vermiyorlar. vazgeçtim en sonunda. uğraşmicam s60 la fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ha evet, dün de bi bakayım nasılmış dedim, 500 şey indirtti hepsini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 digerlerini bilmiyorumda visual studio u indirdikten sonra ne yazarsan yaz cat diye calisiyo yani zaten hemen hemen her konunun hello world ile baslayan template i var, en basidinden bir WCF servisi bi olusturdugun zaman sana basic tum classlari ve hello world interface ini veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 visual studio hakkaten çok iyi düşünülmüş. microsoft çok iyi iş becermiş bu konuda. diğer platform geliştiricileri de bunu yapması lazım. artık 1980 lerde yaşamıyoruz. vakit kaybına gelemiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 qbasic wardi q basic bildin mi 10 print "HELLO WORLD" 20 GOTO 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mightee said: kesinlikle katılıyorum. neden hepsini tek paket altına koymazlar ki? s60 için uygulama geliştirecektim. yok perl indir yok şunu indir bunu indir sonra sdk'i indir. ee tamam indirdim diyorum bi bakıyorum o versiyon değil bu versiyonu indireceksin. hayda otur uğraş birde link vermiyorlar. vazgeçtim en sonunda. uğraşmicam s60 la fln. pys60 diye bişi var. Python scripti yazıosun s60 lar için. Yavaş ama daha kolay hazırlayabiliosun program falan. Yavaştan kastım işlem hızı. Ben kamerayla daha hızlı çalışmak için orjinal SDK kullanayım falan dedim, illalah dedi saldım sonra. Bu işleri tık tık tık yapabilen insanlar var mı acaba ya merak ediyorum cidden. Öğrenelim yani dert çekmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Evet var o insanlar. Development env. kurarken eğer yılıyorsan zaten bu işe hiç bulaşma, yaptığın şeyden verim alamazsın. Daha trivial şeylerle uğraş, enerjini daha verimli kullan öğrenme safhasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mesela ben o insanlardan biri değilim, bi keresinde data structures sınavından önce c yükleyeyimde c çalışayım dedim. program bana git gcc mi ne öyle bişi yükle dedi, buldum netten yükledim, çalışmadı sonra. bende çalışmadım data structurese fln. seneye hayırlısıyla 4.kez alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Gladmir said: Evet var o insanlar. Development env. kurarken eğer yılıyorsan zaten bu işe hiç bulaşma, yaptığın şeyden verim alamazsın. Daha trivial şeylerle uğraş, enerjini daha verimli kullan öğrenme safhasında. development env. kurarken zilyon tane paket indirtiosa ve bunları tek bir setup altına koymak akılllarına gelmiyorsa kendileri kaybeder. zaten bu işe hobi olarak bakmayı düşünürken bir daha elimi bile sürmedim. androide uygulama geliştirdim s60 yerine. yanlış strateji bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 senko said: mesela ben o insanlardan biri değilim, bi keresinde data structures sınavından önce c yükleyeyimde c çalışayım dedim. program bana git gcc mi ne öyle bişi yükle dedi, buldum netten yükledim, çalışmadı sonra. bende çalışmadım data structurese fln. seneye hayırlısıyla 4.kez alcam. hakkaten o insanlardan biri değilmişsin. c yüklemek ne ya hahah ilahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mightee said: Gladmir said: Evet var o insanlar. Development env. kurarken eğer yılıyorsan zaten bu işe hiç bulaşma, yaptığın şeyden verim alamazsın. Daha trivial şeylerle uğraş, enerjini daha verimli kullan öğrenme safhasında. development env. kurarken zilyon tane paket indirtiosa ve bunları tek bir setup altına koymak akılllarına gelmiyorsa kendileri kaybeder. zaten bu işe hobi olarak bakmayı düşünürken bir daha elimi bile sürmedim. androide uygulama geliştirdim s60 yerine. yanlış strateji bence. Android çalıştıran uygun fiyatlı telefon var mı etrafta? Sen emulator üstünde mi test ediyosun programları yoksa elinde telefon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 henüz telefonum yok emulatorden test ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar