Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Karşılığı varsa iyi , yoksa bidiğin işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Evet doğru didin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben de aşıktım, mart ayına geldik, öyle sıçtım kaldım. veda ettim sevdiceğime. çok hüzünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Masakari said: Karşılığı varsa iyi , yoksa bidiğin işkence ha şu da bayaa bi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 en son lisede aşık oldum sanirim. o da aşk değildi de fazlaca hoşlanmaydı diye isimlendiriyorum. anlayamiyorum ya da ilgi ile izliyorum her dakka aşık olabilen insanları. aşk dediğin zor bişi olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 O niye o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben eski sevdim kızı kadıköy'de gördüm dün. merabalaştık gittik. annesiyle de konuştum. aşk çok güzel yani. sosyal yapıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Deli mobilya, beyaz eşya, teknoloji masrafı yaptım. Bir de aşık olup parayı karıya kıza kaptıramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mobilyana sarılır, beyaz eşyanla sevişir ve teknolojinle içersin abi o zaman ne diym asdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Harbici hatunla olan bir ilişkide senin paran benim param olmaz. Rahat ol Pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 benimde tam tersi ha çok kötü birisiyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bi keresinde bi herif bana beni hakeden en güzel sey sensin gibi tirt bi laf söylemisti, hala gülüyorum. beni hakeden ne lan? sonra devam etti.. senden daha güzelini, daha zekisini bulurum ama ben seni istiyorum! BSG, GIT BUL O ZAMAN LAN demistim. aslinda diyememistim. ama sonra keske deseydim dedim. megalomalligina kafam girsin. bence cool story bro'yu hakeden en güzel post benimkisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Ahahaha yeto sevgili mi dediler sanaaağğğ kıyamaaaams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hayir be sevgilim degildi, öyle bi amaci vardi. ama amacina ulastirtmadim. B)- benden daha güzelini ve daha zekisini bulmana engel olmiyim, selametle dedim.asduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben 2 küsur senedir fiks aşığım zaten :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Aşk diyince aklıma geldi. Paticik'e bir kıza köpek gibi aşıkken gelmiştim ilk defa, geçen öğrendim ki kız yakında nişanlanıyormuş. Paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 önemli olan şu; "için cız etti mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 3 saniye filan kalbim sıkıştı ama normalim şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 said: Ah bahar döneminin geçişlerle dolu günleri, soğuktan sıcağa, sıcaktan soğuğa. İnsan yüreği de o günler gibidir, değişiverir bir anda, bir rüzgar eser yanında, kulaklarına muzip mesajlar verir ilkbaharda ve sarı hüznü sonbaharın. Fiziksel olarak da değiştirir seni ilkbahar; daha tempolu, daha ateşli atmaya başlar kalbin, sanki kulaklarından fırlayacakmışcasına akar kanın damarlarında. Karşı cinsin büyüsüne kapılmışsındır aslında haberin yok! Ve ne yapacağını bilemez avare kalırdın ortalıkta. Ve sen... Ve o... Ve seni alan melankoli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 çatlayın da patlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: hayir be sevgilim degildi, öyle bi amaci vardi. ama amacina ulastirtmadim. B)- benden daha güzelini ve daha zekisini bulmana engel olmiyim, selametle dedim.asduf Ama sen de o çocuktan iyisini bulamadın dimi şimdi? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: bi keresinde bi herif bana beni hakeden en güzel sey sensin gibi tirt bi laf söylemisti, hala gülüyorum. beni hakeden ne lan? sonra devam etti.. senden daha güzelini, daha zekisini bulurum ama ben seni istiyorum! BSG, GIT BUL O ZAMAN LAN demistim. aslinda diyememistim. ama sonra keske deseydim dedim. megalomalligina kafam girsin. bence cool story bro'yu hakeden en güzel post benimkisi... türk mü bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 liseli bi çocuk vardı aşık oldumu acaba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sen hani sadece okuyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar