dastingo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Arkadaşlar nuJazz, lounge, downtempo, elektronik, funk gibi tarzları birleştirip eşi benzeri olmayan bir müzik türü yaratmış olan bu harikulade Avusturya'lı DJ'i ve onun band'ini (Parov Stelar & Band) dinleyen, seven, sevdiren, konserini iple çekenler?? Bilmeyenler için hemen: MySpace - Parov Stelar Kanlı canlı en iyi örneklerinden biri: Evet budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dostum lütfen aramaya inanalım ben açmıştım parovun topiğini zamanında. boşuna database'e yük getirmeyelim. gerçi gelecekteki bir konserden bahsettiğin için affediyorum seni. sonuçta ona yeni topic açılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 olm artık senin sözün geçmez buralarda. bunu bil. asdfkjd yine kaçırmayalım diye elimden gelen herşeyi yapıyorum, önceden açık açık belirtiyorum konsere gideceğimi falan. süpriz olmasın. biz 21 kasım bronx pi'deki parov konserini kaçırdık da black-iceylen. aldık uçak biletlerini (izmir-ist) konser biletlerini falan. heycan müthiş sonunda gidiyoruz parovumuza falan. bindik uçağa, istanbulun üstündeyiz.. pilot: sabiha gökçen hava alanına inişe geçiyoruz. in in bitmedi o iniş. 5dk sonra pilot: yoğun sisten dolayı inemiyoruz, rotamızı izmire geri çeviriyoruz. Şok. Ambale. Göt surat. herşey olduk o anda. konser de yalan oldu biz de yalan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ordayım inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bir de david guatta var aynı gün, hangisine gitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 parov iyi de çevresi kötü. ille gel derse giderim konsere ama dinlerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 parov da parov, parov da parov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Abi elinde fazladan bilet olan? alıp da gitmeyecek olan var mı? biletler tükenmiş, izmir'den uçak biletimi de aldım 6 da kalkıyor uçağım ama konser biletim yok :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 parov iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ulan uçak bileti aldım gidemedim. geçen konserde de uçak istanbul üzerinden geri dönmüştü sis yüzünden. kutup ayısı bırakmadı peşimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Baya iyiymiş, arkadaşlarım öyle dedi. Dün gece geç döndüğüm için gidemedim ben zaten bilet de almamıştım nolur nolmaz diye de, eğer çok çok iyi geçtiyse üzülürüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Inanilmazdi... Hayatimin konseriydi, atmosfer muhtesemdi. Asiri eglendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 baya baya iyimiş bu adam ya. http://www.youtube.com/watch?v=yHhBW4t_omk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=JRtHYiWmsoA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fpEmIUFXJK0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Awwww Parov Stelar. Shine albümü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sahne performanları,visuals vs baya iyi konserlerinde ama bir süreden sonra kendilerini tekrar ediyorlar. zaten parçaları oldukça birbirine benziyor konser sonuna doğru aynı parçayı 3 kez dinlemiş gibi oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu adama benzer müzik yapan(nu jazz) kimler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 wolf myer orchestra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 belleruche jamie cullum jazzanova herbalizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar