wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Abi yazdığınız herşeyi okumadım. (hem okuyamadım, hem okumak istemedim baya kapabalık bu kafe bi de hassasım milletin önünde rezil olmiim şimdi koyverip.) Millete masal geliyor çoğu zaman ama 3 aşağı 5 yukarı anlayabiliyorum nasıl hissediyorsunuz. Sırf olabilir diyerekten paranoya yapıp kendinizi mutsuz etmeyin. İmkanınız el verdiği sürece yaşayın hayatı 3 günlük dünya diye boşa demiyorlar ^_^ Böyle demesi kolay da diyebilirsiniz ara ara dolup taşmalarım dışında bizim yaptığımız bu. Küçücük bi gülücük için neler neler yapıyorum ama hepsine de değiyor. Neysem göslerim doldu ben kaçiim afjhasdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BarbarianClone said: abi babanın durumunu komedi filmleri kurtaramaz...sol akciğer ve sol böbreği ameliyatla aldılar...şimdi sağ akciğerde 12-15 arası 20mm-10mm arasında kütleler var...Tümörler artık kanama yapmaya başladı...balgamı kanlı geliyor...bir de bize 3 ay demediler...sadece bekleyeceksiniz dediler... Konuya bodoslama daldım ama hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Benım enıstemde akcıger kanserıydı ve baya metastas vardı hıc bır doktor sans vermıyorken bır adamla tanıstık tedavıye basladı 1 sene surdu 2 hafta once kontrolu vardı kanserı tamamen yenmıs sapa saglam suanda. Onunda akcıgerıne tamamen yayılmıstı ve kesınlıkle amılyat olamıyordu. Bazı arkadaslar bılıyor babamda pankreas kanserı ben ankaraya getırdım sırf tedavı ıcın hatta bugun 3. kür yapıldı suan baya ıyı gıdıyor. Ilgılenırsenız bılgılerını verırım. Onun dışında ben herşeyı arastırdım tıp dışında yapılabılıcek şeylerde alternatıf tıp bunlarıda arastırın en onemlı şey babanın pes etmemesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mesaj attım sana...umarım küçükte olsa bir şans vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aldığım bir haberle yıkıldım şu an.Şebnem son anlarını geçiriyor.Ameliyat olamayacakmış ve artık kurtuluşu yokmuş.Ağrılarını azaltıyorlar sadece.Meleğim iyiye gittiğini sanıyor ama ölecek.Şu kısacık hayatı daha da kısacık yaşadı.Artık gün sayıyoruz ama bu kavuşmak için değil onu toprağa vermek için.Neden o diye sorsam da cevap alamayağımı biliyorum.DÜşünüyorum çünkü o bu dünya için fazla iyiydi.Bir daha onunla kavuşamayağız ne yazık ki.Şu an öyle kötüyümki ağlıyorum ama bir şeye çare olmayacağını biliyorum.Nasıl bir illettir bu ki çözümü yok.Peki neden Rabbim sevdiği kuluna böyle pis birşeyi musallat etti ki.Konuşamıcam daha fazla hayatımda hiçkimseyi onun kadar sevmemiştim ve hiç kimse beni onun kadar sevmedi,sevmeyecekte.Bende bir başkasını.İlkleri yaşadık beraber ama kısa oldu be çok kısa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ölüyorr yaaaa ölüyorrrr allah kahretsinnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Allah çok büyük sabır versin, bizimde bunu söylemekten başka bişey gelmez elimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 allah sabır versin ailesine öncelikle, sonra da sana. Bazı şeyler insan elinde olmuyor, kendini yiyip bitirme o yüzden. Zamana bırakıver. Umarım iyi gelişir her şey hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 keske elimden birsey. gelse moralim bozuldu neyse ögle yemeyide yiyemicem simdi cikip bi sigara iceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu başlığa yazmak çok zorlaştığı için ben dahil çoğu insan yazamıyor sanırım. sonunda cesaretimi toplayıp bir şeyler yazayım istedim. hissedip yazamayan çoğu insan gibi ben de acını paylaşıyorum. umarım sevenlerinle, içini bol bol dökebileceğin yakınlarınla birliktesindir. henüz umudunu yitirme, hayatta olmadık mucizeler olabiliyor, umarım Şebnem iyileşir, ona hep pozitif enerji yollamaya çalış. ama o çok sevdiğin kişiyi yitirirsen de bil ki, o senin çok acı çekip, üzülmeni istemezdi. yaşadığınız paylaştığınız güzel anıları düşün. bu yaşanılanların her ikiniz için bir şans olduğunu düşün. ileri yaşlara gelip, yaşamları boyu bu tür bir sevgi, mutluluk ve paylaşım şansı bulamamış sürüyle insan var. yaşadıklarınızın değerini bil. ama zamanla acın doğal olarak hafifleyecek, o zaman da hayatın devam ettiğini, hayata bu sevgiden aldığın güç ile sımsıkı asılman gerektiğini düşün. eminim Şebnem de aynı şeyleri düşünüyordur. güzel ya da kötü haber alsak ta, hayat devam ediyor sevgili Asriel, ve hayat çok değerli. yarınlarının daha az acı, daha çok mutluluk getirmesini tüm kalbimle diliyorum. hep sevgiyle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 belki bana bunun için kızılacak ama bundan sonra sana var olduğu sürece onun yanında olmak ve sonra içmek düşüyor çok üzgünüm keşke bu başlığı hiç okumamış olsaydım http://www.youtube.com/watch?v=WyczwqRD2NI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dostum acını çok iyi anlayabiliyorum ancak hayat herşeye rağmen yaşanılası, her insana değer ver elbet karşılığını alırsın ve inan ki şebnem olmasa bile onu bir başka bedende bulacaksın sadece inancını yitirme, fani beden gelip geçici, anılar kalıcı, inanarak yaşamaya devam, güçlü ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Umarim hersey herkes icin en kisa zamanda yoluna girer. Allahtan umut kesilmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aklına mukayet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Allah yardımcınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bugün Şebnem belki de son kez msne geldi.Bir hışımla bana ait olan herşeyi sil,yırt,yok et dedi.O an bir darbe daha aldım.Öğrendi fazla vaktinin kalmadığını Meleğim.Benden son isteği ise cenazesine gelmemem olduğunu söyledi.Bunun için,böyle bir durumda kavga ettik bir de.Son görevimi yerine getiremezsem ömür boyu vicdan azabı çekeceğimi söyledim.Bana bencil olduğumu söyledi.Böyle bir dünyada gerçekten böylesine saf,temiz bir sevgiyi,aşkı bana yaşattığı için Rabbime bir yandan şükrediyorum.Bu saatten sonra keşkelerle yaşamak tabiki fayda değil ama keşke sonumuz böyle olmasaydı.Keşke bu gencecik yaşında toprak olmasaydı.Keşke birlikte kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştirebilseydik.Onun yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum artık.Hiç umudunun kalmadığını,uyuduğunda tekrar uyanabilecekmiyim diye düşünmesini,son zamanlarını kendisine haram etmesini düşünmek bile istemiyorum.İnsan böyle bir durumda gerçekten hayatının kıymetini bilmeli.DÜnyada her gün yüzbinlerce insan ölüyor.Ateş düştüğü yeri yakarmış.Bizi sadece ölüm ayırır diyorduk.Ölüm ayırıyor şimdi bizi.Bir insan ölürken en çok düşündüğü şeyin sizinle birlikte yaşamak istediği gelecek olduğunu bilmek ayrı yaralıyor insanı.Şebnemi tanımıyorsunuz ama birçok insanda o kadar çok hakkı var ki.O cidden böyle bir dünyaya çok fazlaydı.Hep derdi bana insanları gördükçe,yaşananları gerçekten değmiyor.İğreniyorum diyordu bu dünyadan.Kendisi dışında herkesi düşünütdü.Şimdi gitti.Bir daha konuşabilirmiyiz bilmem.Bir gün gelicek kara haber kapımı çalıcak.Bir daha Meleğimi görememek,onun sesini duyamamak ızdırapların en acısı olucak bana.Böylesine bir forumda kendi kaderimle ve kederimle sizleri de üzüyorum biliyorum ama evde kaldığım her an sıkıntı oluyor bana.Bu yaşanan şey aşk acısı değil.Şebnemi arkadaşken de çok severdim.Arkadaş olsaydıkta hissettiklerim farklı olmazdı.Ona aşık olmaktan çok seviyordum onu.İnsanlığını seviyordum.Bir sürü hedefini gerçekleştiremeden gidiyor ne yazık ki.Hayatın çok kısa olduğunu bir kez daha yakından hissediyorum.Rabbim kimseye böyle bir acı vermesin.Şebnemin gidişiyle ben ne olurum onu bilmiyorum.Uzun bir süre kendime gelemeyeceğimi çok iyi biliyorum.Şebnemle ilişkiye başladığımızdan şu ana kadarki süreci siz forum ahalisi biliyorsunuz.Bu bana bir nevi hatıra olarak kalıcak.Kötü bir hatıra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mahsun Kırmızıgül-Belalım ve A walk to remember filmi sanırım benle Şebnemi anlatan en güzel ikili olarak hayatıma kazınıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ne diyeyim bilemedim, sabır diliyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Abi çok kötü oldum dicek başka bişey de bulamadım.Allah sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cok aci, bol sabirlar diliyorum sana. umarim kisa sürede atlatirsin, kendini toparlayabilirsin. o üzüntü ve aci hep olacak tabi ki ama güclü ol. onun son zamanlarini güzel bir sekilde ve askla gecirmesini saglamissindir, mutlu etmissindir kesin yaninda oldugun icin. elinden geleni yapmissin, tebrikler gercekten. herkes bu kadar yürekli olamazdi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Kendi hayatını mahvederek onun anısını kirletme derim,onun için hayatı doyasıya yaşa yaşa ki gittiği yerde mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 abi ben ilk actiginda okumustum basligi simdi devamini okudum cok kotu oldum. allah kolaylik versin ama sen saglam dur isalah bir mucize olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: elinden geleni yapmissin, tebrikler gercekten. herkes bu kadar yürekli olamazdi sanirim. bu. bi de umarım bir mucize olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 mucizeler iyilere olmuyor nedense. sen sıkıldıkça yaz abi, içini dök. anlatmaktan sıkılacağın konuşmak istemeyeceğin zamana kadar anlat. okuduğumuzdan emin olabilirsin. yazacak bir şey bulamıyoruz sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sağduyu said: Kendi hayatını mahvederek onun anısını kirletme derim,onun için hayatı doyasıya yaşa yaşa ki gittiği yerde mutlu olsun. Bunu söylüyorlar ama nasıl olur ya.Unutulmak istiyor Şebnem.Unutulunca daha mı mutlu olucak ruhu.Bir hayal olarak kalmak istiyor anlayamıyorum.Kuzeni de engellemiş beni Şebnemin talimatıyla.Ölüm haberini bile alamıcam demektir bu.Bana daha az acı çektireceğini sanıyor ama bu yaptırımlarıyla onun anısını,ruhunu yad etme özgürlüğümü elimden alıyor.Mucize gerçekten de iyi insanlara olmuyor bunu daha iyi anladım.Kendimi teselli ettiğim şey onun cennete gideceği.Rabbim bu dünyada eğer bir kuluna böyle bir illet musallat ettiyse öteki tarafın bir nevi kefareti olarak alınıyor.Beni en çok üzen şey Şebnemin bedeni toprak olurken son anlarında benim ismimi zikrederek gitmesi.Ruhu belki ebediyen beni bekleyecek ama benim içinse hayat devam ediyor.Hayatın döngüsü bu.Elbet zaman geçtikçe acısı soğuyacak belki hayatıma bir başkası girecek.Şebnemle kurduğum yuva hayallerini başka bir bedenle ve ruhla paylaşacağım.Oysa gerçekten çok isterdim onunla birlikte aynı şekilde tuhumu teslim etmeyi.Şebnemin ismini zikrederek öteki tarafa gitmeyi inanın çok isterdim ama ne yazık ki aylar sonra yıllar sonra Şebnemi hatırlayınca bür hüzün kaplıcak içim ama bunu şimdiki gibi dışa vuramayacağım.Derinlerde bir yerde hep yaşayacak o içimde.Böylesine mükemmel bir insanı kaybetmek,kavuşamamak çok koyuyor.Dİlerim herkes böyle bir sevgiyi,aşkı yaşar ama sonu bizimkisi gibi bitmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar