gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 her gün sabahın 7 sinde kalk aynı kıyafetleri giy günün yarısını yine mallara dolu bir binada tıkılı geçir sonra eve gelip ders çalış çalışmıyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lise?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Awwww. Liseli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 liseyi o kadar özleyeceksin ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 siz liseli :) diyince kendimi liseli serap gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lise iyiydi ya. Üni çok rahat, çok keyifli de, lisedeki arkadaşlığı henüz bulabilmiş değilim. Bulamazsın diyorlar zaten. Ne güzel liseli kızların eteğini kaldır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 onlar kendileri kaldırıyo eteklerini libidomuz düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bide düz liseymiş burdaki düz liseliler imba olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sipeyskeyk said: liseyi o kadar özleyeceksin ki... biz okuyamadık bak acıktan acıktan gittik iyi demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lise var: http://www.aliagaekspres.com.tr/admin/foto/80.yil.jpg - lise var... http://www.west.k12.oh.us/highschool/Graphics/RavenRock/HighSchoolDarker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sipeyskeyk said: liseyi o kadar özleyeceksin ki...abi bu adam lisede kaldıkça bi kıza 999999 kere facebooktan ekleme talebi yolluyor o yüzden özlemesin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim gibi takıl. Sabah 7de kalk, çıkışa kadar uyu. eve gel ders çalışma gene uyu, aç dotayı takıl. akşam olunca film tak izle tekrar uyu. uo loopu aç delayı 24saat yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 okul ve okuldakilerde seni sevmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pul biber en acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Olay üniversiteye gelince değişmiyo. Lisedeyken diyosun Ulan bitse de kurtulsam nefret ediyorum sıçarım saçıma sakalıma karışmasınlar hede hödö bıktım kıyafetlerden.Üniversiteye geliyosun , sıçarım böyle üniversiteye bırakıcam okulu kaydı dondurucam hayal ettiğim gibi değil.Dönüyorum evime hede hödö diyosun. Öyle böyle bitiyo bi işe giriyosun.Ulan sıçarım böyle işe patron köpek gibi kullanıyo bıktım lan hakkettiğim parayı da alamıyorum bu şartlarla devam edemem kiramı zor ödüyorum diyosun. Yaşlanıyosun ulan ne sigortaymış öde öde bitmedi bi emekli olamadım başlarım emekliliğine ev alsaydım kiraya verseydim gül gibi geçinirdim diyosun. Ulan ben sıkıldım yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 olay çalışınca da değişmiyo insan gün geliyo ' bitse de kurtulsam' diyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ayrıca nefret ediyorum okulumdan. Hee bi de izsudan allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sipeyskeyk said: liseyi o kadar özleyeceksin ki... Of lise ne sıkıcı bi yerdi, şimdi iş yerinde düşününce bile canım sıkıldı. Gerçekten bi azap, bi işkence. Üniverste yine iyi, çalışma hayatı biraz daha güzel. Yaşlandıkça insanın hayat kalitesi artıyor arkadaşlar, inanmayın hurafelere. Bi ilkokuldan ortaokula geçerken kalite düştü biraz, sonra hep yükselişte. Ben çalışmaya devam edeyim. Liseyi düşünüp can sıkmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Lisede bitti ünide bitti. Ne hikmetse hiçbirini özlemiyorum. Çok özlersin diyolardı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oha lise süperdi lan. o zaman da farkındaydım süper olduğunun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Lisede okuldan kaçarak eğlendiğim kadar hiç eğlenmedim lan asdsdaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar