Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Aşk?

Seele

Öne çıkan mesajlar

Hemen olaya paldir küldür gireyim. Simdiye kadar iki kez bulustuk. Ve Daha önce birbirimizi hic tanimiyorduk. Bulusmamizin tek amaci sadece bilgi alis verisi. Olay sadece bilgi alisverisi oldugu icin ilk bulusmamizda 1 veya 2 saat oturur kalkariz diye düsündüm. Ama olay tahmin ettigim gibi gelismedi. Yaklasik 4 saatden fazla oturduk ve bayada gec saatte kalktik. Biraz bilgilerimizi paylastiktan sonra birbirimiz hakkinda soru felan sorduk daha cok kisisel (aslinda gereksiz sorunlar cünkü amac ne flirt nede date). Baya iyi geciyordu gülüyor eyleniyorduk. Haftada kac kez bulusabilecegimizi sordu. Bende islerimin yogun oldugunu ve cok fazla görüsemeyecigimizi hatta isden dolayi baska bir sehire tasinacagimi ve belkide bir daha göresemecegimizi söyledim. Suratini sola cevirdi gözlerini kapadi ve mutsuz bir ifade vardi yüzünde. Bu olaya pek anlam veremedim.

Ikinci bulusma: Ilk önce is yerinde bulustuk. Kendisi kuaförlük yapiyor(Pazar günü kimse yok dükkan kapali). Birer cay icip sohbet ettik. Bende gidip birseyler yiyelim dedim. Yine saatler saatleri kovaliyor. Cok koyu sohbetler ediyorduk. Aslinda amacimizin disina cikmistik bile, normelde onunda bana birseyler ögretmesi gerekirken, sadece konusuyorduk. Hatta cenesi baya düsmüstü kizin durmadan birseyler anlatiyordu. Cok fazla gülüyor durmadan benim birseyler anlatmami istiyordu. Derken kendi ailesi hakkinda birseyler anlatmaya basladi. Babasin hakkinda genel olarak. Bende sadece saka olsun diye hic bir art niyet olmadan söyle bir söyledim. "Mesela benim büyük oglum ile aram cok daha iyidir, kücük oglumla o kadar yakin degiliz bu tür seyler normal." Söyledigim hersey sakaydi ne evliydim nede cocuklarim vardi. Ben kendimden fazla birsey bahsetmedigim icin dogru olup olmadigini bilmiyordu. Gözleri doldu hatta göz yaslarini sildi. Bende eger yanlis birsey söylediysem özür dilerim dedim. Oda sadece yorgun oldugunu uzun süredir konustugumuz icin kafasinin karistigini söyledi.

Disari ciktik ben sigara paketini cikardim. Sigara icip icmedigini sordum evet dedi. Cok komikti cünkü her iki bulusmadada hic sigara icmemistik. Cünkü o benim icmedigimi düsünerek icmemis bende onun icmedigini düsünerek icmemistim.

Bu kizdan korkmuyor degilim. Kendisi biraz deli dolu. Letonyadan cikmis gelmis( bir erkek arkadasinda kaliyor). Kuaförlük yapiyor ama haftasonlarida Capoeira icin partylere gidiyor. Asi cilgin ve cok güzel bir bayan. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bir kac bulusma sonrasi kendisine acilmayi düsünüyorum. Ama aramizda biraz mesafe var 45 dakka yol gitmem lazim ve maddi acidan beni zorluyor acikcasi. Tabi hala anlamis degilim bir takildigi cocuk var mi onuda bilmiyorum. Direkt sormiyorum cünkü o zaman hemen anlar niyetimi. ben buna asik olmaktan korkuyorum. Ikinci bir secenek hemen kontagi kesmek.Ne diyorsunuz?

PS: Troll yapacak sinir bozucu tiplerin bir zahmet topigimden uzak durmalarini rica ediyorum. Bozuk türkcem icinde ayrica özür.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gelemezdim öyle bişeye
ama diğer yandan "ya şöyle olursa" diyerek bir ilişkiden kaçmak kadar kolay bişey yok zaten, zor olan o ilişkiye başlamak
hem kız da ayrı eve çıkmak istediğini söylemiş
baktın ortada can sıkacak kafa yoracak bişeyler var ayrılırsın kızdan yani
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda ilk basta anlamak istedigim kizin bana karsi birsey hissedip hissetmedigi. Öyle moron gibi kiza acilip, görünmez bir tokat suratimda patlayabilir. Belki anlamiyorunuz ama kizin gözleri Gri seytan gibi. Bana bakinca beni delip geciyor. Kizin Capoeira yapmasi beni ayrica hasta etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözünü seviyim. Sen kiz olsan hic tanimadigin biriyle ikinci bulusmanda aglarmisin. Ben o yüzden farkli algilamis olabilirim. Hani bir insana ilgi duyarsinda böyle kolunu cenene koyup gözlerine bakarsin ya ayni o sekilde bakiyor. Hatta sohbet ederken bana öyle bakmamasi icin bir kac kez uyarmak zorunda kaldim onu. Belkide arayip birdaha bulusmayalim demeliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...