Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 onur bide güvenç le konuş sağlık-şans-vs işini istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 müzmin hasta güvenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oh mis sona atılmısım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 onur ben 10 haftadır hastayım abi, ben napıyım peki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cavanagh said: onur ben 10 haftadır hastayım abi, ben napıyım peki=) sen zaten nasıl hastasın bilmiorum. O halinle çıkıp bide dün gece maç yaptın yha helal olsun demekten başka şansım yok sanırım sana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha dün gece maç mı yaptın. /summon sercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Korkuyor benden işte görüyorsunuz, ben yokken geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 geçen hafta hasta olduğumdan dolayı o zamanki planları bu hafta yapacakmışız. Buda benim bu haftada ne kadar çok istesemde gelemeyeceğim anlamına geliyor. pff size iyi eğlenceler. Artık haftaya kaldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yer olurs gelirim son kadroyu yazarsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cavanagh fizban tolga khelben holy screwy(kaleci) balon konn babacum(kaleci) kaspar zaugna(belki) wishmaster sixoms pha(?) esh(?) yedekler shagrath fde mysterious lucifel tnkt mulgear hotdog arda, saygın ve yankıdan haber bekliyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 15 kişi yazılı orada yedeklerden bi tane alalım,diğer 3'lü haber beklenen kişilere göre yedekten adam çağırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eski mac topiclerine baktım oturup gerci benim mesajlar yok ama ehueh iyi nostalji oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yok ben gelemiyorum ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eheh dedim arda gelmez diye güvenç e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fde gelicek gibi duruyor, emrahla ayrı takımlarda olsun yoksa oynamam. yıldız kaprislerim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fde ile sen ol, onur'u bana ver o zaman nasıl olur? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 güzel olur geri kalanı da dengelersek =) zaten ben onurun karşısında oynamak istiyorum ya, 2 maç önce adam alıp topu gidiyodu sizin bütün takım izliyodu ben gelip alıcaktım artık topu! indiriceksiniz olm adamı taktik bu kadar basit, koyun bizi karşılıklı bak bakıym 2 kereden fazla geçebilir mi beni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ya bırak hallasen..Hep benim olmadığım taraftan kaçıyodu eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 basıcan bileğine bak bi daha geliyo mu bi kere sakatladım 3 ay korkusundan maça gelemedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben bu hafta yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sen kimsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o forumdışıeleman oluyor fede'nin arkadaşıysan da soruyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BEYLER SAKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tamam o zaman problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar