Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iyi yeeennddiiikk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o kadrolarda dreagloth-holy yer değiştirseymiş daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bütün oyuncuların ortalama oldugu bir takımı, dengesiz bir takıma tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hani ben suçlama olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama karşı takımda mulgear biraz ağır kaldı sadece(toparlar onu da zamanla,sonuçta ilk maçta olur öyle),screwy geniş cüssesiyle iş yaptı baya :) Kaldı ki bizde de yorgun bir spidee vardı öyle dengelendi.Ama adam hep olmasi gereken yerdeydi tebrikler. Dengesiz olmadigini dusundugum icin konustum,onceki mac icin buyrun diger topic'e :D burayi kirletmeyelim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 seyir zevki yüksek bir maçtı özellikle son 25 dakika çok büyük keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fde=cem bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ooo hoşgeldin fde :D adam forumdışıeleman...Cem de artik bir pati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 emrah canım benim sercan dahil bir çok insan sizin güçlü olduğunuzu söyledi zaten, daha neyin mücadelesini veriyorsun :) hani öyle inanmış konuşuyosun ki zaten ne söylesem hayır abi eşittik diyceksin o yüzden kasmıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Biz guzel bi takimdik evet ama siz de az degildiniz.Zayif oldugunuzu soyleyemezsin bence..Gorev dagilimi daha oturdu bizde.Siz birbirinize alisik olmadiginiz icin karmasik olarak geldiniz hucumlarda.Sizin takimdan bircok insan da guc dengesizliginin olmadigini soyledi ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 peki sana sorıym o zaman siz hücuma çıkarken orta sahada baskı yediğinizi düşünüyo musun? biz sizden baya baskı yedik ve bu yüzden adam gibi paslaşamadık bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çok pas yaptı karşı takım koşmak zorunda kaldık erken kesildim ben ortalarına dogru düzeldi ama xD orta saha adına da pek bişey yok gibiydi ayrıca dizim kesinlikle kopucak benim bi baktırmam gerek koşarken hep oluyo bu yan baglarda bi sorun var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Siz de bastiniz ben mac icerisinde defalarca uyarida bulundum.Adamlar onlem aldilar ortasahayi kalabaliklastirdilar rahat paslastirmiyorlar dedim kac kez.Onde basip az pas da kesmediniz.Garantici oynadigimiz icin kornerden bile topu alip defansa yolladik yani.Maksat topa sahip olmak. Zaten mac 5-3 bitti hani bir baskin gelme durumu yok tabele'de :) atsaniz esitleyip one de gecerdiniz. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 neyse real madrid - bucaspor olmadı belki ama kesinlikle bi real madrid - atalanta maçı havası vardı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 real madrid'de cakili forvet nartallo falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Tercihen Barça olmayı yeğlerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Wishmaster said: Tercihen Barça olmayı yeğlerim :PXavi-İniesta =) akıllı adam topu koşturur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu turnuva olayini dusunsek iyi olur.Kaleciler artti malum..Kaspar holy bitch ildo lucifel screwy kalecilik yetenegi olanlar.Yigit oyuncu olur gerci. Bigun iki saatlik ayarlayip yarim saatten 4 takim turnuva yapalim.Oyuncu sayimiz oldukca uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hani turnuva dersenin 5v5 den 4 taklım çıksa arkadaki küçük sahayı alırız oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Turnuva olayı zevkli olur aslında, ama iki takım kurarken bin takla atıyoruz son zamanlarda. Turnuva kadrosu kurarken kan çıkar bildiğin. Şöyle bir durum var bi de, küçük saha 5v5 oynamak çok zevkli olmayabilir. Herkes dinamo olup sahaya sığmadığından değil de, karambol oluyo küçük sahada baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 5v5 hic sorun olmaz orada,gayet istenilen oyun saglanir.Cok asiri kucuk degil yani 5v5 icin genis bile kalabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 EMRAH NOKTADAN VİRGÜLDEN SONRA BOŞLUK BIRAK, GÖZLERİM YANIYOR YAZILARINI OKURKEN. Evet bağırıyorum. Birde döşemiş wot ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tamamda 5vs5 de minyatür kale mantıklı olur ama. sonuçta 1 kaleci dersen 4 kişi mi top oynicak. baymasın öyle. minayatür kaleyide hiç sevmem ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 o kadar da minyatür değil ya hentbol kalesi kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi ne gerek var 5vs5 falan, normal maçlar daha zevkli oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar