Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hani ben suçlama olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama karşı takımda mulgear biraz ağır kaldı sadece(toparlar onu da zamanla,sonuçta ilk maçta olur öyle),screwy geniş cüssesiyle iş yaptı baya :)

Kaldı ki bizde de yorgun bir spidee vardı öyle dengelendi.Ama adam hep olmasi gereken yerdeydi tebrikler.

Dengesiz olmadigini dusundugum icin konustum,onceki mac icin buyrun diger topic'e :D burayi kirletmeyelim cok.
Mesaj tarihi:
emrah canım benim sercan dahil bir çok insan sizin güçlü olduğunuzu söyledi zaten, daha neyin mücadelesini veriyorsun :)
hani öyle inanmış konuşuyosun ki zaten ne söylesem hayır abi eşittik diyceksin o yüzden kasmıyorum hiç
Mesaj tarihi:
Biz guzel bi takimdik evet ama siz de az degildiniz.Zayif oldugunuzu soyleyemezsin bence..Gorev dagilimi daha oturdu bizde.Siz birbirinize alisik olmadiginiz icin karmasik olarak geldiniz hucumlarda.Sizin takimdan bircok insan da guc dengesizliginin olmadigini soyledi ona bakarsan.
Mesaj tarihi:
peki sana sorıym o zaman siz hücuma çıkarken orta sahada baskı yediğinizi düşünüyo musun?
biz sizden baya baskı yedik ve bu yüzden adam gibi paslaşamadık bile.
Mesaj tarihi:
çok pas yaptı karşı takım
koşmak zorunda kaldık erken kesildim ben ortalarına dogru düzeldi ama xD
orta saha adına da pek bişey yok gibiydi

ayrıca dizim kesinlikle kopucak benim bi baktırmam gerek koşarken hep oluyo bu
yan baglarda bi sorun var sanırsam
Mesaj tarihi:
Siz de bastiniz ben mac icerisinde defalarca uyarida bulundum.Adamlar onlem aldilar ortasahayi kalabaliklastirdilar rahat paslastirmiyorlar dedim kac kez.Onde basip az pas da kesmediniz.Garantici oynadigimiz icin kornerden bile topu alip defansa yolladik yani.Maksat topa sahip olmak.

Zaten mac 5-3 bitti hani bir baskin gelme durumu yok tabele'de :) atsaniz esitleyip one de gecerdiniz.

Edit:imla
Mesaj tarihi:
Bu turnuva olayini dusunsek iyi olur.Kaleciler artti malum..Kaspar holy bitch ildo lucifel screwy kalecilik yetenegi olanlar.Yigit oyuncu olur gerci. Bigun iki saatlik ayarlayip yarim saatten 4 takim turnuva yapalim.Oyuncu sayimiz oldukca uygun bence.
Mesaj tarihi:
Turnuva olayı zevkli olur aslında, ama iki takım kurarken bin takla atıyoruz son zamanlarda. Turnuva kadrosu kurarken kan çıkar bildiğin.
Şöyle bir durum var bi de, küçük saha 5v5 oynamak çok zevkli olmayabilir. Herkes dinamo olup sahaya sığmadığından değil de, karambol oluyo küçük sahada baya.
  • Yeni Oluştur...