Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.3

fizban

Öne çıkan mesajlar

Hani ben suçlama olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama karşı takımda mulgear biraz ağır kaldı sadece(toparlar onu da zamanla,sonuçta ilk maçta olur öyle),screwy geniş cüssesiyle iş yaptı baya :)

Kaldı ki bizde de yorgun bir spidee vardı öyle dengelendi.Ama adam hep olmasi gereken yerdeydi tebrikler.

Dengesiz olmadigini dusundugum icin konustum,onceki mac icin buyrun diger topic'e :D burayi kirletmeyelim cok.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz de bastiniz ben mac icerisinde defalarca uyarida bulundum.Adamlar onlem aldilar ortasahayi kalabaliklastirdilar rahat paslastirmiyorlar dedim kac kez.Onde basip az pas da kesmediniz.Garantici oynadigimiz icin kornerden bile topu alip defansa yolladik yani.Maksat topa sahip olmak.

Zaten mac 5-3 bitti hani bir baskin gelme durumu yok tabele'de :) atsaniz esitleyip one de gecerdiniz.

Edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuva olayı zevkli olur aslında, ama iki takım kurarken bin takla atıyoruz son zamanlarda. Turnuva kadrosu kurarken kan çıkar bildiğin.
Şöyle bir durum var bi de, küçük saha 5v5 oynamak çok zevkli olmayabilir. Herkes dinamo olup sahaya sığmadığından değil de, karambol oluyo küçük sahada baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...