satilikJEDI Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 evet beyler master Lightsaber master enhance ve healing 4004 templatine sahip nerdeyse sentinel 1 olan accountumu satmak istiyorum cunku bu oyun benim sinir seviyemi zorlamaya basladi saglimdan felan olucam.Neyse elimde 4. gen 3 x-9 (35 45 45 damage) birde 40 damage -8 yapimi saber bulunuyor ayrica 13 fc li 3.gen yedek saber bulunuyor ayrica 30 -40 tane crystal pearl dahil.yaklasik olarak 15 mil para en ust kalitede resourcelar ayrica main charda cok ozel pvp silahlari (hem jedi hem main) cok kaliteli foodlar bulunmaktadir.Daha sayamadigim yuzlerce loot 45.0 crafting tool felan filan diye gidiyor sayamiyorum cunku cok fazla item bulunuyor.Neyse geldik gene fiyata ... Fiyat olarak tek fiyat gene 1000 dolar.Umarim biri alirda su oyundan beni kuratirir simdiden tessekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 account eclipse serverindadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dklbk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bu msgı gördüm üye oldum :) özel mesajdan konuşalım benim bir arkadaşım daha fazla verebilir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 beyaznoc senmisin tek turk jk olsa olsa beyaznocda vardir bu arada lightsaber master bi karakter isterse intiate olsa lafin gelisi ama doru bir haftada istedigin skilleri ayarlarsin gunde 4 saat ayir yeter.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ingame name ini bana pm den at[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bu arkadaş daha öncede böyle bir msg atmıstı artık bek inandırıcı gelmiyor açıkcası türklerede bu konuda ne derece güvenilir buda mecul tabi bu arada GrandFather jedi consul member olan türklerde var merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Türk'ten de has ceday çıkar tabii, niye çıkmasın ha?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 çıkar tabi. * bantha üzerinde kımız içen cedayları düşünür *[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Çıkmamıııı!?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 *tesbihini arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hehea size 1 komut verim hayatınız kolaylaşsın /board trans bunu ticket aldığınız yerden bile kullanabilirsiniz 2 saat geriye koşmanıza gerek yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 theed starportta islemiyor bu komut onuda hatirlatalim. bunu bi macro olarak yapin bi tusa bind edin rahat edin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu arkadaşı bilmem ama ben yakında Ahazi'deki Jedi'ımı satıyorum. EQ2'nin betası çıksa da bi testerlardan bilgi alabilsek. Developerlar acaip sallamaya başladılar. Benim Jediım 4424 Lightsabre 3000 Healer 2002 Enhancer, daha çok yolu var ama sürekli sıkıldığım için oynayamıyorum. Bir ayda Knight olabilir çok rahat. Main characterim de Master Doc/Swordsman. 8-10 set compositeim var. Binlerce HQ resourceum, 2 3rd gen. 2 1st gen. Lightsbareım, 40 tane kristalim var. içinde 6 vendor olan bir evim var. Var oğlu var. Ama canım oynamak isteöiyor. Hiçbirşeyi fix etmeden, JTLi çıkarıyorlar. Yakında ebay de görürsünüz jediımı. Ahazi'de jedi olan tek Türk benim. Buraya da mesaj atarım. Bu kadar mükemmel potansiyeli olan bir oyunun bu kadar içine edilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 söylemekten yorumldum ama yine söyleyesim geldi. Biz hala Beta oynuyoruz ve 1 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı şekilde devam ettiğine göre soenin boyundan büyük işlere kalkıştığı kanısına kapılmaya başladım. Bu işi beceremiyorlar anlaşılan.. Hala inanılmaz buglar var!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: BOccOB, 27 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Çıkmaz... Türk jedi'ın işi rebel encampmentlarda imperial fp kasan adamların tef alması için pusmaktan öteye gidemiyor... Ya da force run alıp götü her tehlikeye girdiğinde kaçmaktan öteye... Artık bu Türk dusmanligindan o kadar ganel geldi ki, yok turk un oldugu yerde soyle olur , yok tek turkler salak gerisi zeki. Bu adamin da dedigine bak, sen kendine guvenmez, gucsuz biri isen ben napiim, nasil olur da Türk ler anca sunu yapabilir, kacar vs dersin ya, akil yasin kac senin ??? hic cevap vermeye tenezzul etmem ama son gunlerde Türk dalgasini cok gormeye basladim, boyle diyen kisiler Totally Loser olanlardan baskasi degildir kesinlikle.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: draedan, 29 Temmuz 2004 11:01 tarihinde demiş ki: said: BOccOB, 27 Temmuz 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Çıkmaz... Türk jedi'ın işi rebel encampmentlarda imperial fp kasan adamların tef alması için pusmaktan öteye gidemiyor... Ya da force run alıp götü her tehlikeye girdiğinde kaçmaktan öteye... Artık bu Türk dusmanligindan o kadar ganel geldi ki, yok turk un oldugu yerde soyle olur , yok tek turkler salak gerisi zeki. Bu adamin da dedigine bak, sen kendine guvenmez, gucsuz biri isen ben napiim, nasil olur da Türk ler anca sunu yapabilir, kacar vs dersin ya, akil yasin kac senin ??? hic cevap vermeye tenezzul etmem ama son gunlerde Türk dalgasini cok gormeye basladim, boyle diyen kisiler Totally Loser olanlardan baskasi degildir kesinlikle. Kocaman Bir UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yav abartmayın bu kadar acıkca solemıstım oncedende yıne soluyom. teflı rebel gorursem katır kutur keserım acımam, gozununde yasına bakmam yemıyosa tef alma :) uslu dur hayvan falan kes. oleceksem kacmam gerekıyosa kacarım kımseyede abı kactım ben dıe hesap vermem. hepımız aynı seyı yapıyoruz oleceksek anladıysak ve kaybımızın buyuk olacagını dusunuyosak tuyerız. bu reeldede boledır. baka baka olume gıdılmez bunun profla ilgisi oldugunu sanmıyoum yada factıonla yada mılletle ılgılı oldugunu sanmıyorum her ne kadar su aralar aktıf jedı ıslerıne katılamasamda bu konuları pearce rıca edersenız anlatır. kacmak oyunun en dogal hayatın en dogal ve en mantıklı olaylarından bırı. unutmayalım kı savaslardakı basarılı gerı cekılmeler (gerı kacıslar) pek cok hayatı korudugu gıbı tekrar saldırı ıcınde hazırlık asaması yaratır. ve pek cogu efsane olmustur. savası kazanmak ıcın onu oldurmeye odaklanmak yeterlı degıl aynı zamanda onun tum cıkıs yollarını kapayabılmekten gecer bence. ayrıca eger bır jedının uzaklasmasını saglıyorsanız. zaten gayet basarılı bır mucadele cıkarmısınız demektır. keza onu savastan dusurmus ve yandaslarını zayıf hale getırmısınız demektır. gerı donecegınden endısenız varsa yandaslarını gerı donene kadar temızlemeyı basarısanız. gerı donemez yada dondugunde olur. sımdı jedının dısına cıkıp ana karakterım olan sadle basımdan gecen olayı anltacam. gunlerden bır gunkı gecmıs zamanda kalan bı hatırat. coronette bulunuyorum bır kac gunluk kendı sehrımın verdıgı rahatlıkla overt dolasan ben artık overt ve covert arasındakı kavramı kaybetmıs olan ben coronette overt olarak dolasıyor tıcaretle ugrasıyor ve banka termınalınde bırılerıyle para konusuyorum. sona starporta gereklı malzemeler kavusmus olarak mutlu mutlu donerken. bır anda port kapısında her yer kırmızı oluyor. radarımda 5 adet rebel sayabılıyorum 2 komando 1 rıfle 1 tka 1 doktor. bır anda laserler ucusmaya baslıyor alevler sarıyor ortalıgı. neysekı sanslıyım overtım ama buffım ve guvendıgım ıonum elımde (o ara armor smıthım yıne aynı zamanda snıperlık yapıyorum medıc mevcut deıl) bu ılk saldırı o kadar kuvvetlıydıkı hayatta kalmam cok zor oldu tka pesımde ben onde son surat kosarak sehrın dısına cıkmayı basardım. karsı taraf tecrubesızlıgınden olsa heyacana kapılıp bırbırlerınden ayrı dustuler ve benı kaybettıler. sehrın dısında bıraz dınlenıp cesaretımı topladıktan sonra bırazda yıyecek alarak bozulan moralımı duzelttım ve starporta dogru gerı donmeye basladım. tka bank termınalın oradaydı 2 tanesını de port kapısında bekledıklerını radarımdan gorebılıyorum . anlar oraya gelene kadar tka yı ıon aldım. snıp gusel bısı bazen ozluyorum 64 m den db cekmeyı:) . dıger 2 sı ve haber olan 2 sı muhtemelen bana doru gelıyor olmalıydı carpısarak gerı cekıldım sehır dısına o zamankı guıldımden yardım ıstedım. ama cok anı bı oaydı ve o ana coronette olan yoktu yardım ıcın geleceklerde yola cıkmıslardı. neyse tekrar bır dalıs daha yapmaya karar verdım. zavallı komandolar heh benı yakacaklarına o kadar emındılerkı . bır kac starfe karsısında pek sansları olmadı. tekrar uzaklastım. kendıne guvenı dagılan ve bı oncekı saldırıda kaybettıklerı bır komandonun da stresıyle doktor ve pıstoler uzaklasmayı tercıh edıp bı baska gezegen e gecmislerdi die tahmın ediyorum ama samımı arkadasini yerde goren comando ıntıkam almaya karar vermıs olacakkı. benı beklıyordu hala portta buyuk bı guvenle porta yaklasıp komandoyla dovusmeye basladım. komandoyu aldıgım sırada , port ıcınde shuttle bekleyen bı kac rebelın daha saldırısına ugradım sanırım yenı gelmıslerdı. bu arada cevredekı ımperıaller bu mucadelenın akabınde guvenlerı yerıne gelıp bı anda bana grup gonderdıler. dahasonada guıldden yardım geldı ve o gece coronete ımparatorlugun huzur lu ve guvenlı ortamı geldı. neyse canlarım benım. burada sahıp olunan bı takım ozellıkler var kımse kımseye kalkıp da sen bunu kullanıyosun dıemez onun profunun sahıp oldugu ozellık bu ıse sonun kadar kullanma hakkına sahıptır. ve sızde bunakarsı cozum bulmakta zorunlusunuzdur. sızde olmayan seyler ıcın kızamyın lutfen stratejınızı olusturun derım. yukarıda kı olayı bıraz hıkaye gıbı anlatmaya calıstım ancak olay gercektır. 5 kısılık bır grubun saldırısını savusturup vur kac taktıgı ıle 3 unu alıp dıer ıkısının olay mahalınden uzaklasmasını saglayabılmıstım ve bunu da rıfle as template le yapmıstım. eger karsı taraf daha fazla bırlıkte pvp ye gırmıs olsa bıraz daha bılgılı olsa sızce bır normal proof 5te 3 yapabılırmıydı mumkun degıl bence. o yuzden lutfen bıraz daha konusmadan once olay uzerınde dusunmeyı tercıh edelım. heh kum adam benı gaza getırdı galıba. acaba hatıralarımı yazsam kıtab satarmı.(:)).[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 1000$? öyle insanlar amerika'da filan bulunur da buradan çıkarsa ilginç olur.. fakat nick? satılık? jedi? satılmış ordu isminde bir adam vardı, onu anımsadım neden bilmiyorum.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eheh yavas beyler yavas, abartmayın. bi de jedi hala olunce 200k jedi xp kaybediyor hemde her olusunde o yuzden jedı ıcın olmamak hem dark hem lıght sıde ıcın en onemlı seylerden bırı keza her 200 1 mılyon normal xp ye denk gelıyor tabı xp cap ı yukselmıs jedıler yanlıs bılmıyorsam eger 400 cıvarı kaybedıyolarkı bu da adamı derınden uzer. olayın clonla falan ılgısı yok. dedım ya rebellerı sevmem olmeyıde sevmem dark ı lıghtı yok son yaklastımı buzuk korkusu sarar benlıgı . uzanılır oradan o yuzden yukarıda dedıydım pearce sorun anlatsın dıe, her gece 8k mesafe jedı kovalıyo zavallım oldurmek ıcın eve kacmazsada kesıyo, yada beyaza sorun keza su an enclavede olan darksıde benım bıldıgım onlar var dıe dedıydım. neyse beyler daha anlayıslı daha sakın derım mutlakakı herkesın bı yerlerde bılgı eksıgı vardır. yormayın bırbırınızı dr ortamı gemeyecegınızı dusunur husu ıcınde suzulurum :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Artı bu işin Türk'ü yabancısı, Rebel'i Imperial'i yok. Ben normal PVP'ler dışında iki defa öldürüldüm. Birincisinde Corvette görevi sonrası. Wound ve BF diplerde. Korvella Starportta üzerimde sadece Don var fanfar caliyorum. Zaten HA 400-400. Tef bayragida yoktu ama ne olduysa rebelin biri güm güm indirdi uzaktan. Bir de gelip DB attı. İkincisinde birini Imp. yapmak icin imp. mission almışız. Görev bitiminde daha ne olduğunu anlamadan iki rebel Geo Sonic'lerle daldi. Saniyesinde mind'i indirip atti DB'sini. Yetmezmiş gibi bir de gidip Speederlari disabled etti. Adam hazirilikli Mind dahil HAM'i 3000 uzeriydi. Bendeki LLC ile bir gidim dusuremedim bile adami. Adam oyunda Rebel oldu diye icindeki adi neyse değişiyor mu yani. Yada imp oldu diye. O nedenle böyle genellemeler yapmamak gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman-Scout-Commando-CH-Brawler-Entertainer-Musician/BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Atıp tutmadan önce aç bir websitesii, Jedi Skill Treesini incele Jedi için alınabilecek tek bir template var: Master Lightsabre/Master Enghancer/healer 4004 Bu şu demek: 0 Melee+ranged defense 0 state defenses. Combat prowess + aakuan ring + eldivendi, BE şapkaydı 3-5 defense alıyorsun (ben aldım yani) neden sadece yukardaki template geçerli? Ben Master Power/Enhancer olayım dedim. Force feedbackle daattılar beni. Lightning'in accuracy'ci çok düşük. Composite giyen adama bişey yapmıyor. Choke şaka gibi. Aradaki delayler çok fazla. Master Defender/Master Sabre olayım dedim. Başka jedila savaşırken, adam savaşın ortasında forcerun3 yapıp, meditation yapıp geri geliyor, benim forcum bitince ölüyorum. Ya da (bizim serverda ziyadesiyle bulunan) CMler poison/disease yaptığında kaçamıyorsun. Dolayısıyla, 'benim' diyen jediin bile yapacağı tek şey kaçmak, geri gelmek. Ya da kaçarak, forcethrow3 kullanmak (yani kite etmek) Jedi-jedi dediğin adam bir battlefield'da en fazla 3-4 dakika duruyor. jedisın diye herkes sana saldırıyor, force armor, healing, saldırı derken force 3 dakikada bitiyor. Kçıp geri gelmen gerekiyor. Benim sağlam PvP yapan guildmate'lerim jedi'ımı hallaç pamuğu gibi sallıyor. bende de olsa 100 state defense, 150 dodge 100 melee+ranged defense, centre of being, bak bakalım kim kaçıyor. Bizim Türkler şöyle yapıyor dediğin olayı, eğer SOE'nin boardlarını açarsan herkesin yaptığını, ve non-jedi oyuncuların 'Nerf forcerun3!!' çığlıklarının gökyüzüne ulaştığını görürsün. Benim serverımda tanıdığım iki tane Türk var, ve elimden gelen her türlü yardımı yaptım onlara. Türk oldukları için de değil üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ehe bende forcerun2 var şuanda yetiyor, peşimden gelenin speederını uçuruyorum kusura bakmasın kimse.Zaten yeterince zor lev atlamak bide üstüne bi nefret var bildiğiniz gibi değil.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: joshuatree, 29 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Atıp tutmadan önce aç bir websitesii, Jedi Skill Treesini incele Jedi için alınabilecek tek bir template var: Master Lightsabre/Master Enghancer/healer 4004 Bu şu demek: 0 Melee+ranged defense 0 state defenses. Combat prowess + aakuan ring + eldivendi, BE şapkaydı 3-5 defense alıyorsun (ben aldım yani) neden sadece yukardaki template geçerli? Ben Master Power/Enhancer olayım dedim. Force feedbackle daattılar beni. Lightning'in accuracy'ci çok düşük. Composite giyen adama bişey yapmıyor. Choke şaka gibi. Aradaki delayler çok fazla. Master Defender/Master Sabre olayım dedim. Başka jedila savaşırken, adam savaşın ortasında forcerun3 yapıp, meditation yapıp geri geliyor, benim forcum bitince ölüyorum. Ya da (bizim serverda ziyadesiyle bulunan) CMler poison/disease yaptığında kaçamıyorsun. Dolayısıyla, 'benim' diyen jediin bile yapacağı tek şey kaçmak, geri gelmek. Ya da kaçarak, forcethrow3 kullanmak (yani kite etmek) Jedi-jedi dediğin adam bir battlefield'da en fazla 3-4 dakika duruyor. jedisın diye herkes sana saldırıyor, force armor, healing, saldırı derken force 3 dakikada bitiyor. Kçıp geri gelmen gerekiyor. Benim sağlam PvP yapan guildmate'lerim jedi'ımı hallaç pamuğu gibi sallıyor. bende de olsa 100 state defense, 150 dodge 100 melee+ranged defense, centre of being, bak bakalım kim kaçıyor. Bizim Türkler şöyle yapıyor dediğin olayı, eğer SOE'nin boardlarını açarsan herkesin yaptığını, ve non-jedi oyuncuların 'Nerf forcerun3!!' çığlıklarının gökyüzüne ulaştığını görürsün. Benim serverımda tanıdığım iki tane Türk var, ve elimden gelen her türlü yardımı yaptım onlara. Türk oldukları için de değil üstelik. lightsaber master - force power master - force healing 2000 - enhancements 0004. bence bu seninkinden cok daha iyi eger eksileri var diyosan tartısalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tabi bu soyledigim dark jedilar icin gecerli cunku darklarin bonusu power a yoneliktir light olucaksan enhance onemli dark bu sekilde olursa bence lightdan daha ustun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bide choke'un saka gibi gelmesi bi acidan dogaldir rank'in 0 dir saka gibi gelir sen bunu rank'in artinca denersen saka gibi olmadıgını gorursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies Jedi Knight account Satiliktir. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 eheh yavas beyler yavas, abartmayın. bi de jedi hala olunce 200k jedi xp kaybediyor hemde her olusunde o yuzden jedı ıcın olmamak hem dark hem lıght sıde ıcın en onemlı seylerden bırı keza her 200 1 mılyon normal xp ye denk gelıyor tabı xp cap ı yukselmıs jedıler yanlıs bılmıyorsam eger 400 cıvarı kaybedıyolarkı bu da adamı derınden uzer. olayın clonla falan ılgısı yok. dedım ya rebellerı sevmem olmeyıde sevmem dark ı lıghtı yok son yaklastımı buzuk korkusu sarar benlıgı . uzanılır oradan o yuzden yukarıda dedıydım pearce sorun anlatsın dıe, her gece 8k mesafe jedı kovalıyo zavallım oldurmek ıcın eve kacmazsada kesıyo, yada beyaza sorun keza su an enclavede olan darksıde benım bıldıgım onlar var dıe dedıydım. neyse beyler daha anlayıslı daha sakın derım mutlakakı herkesın bı yerlerde bılgı eksıgı vardır. yormayın bırbırınızı dr ortamı gemeyecegınızı dusunur husu ıcınde suzulurum :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Artı bu işin Türk'ü yabancısı, Rebel'i Imperial'i yok. Ben normal PVP'ler dışında iki defa öldürüldüm. Birincisinde Corvette görevi sonrası. Wound ve BF diplerde. Korvella Starportta üzerimde sadece Don var fanfar caliyorum. Zaten HA 400-400. Tef bayragida yoktu ama ne olduysa rebelin biri güm güm indirdi uzaktan. Bir de gelip DB attı. İkincisinde birini Imp. yapmak icin imp. mission almışız. Görev bitiminde daha ne olduğunu anlamadan iki rebel Geo Sonic'lerle daldi. Saniyesinde mind'i indirip atti DB'sini. Yetmezmiş gibi bir de gidip Speederlari disabled etti. Adam hazirilikli Mind dahil HAM'i 3000 uzeriydi. Bendeki LLC ile bir gidim dusuremedim bile adami. Adam oyunda Rebel oldu diye icindeki adi neyse değişiyor mu yani. Yada imp oldu diye. O nedenle böyle genellemeler yapmamak gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman-Scout-Commando-CH-Brawler-Entertainer-Musician/BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Atıp tutmadan önce aç bir websitesii, Jedi Skill Treesini incele Jedi için alınabilecek tek bir template var: Master Lightsabre/Master Enghancer/healer 4004 Bu şu demek: 0 Melee+ranged defense 0 state defenses. Combat prowess + aakuan ring + eldivendi, BE şapkaydı 3-5 defense alıyorsun (ben aldım yani) neden sadece yukardaki template geçerli? Ben Master Power/Enhancer olayım dedim. Force feedbackle daattılar beni. Lightning'in accuracy'ci çok düşük. Composite giyen adama bişey yapmıyor. Choke şaka gibi. Aradaki delayler çok fazla. Master Defender/Master Sabre olayım dedim. Başka jedila savaşırken, adam savaşın ortasında forcerun3 yapıp, meditation yapıp geri geliyor, benim forcum bitince ölüyorum. Ya da (bizim serverda ziyadesiyle bulunan) CMler poison/disease yaptığında kaçamıyorsun. Dolayısıyla, 'benim' diyen jediin bile yapacağı tek şey kaçmak, geri gelmek. Ya da kaçarak, forcethrow3 kullanmak (yani kite etmek) Jedi-jedi dediğin adam bir battlefield'da en fazla 3-4 dakika duruyor. jedisın diye herkes sana saldırıyor, force armor, healing, saldırı derken force 3 dakikada bitiyor. Kçıp geri gelmen gerekiyor. Benim sağlam PvP yapan guildmate'lerim jedi'ımı hallaç pamuğu gibi sallıyor. bende de olsa 100 state defense, 150 dodge 100 melee+ranged defense, centre of being, bak bakalım kim kaçıyor. Bizim Türkler şöyle yapıyor dediğin olayı, eğer SOE'nin boardlarını açarsan herkesin yaptığını, ve non-jedi oyuncuların 'Nerf forcerun3!!' çığlıklarının gökyüzüne ulaştığını görürsün. Benim serverımda tanıdığım iki tane Türk var, ve elimden gelen her türlü yardımı yaptım onlara. Türk oldukları için de değil üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ehe bende forcerun2 var şuanda yetiyor, peşimden gelenin speederını uçuruyorum kusura bakmasın kimse.Zaten yeterince zor lev atlamak bide üstüne bi nefret var bildiğiniz gibi değil.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: joshuatree, 29 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Atıp tutmadan önce aç bir websitesii, Jedi Skill Treesini incele Jedi için alınabilecek tek bir template var: Master Lightsabre/Master Enghancer/healer 4004 Bu şu demek: 0 Melee+ranged defense 0 state defenses. Combat prowess + aakuan ring + eldivendi, BE şapkaydı 3-5 defense alıyorsun (ben aldım yani) neden sadece yukardaki template geçerli? Ben Master Power/Enhancer olayım dedim. Force feedbackle daattılar beni. Lightning'in accuracy'ci çok düşük. Composite giyen adama bişey yapmıyor. Choke şaka gibi. Aradaki delayler çok fazla. Master Defender/Master Sabre olayım dedim. Başka jedila savaşırken, adam savaşın ortasında forcerun3 yapıp, meditation yapıp geri geliyor, benim forcum bitince ölüyorum. Ya da (bizim serverda ziyadesiyle bulunan) CMler poison/disease yaptığında kaçamıyorsun. Dolayısıyla, 'benim' diyen jediin bile yapacağı tek şey kaçmak, geri gelmek. Ya da kaçarak, forcethrow3 kullanmak (yani kite etmek) Jedi-jedi dediğin adam bir battlefield'da en fazla 3-4 dakika duruyor. jedisın diye herkes sana saldırıyor, force armor, healing, saldırı derken force 3 dakikada bitiyor. Kçıp geri gelmen gerekiyor. Benim sağlam PvP yapan guildmate'lerim jedi'ımı hallaç pamuğu gibi sallıyor. bende de olsa 100 state defense, 150 dodge 100 melee+ranged defense, centre of being, bak bakalım kim kaçıyor. Bizim Türkler şöyle yapıyor dediğin olayı, eğer SOE'nin boardlarını açarsan herkesin yaptığını, ve non-jedi oyuncuların 'Nerf forcerun3!!' çığlıklarının gökyüzüne ulaştığını görürsün. Benim serverımda tanıdığım iki tane Türk var, ve elimden gelen her türlü yardımı yaptım onlara. Türk oldukları için de değil üstelik. lightsaber master - force power master - force healing 2000 - enhancements 0004. bence bu seninkinden cok daha iyi eger eksileri var diyosan tartısalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tabi bu soyledigim dark jedilar icin gecerli cunku darklarin bonusu power a yoneliktir light olucaksan enhance onemli dark bu sekilde olursa bence lightdan daha ustun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bide choke'un saka gibi gelmesi bi acidan dogaldir rank'in 0 dir saka gibi gelir sen bunu rank'in artinca denersen saka gibi olmadıgını gorursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar