codename_curse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dün akşam caddebostan sahilinde oturuyorduk 4 kişi kendi halimizde takılıyoduk. sonra 4 kişi ve yanlarındaki saldırgan bir köpek ile oradaki bir çocuğa saldırdılar, neden saldırdıklarını tam göremedik, ne olduğunu bile anlayamadan dağıldı bu tipler. 5 dakika kadar sonra 30-40 kişilik bi grup bizim oturduğumuz yere geldi, etrafa baktık bir özel güvenlik var kendi halinde bizi izliyor falan. etrafımızı sardı bu grup, biz tabi yusuf yusuf oturuyoruz konuşamıyoruz bile. ufak bi çocuk yerde duran şişeyi kırmaya çalıştı beceremedi, yanındaki bi tipte bırak şişeyi dedi. bizde o an rahatlamıştık iyi bari içlerinde düzgün tiplerde var diye, adam satır var diyip satır çıkardı. sonra bizi incelediler falan içlerinden biri bunlar onlar değil köpekleri vardı diyince hepsi dağıldı. 10 dakika sonra polis anca geldi bi kaç tipin üzerine araba sürdü sonra gözden uzaklaştılar, bizde olayın şokunu yeni kavrayarak tüydük. yanımızda herhangi bi köpek olsa babayı almıştık... caddebostan sahili hava kararınca benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 korkma lan bukadar bayram abi var orda hemen ona seslen öyle bi durumda o kaçar kurtarır kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 onlar siz miydiniz? satir degil olm bicakdi amma abartmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kötü bir durum aslında olayı ve kişileri anlatıp paçayı yırtabilirdiniz hani gerçi dayak da yiyebilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 codename_curse said: dün akşam caddebostan sahilinde oturuyorduk 4 kişi kendi halimizde takılıyoduk. sonra 4 kişi ve yanlarındaki saldırgan bir köpek ile oradaki bir çocuğa saldırdılar, neden saldırdıklarını tam göremedik, ne olduğunu bile anlayamadan dağıldı bu tipler. 5 dakika kadar sonra 30-40 kişilik bi grup bizim oturduğumuz yere geldi, etrafa baktık bir özel güvenlik var kendi halinde bizi izliyor falan. etrafımızı sardı bu grup, biz tabi yusuf yusuf oturuyoruz konuşamıyoruz bile. ufak bi çocuk yerde duran şişeyi kırmaya çalıştı beceremedi, yanındaki bi tipte bırak şişeyi dedi. bizde o an rahatlamıştık iyi bari içlerinde düzgün tiplerde var diye, adam satır var diyip satır çıkardı. sonra bizi incelediler falan içlerinden biri bunlar onlar değil köpekleri vardı diyince hepsi dağıldı. 10 dakika sonra polis anca geldi bi kaç tipin üzerine araba sürdü sonra gözden uzaklaştılar, bizde olayın şokunu yeni kavrayarak tüydük. yanımızda herhangi bi köpek olsa babayı almıştık... caddebostan sahili hava kararınca benim için bitmiştir. Olum cagirsaydin bir sekilde, pederin sig sauer'i kapar gelir sikardim kafalarina hepsinin, 200 metre asagidaymissiniz megersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nickine yakışır bi hareket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kaç satır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Cons said: kaç satır? 5 satır işte, gözleri kısınca daha net belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende canın satır et cekti zannetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 geçmiş olsun, böbön bakacagınıza acıklama falan yapsaydınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu kadar tırsmayın olm burası istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamthebombaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 genclige bak turkiyede yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Farinal said: bu kadar tırsmayın olm burası istanbul en azindan warlock tr degil -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kesin kiz meselesidir. acidim simdi o 4 cocuga, nasi dötleri atiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamthebombaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dup dup diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamthebombaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 güp güp de olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bence bi şey yoktu.4 çocuk artislik yaptı tek başına geçen masum insana saldırdı.Cocukta sinirden telefonda kim var kim yok aradı gelin kavga var diye olay bundan ibaret.Hangimiz dayak yiyipte bunu yapmadık ki? NOT:Ben yapmadım çünkü ben dayak yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 PATA said: NOT:Ben yapmadım çünkü ben dayak yemem. rahmetli de öyle derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sokakta adam linç ettikten sonra "yoksa bu herif değil miydi" lan diyen insanımsılar gördüm. Hertürlü abuk olay olur. yavrıııım allah korumuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iyide karanlıkta cadde bostanda otumanın mantığı nedir ki. max hava kararıncaya kadar oturulur sonra başka biyere geçilir denizi bile göremiyosun gidip random biyerde gece oturmaktan çok bi farkı kalmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hedegog said: PATA said: NOT:Ben yapmadım çünkü ben dayak yemem. rahmetli de öyle derdi BENİ TEHDİT Mİ EDİYOSUN ??!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Araçlara yakın merkezi sayılabilecek yer o sahil. Kadıköyden falan daha yakın geliyor bana =/ Köpekle gitmem bundan sonra ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar