mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 AHAHAH o nasıl bir goldür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Allahın aşkı için yenilelim o nasıl gol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi şomaazlı daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vaperon said: Biraz çekmesi falan yok. Direk kırmızı kart pozisyon. Bu kadar bariz kollanmaz bir takım... BiTcH_oFBaT said: yalnız sabri çekmiş bariz burak'ı. hakem kurtaramicak gibi ama gs yi genede. trabzon kapanmasa daha çok gol atabilir ermynorac said: hakem çok taraflı :( güzel maç aslında ama hakem çekilmez hale getiriyor. maçın başından beri bütün "tartışmalı" pozisyonlarda gs lehine karar veriyor. bunlar arasında en önemlisi de sabri'nin kırmızı kartlık pozisyonu. tartışmasız faul+kırmızı. trabzon 3 puan alamaz ise yazık olur. ama ona kalmaz diye tahmin ediyorum. trabzon gayet iyi oynuyor. şenol güneş'te tecrübesini konuşturup şu oyuncularının "hakkımız yendi hedö hödö.." diye konuşmalarını engelleyip, futbol oynamaya yoğunlaştırırsa, ikinci yarı da trabzon lehine sonuçlanır. gözünüzle izleyin maçı beyler gözünüzle. hangi takımlısın bilmem, bitchofbat hariç te yani... bilemiyorum böyle bir zırzır. yeniliyoruz daha ne işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şomağızlılıktan ziyade, böyle önemli bir maça bu kadar medya gazı, onun şunun bunun etkisiyle böylesine şımarık çıkıyorsan zaten yenilmen kaçınılmaz. Real Madrid bu kadar pofpoflanmıyor, adamlar puan kaybediyor. Bir anda 2-3 söylemle bir efsaneleşiyoruz, hiç sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hatta umuta da penaltı yaptık biraz önce dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 maçı izlemiyorum ama çok net söylüyorum %100 penaltı + kırmızı kart + 3 maç seyircisizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 var mı pozisyon yorumlayalım yutuba filan atılmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 REIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu ne ya umut gaza gelmiş her pozisyona aglıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 balon said: Real Madrid bu kadar pofpoflanmıyor LOL !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Elano çıktı kim top yapacak,Sarp mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 zaa ya kaç kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu barış riykardın yıllar önce kaybolmuş oğlu mudur nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 alanzinho nun da allahzinho olacağı tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 goldbären said: balon said: Real Madrid bu kadar pofpoflanmıyor LOL !!! En çok ilgi gören ve beğenilen şeyler pofpoflanır diğerlerine nazaran zaten, abartmakla aralarında ince bir nüans vardır. pofpoflamak aslında pohpohlamak olarak da kullanılır. Anlamı da : [spo]Birini, yüzüne karşı gereğinden çok övmek, koltuklamak, pehpehlemek: "Sanırım, yazılarımdan ötürü beni pohpohlayanlardan çok beni dövmeye kalkanlar haklıydı."- A. Ağaoğlu.[/spo] Gece gece Türkçe dersi verdiriyorsun ya bana sınırlı espiri anlayışınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 of ne ayardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 pofpof title ı verilsin bin yıldır pohpoh bilirim onu. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 netekim tdk da beni yanıltlamadı bay pofpof http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kategori=yazim_listeli&ayn=bas&kelime=pohpoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 koltuklamak ve pehpehlemek daha cok hosuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu da pofpof http://tdkterim.gov.tr/seslisozluk/?kelime=pofpof&kategori=yazim_listeli&ayn=bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 balon said: goldbären said: balon said: Real Madrid bu kadar pofpoflanmıyor LOL !!! En çok ilgi gören ve beğenilen şeyler pofpoflanır diğerlerine nazaran zaten, abartmakla aralarında ince bir nüans vardır. pofpoflamak aslında pohpohlamak olarak da kullanılır. Anlamı da : [spo]Birini, yüzüne karşı gereğinden çok övmek, koltuklamak, pehpehlemek: "Sanırım, yazılarımdan ötürü beni pohpohlayanlardan çok beni dövmeye kalkanlar haklıydı."- A. Ağaoğlu.[/spo] Gece gece Türkçe dersi verdiriyorsun ya bana sınırlı espiri anlayışınla. AYAR FAIL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 pofur pofru oldu takim, mis gibi yumsah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar