gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 40 dakika boyunca başlat çubuğunun nerde olduğuunu bilmeyen bir kıza facebookta parola sıfırlama olayını anlatmaya çalıştım(face e googledan giriyor) sonuç gecko sen bu işi bilmiyorsun beni yiyorsun, basit birşeyi yapamadın hede hödö sözleri FUFUFUFUFUFUFU yaptım ama ekranın başında tabi evet nerede lan benim plaketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sen bir kıza facebookdan 40 kere arkadaş olma isteği gönderen kişiydin değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 40 değil 5 kabul etti ama nice to meet you dediiiii dilidlidldildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/170695/KVM32407_334.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 koca bidonu mu dökecen ellerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sonuç olarak kızın sorununu çözememişsin, yapamadığın şey için niye madalya vericez arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 saeros hakli, kiza salakligi icin madalya verebiliriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kız da haklı. ver msni 2 dk da anlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 alısın bunlara artık. bi de madalya istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Buyse said: kız da haklı. ver msni 2 dk da anlatayım. tam asistan olmussun sen varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi bilmeye ihtiyaç duymuyolar ki, sürekli yardım eden birileri oluyo. onların suçu diyemiyorum pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 format atan ve ram vs. degistirebilen bi hatun oldugum icin kendime rep veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bizim asistanı yollarım yarın halleder sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 haniymiş benim balonum edit: @vanille helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vaniLLe said: format atan ve ram vs. degistirebilen bi hatun oldugum icin kendime rep veriyorum. sana onbinyüzmilyon baloncuk hediye ediyor, tanrı seni kutsasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sıfırdan kasa toplayan dişiler gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gecko said: 40 dakika boyunca başlat çubuğunun nerde olduğuunu bilmeyen bir kıza facebookta parola sıfırlama olayını anlatmaya çalıştım(face e googledan giriyor) sonuç gecko sen bu işi bilmiyorsun beni yiyorsun, basit birşeyi yapamadın hede hödö sözleri FUFUFUFUFUFUFU yaptım ama ekranın başında tabi evet nerede lan benim plaketim Nelere katlanmışın birde plaket mi istiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 teamwiever kullanın lan, ben babama bile dert anlatmaktan kurtuldum çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Kızlar bilgisayar kullanamaz yeni mi öğrendin bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abvblizzard said: Kızlar bilgisayar kullanamaz yeni mi öğrendin bunu? böyle bir topik açmıştım hatırlasınız bütün bayanlar kafamı kırdı dory dahil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vaniLLe said: format atan ve ram vs. degistirebilen bi hatun oldugum icin kendime rep veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar