Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8mb ve 8mb ye kadar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ayın sonunda smile adsl ile yıllık sözleşmem bitiyor ttnet ve smile ı inceledim ve dikkatimi çeken bir nokta var. iki isp de 8mb ve 8mb'ye kadar diye iki ayrı tercih sunmuş bunun tam olarak anlamı nedir? şu anda 4mb e 80 lira ödüyorum siz ne önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

x'e kadar olan tarifeler belli bi limit dl'i geçtikten sora 512kbit e dusuo bağlantın.

ttnetde bu olay nedense yalan :D Başka bi topicde baya bi konuşulmuştu. 8mbite kadar olanını internetten yaptım işlemi 1 ayı filan geçti aylık dl 200gb+ ama hızda bir değişiklik olmadı hala :)
Mesaj tarihi:
8mb ye kadar olanı alırsan az paraya eeh denebilcek bi bağlantın olur
hız testlerinde her zaman 6-7 gözükür ama o değerlere göre rezalet bi hızda gezinirsin

eğer para mühim değil hızlı olsun dersen 8limitsiz al derim
Mesaj tarihi:
Download yapan bi insansan x'e kadar olanı alma. Limiti doldurursan hızını düşürüyorlar.
Yok ben uslu uslu adil adil kullanırım diyosan ucuzunu al
Mesaj tarihi:
bu hızın düşmemesi durumunu ben şu şekilde duydum,

Bağlı olduğumuz santralde yoğunluk oluşursa 15gb'ı geçen 8mb'e kadar abonelerinin ki aşağı çekiliyormuş.

Yani bölgemde aşırı yoğunluk yoksa yapmıyorlarmış.
Mesaj tarihi:
bide adı üstünde 8mbite kadar, yani max 8veririz bilader diyorlar
yani yarın bigün hep 3-4 civarlarında dolaşırsa ağlama diyorlar
8mbit adı üstünde 8mbitlik hizmet veriyor.780-760 görüyorum hep testlerde ve dl'de.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

bu hızın düşmemesi durumunu ben şu şekilde duydum,

Bağlı olduğumuz santralde yoğunluk oluşursa 15gb'ı geçen 8mb'e kadar abonelerinin ki aşağı çekiliyormuş.

Yani bölgemde aşırı yoğunluk yoksa yapmıyorlarmış.

evet dogrudur,
49 lira veriyorum ayda ortalama 800 kb ile 300-400 gb download yapıyorum bağlantımın düşürüldüğünü hiç görmedim. bence en iyi tarife budur.
Mesaj tarihi:
Sanırım 8 mbite kadar olan tarifeyi kastediyor yani 15 gb'lık kotayıı aşınca 512 kbps'ye düşmesi gereken bağlantının çoğu kişide düşmediği tarifeyi.
Mesaj tarihi:
Bunneh said:

Sanırım 8 mbite kadar olan tarifeyi kastediyor yani 15 gb'lık kotayıı aşınca 512 kbps'ye düşmesi gereken bağlantının çoğu kişide düşmediği tarifeyi.

evet işte bu daha önce 1mbps sınırsız dı sonra telefon actılar bıdı bıdı dediler 8 mbsc yapalımmı dediler yapın dedim pişmanda olmadım.
Mesaj tarihi:
bende kullanıyorum bunu bağlantım hiç düşmedi. zaten öyle bir takip düşürme şeyi yok telekomda :D

gündüzleri 600le indiriyorum geceleri 1000 gördüğüm oluyor. En düşük 400 oda bazen nadir.
Mesaj tarihi:
servera yakınlığınla ve hatların bağlı olduğu kutuyla da alakalı
şu anda vdsli desteklemesi için heryerde author dedikleri bi sisteme geçiliyo böylece 32mb ye kadar çıkabiliyo rahat rahat
ama değilse 8limitsiz alsan bile verimsiz oluyo
hız düşürme mevzusunda da bariz bi kısıtlama olmasa da istikrarsız bi durum var malum ttnet
ben 49 luk net8 den 8limitsize geçtim ve arada gerçekten fark var
Mesaj tarihi:
Şans işi direk 8mbite kadar olan paket, biz iki arkadaş aynı gün geçtik, evlerin arasında 50 metre falan var. O 600 700 görüyor ben çooook şanslı olduğum anlarda 200 o da 10dkde bir kopuyor. Şu bir aylık süre dolduğu gibi 1mbite geri döneceğim.
  • Yeni Oluştur...