Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8mb ve 8mb ye kadar

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

x'e kadar olan tarifeler belli bi limit dl'i geçtikten sora 512kbit e dusuo bağlantın.

ttnetde bu olay nedense yalan :D Başka bi topicde baya bi konuşulmuştu. 8mbite kadar olanını internetten yaptım işlemi 1 ayı filan geçti aylık dl 200gb+ ama hızda bir değişiklik olmadı hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

bu hızın düşmemesi durumunu ben şu şekilde duydum,

Bağlı olduğumuz santralde yoğunluk oluşursa 15gb'ı geçen 8mb'e kadar abonelerinin ki aşağı çekiliyormuş.

Yani bölgemde aşırı yoğunluk yoksa yapmıyorlarmış.

evet dogrudur,
49 lira veriyorum ayda ortalama 800 kb ile 300-400 gb download yapıyorum bağlantımın düşürüldüğünü hiç görmedim. bence en iyi tarife budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

Sanırım 8 mbite kadar olan tarifeyi kastediyor yani 15 gb'lık kotayıı aşınca 512 kbps'ye düşmesi gereken bağlantının çoğu kişide düşmediği tarifeyi.

evet işte bu daha önce 1mbps sınırsız dı sonra telefon actılar bıdı bıdı dediler 8 mbsc yapalımmı dediler yapın dedim pişmanda olmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

servera yakınlığınla ve hatların bağlı olduğu kutuyla da alakalı
şu anda vdsli desteklemesi için heryerde author dedikleri bi sisteme geçiliyo böylece 32mb ye kadar çıkabiliyo rahat rahat
ama değilse 8limitsiz alsan bile verimsiz oluyo
hız düşürme mevzusunda da bariz bi kısıtlama olmasa da istikrarsız bi durum var malum ttnet
ben 49 luk net8 den 8limitsize geçtim ve arada gerçekten fark var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...