Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu ayın sonunda smile adsl ile yıllık sözleşmem bitiyor ttnet ve smile ı inceledim ve dikkatimi çeken bir nokta var. iki isp de 8mb ve 8mb'ye kadar diye iki ayrı tercih sunmuş bunun tam olarak anlamı nedir? şu anda 4mb e 80 lira ödüyorum siz ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ttnet 8mbite kadar tarifem var; 800-820kbps görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 x'e kadar olan tarifeler belli bi limit dl'i geçtikten sora 512kbit e dusuo bağlantın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 8 mbite 100 lira ödemeni öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: x'e kadar olan tarifeler belli bi limit dl'i geçtikten sora 512kbit e dusuo bağlantın. ttnetde bu olay nedense yalan :D Başka bi topicde baya bi konuşulmuştu. 8mbite kadar olanını internetten yaptım işlemi 1 ayı filan geçti aylık dl 200gb+ ama hızda bir değişiklik olmadı hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: x'e kadar olan tarifeler belli bi limit dl'i geçtikten sora 512kbit e dusuo bağlantın. düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 8mb ye kadar olanı alırsan az paraya eeh denebilcek bi bağlantın olur hız testlerinde her zaman 6-7 gözükür ama o değerlere göre rezalet bi hızda gezinirsin eğer para mühim değil hızlı olsun dersen 8limitsiz al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yav harbi düsmüyor mu bu netten tarife degistirince yoksa tamamen tombala mı? Hayır aynı paraya boşuna mal gibi 1mbit kullanmıyalım diye şey ettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Download yapan bi insansan x'e kadar olanı alma. Limiti doldurursan hızını düşürüyorlar. Yok ben uslu uslu adil adil kullanırım diyosan ucuzunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 "adil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hızı düşen de var düşmeyen de şans işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 adil ve limitsiz kelimelerine alerji başladı bende quiknetten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu hızın düşmemesi durumunu ben şu şekilde duydum, Bağlı olduğumuz santralde yoğunluk oluşursa 15gb'ı geçen 8mb'e kadar abonelerinin ki aşağı çekiliyormuş. Yani bölgemde aşırı yoğunluk yoksa yapmıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bide adı üstünde 8mbite kadar, yani max 8veririz bilader diyorlar yani yarın bigün hep 3-4 civarlarında dolaşırsa ağlama diyorlar 8mbit adı üstünde 8mbitlik hizmet veriyor.780-760 görüyorum hep testlerde ve dl'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 doluluğa göre 1e kadar geri mi indiriyolar nedir fark? 1mbit ile aralarında 3 tl fark var yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ShadowFax said: bu hızın düşmemesi durumunu ben şu şekilde duydum, Bağlı olduğumuz santralde yoğunluk oluşursa 15gb'ı geçen 8mb'e kadar abonelerinin ki aşağı çekiliyormuş. Yani bölgemde aşırı yoğunluk yoksa yapmıyorlarmış. evet dogrudur, 49 lira veriyorum ayda ortalama 800 kb ile 300-400 gb download yapıyorum bağlantımın düşürüldüğünü hiç görmedim. bence en iyi tarife budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 49 liralık dediğin hangi bağlantı hızı oluyor? Ben de hızlı bir şeyler bağlatayım diyorum da kafam karıştı saçma sapan tarifeleri okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Sanırım 8 mbite kadar olan tarifeyi kastediyor yani 15 gb'lık kotayıı aşınca 512 kbps'ye düşmesi gereken bağlantının çoğu kişide düşmediği tarifeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bunneh said: Sanırım 8 mbite kadar olan tarifeyi kastediyor yani 15 gb'lık kotayıı aşınca 512 kbps'ye düşmesi gereken bağlantının çoğu kişide düşmediği tarifeyi. evet işte bu daha önce 1mbps sınırsız dı sonra telefon actılar bıdı bıdı dediler 8 mbsc yapalımmı dediler yapın dedim pişmanda olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 49ytl lik 8mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu paket değil mi? http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme/s:%FCcretlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende kullanıyorum bunu bağlantım hiç düşmedi. zaten öyle bir takip düşürme şeyi yok telekomda :D gündüzleri 600le indiriyorum geceleri 1000 gördüğüm oluyor. En düşük 400 oda bazen nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 @pekaziz evet abi o paket de, düşürmüyolar dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 servera yakınlığınla ve hatların bağlı olduğu kutuyla da alakalı şu anda vdsli desteklemesi için heryerde author dedikleri bi sisteme geçiliyo böylece 32mb ye kadar çıkabiliyo rahat rahat ama değilse 8limitsiz alsan bile verimsiz oluyo hız düşürme mevzusunda da bariz bi kısıtlama olmasa da istikrarsız bi durum var malum ttnet ben 49 luk net8 den 8limitsize geçtim ve arada gerçekten fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Şans işi direk 8mbite kadar olan paket, biz iki arkadaş aynı gün geçtik, evlerin arasında 50 metre falan var. O 600 700 görüyor ben çooook şanslı olduğum anlarda 200 o da 10dkde bir kopuyor. Şu bir aylık süre dolduğu gibi 1mbite geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar