Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.03.2010 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe-Gaziantep

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Bonjo said:

Güizanın sezon sonu bende gitmesini istiyorum ama Güizanın kötü bir oyuncu olduğunu asla kabul etmiyorum , azıcık futboldan anlıyorsam Valencia ayarında bir takıma giderse 15-20 golden aşağı atmaz La Liga da gene , adam La Ligada gol kralı olmus ya borumu , diyorlarki Okan Yılmazlar şunlar bunlarda türkiyede gol kralı oldu , yanlız la liga ile türkiye arasında çok fark var orada messi ler ronaldolar villa lar oynuyor gol krallığına , kolay iş değil , ben bu adamı avrupa kupasında da izledim konfederasyon kupasında da izledim kesinlikle boş adam değil , dünya kupasında da Torres in Villa nın arkasında yedek bekleyecek muhtemelen ve şans bulursa izleyin Güizayı ispanya milli takımında o kdr diyorum...

yersen
Sosyal ağlarda paylaş

Ayağının ucunun çizgide olması yeterli değil, basketbol değil bu. Vücut bütünlüğü (bir nevi ağırlık merkezi) ile ilgilenilir demişti zamanında çeşitli güvenilir yorumcular. Fakat o resimde muhtemelen Carlos'un elinin yetiştiği ilk anı almıştır yapanlar, Antu vb. seviyesinde subjektif adamlar olduğu için :p Yani faul orada olmamıştır, 1-2 adım daha ileridedir, onun için penaltıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...