Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.03.2010 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe-Gaziantep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Güizanın sezon sonu bende gitmesini istiyorum ama Güizanın kötü bir oyuncu olduğunu asla kabul etmiyorum , azıcık futboldan anlıyorsam Valencia ayarında bir takıma giderse 15-20 golden aşağı atmaz La Liga da gene , adam La Ligada gol kralı olmus ya borumu , diyorlarki Okan Yılmazlar şunlar bunlarda türkiyede gol kralı oldu , yanlız la liga ile türkiye arasında çok fark var orada messi ler ronaldolar villa lar oynuyor gol krallığına , kolay iş değil , ben bu adamı avrupa kupasında da izledim konfederasyon kupasında da izledim kesinlikle boş adam değil , dünya kupasında da Torres in Villa nın arkasında yedek bekleyecek muhtemelen ve şans bulursa izleyin Güizayı ispanya milli takımında o kdr diyorum...

yersen
Mesaj tarihi:
aquila said:

yav carlosun pozisyonda faul varsa bile penalti verilir mi ki orda? ceza sahasi ici mi disi mi tam belli degil.

carlos di mi o?

ikiside dışında la görmüyonmu
Mesaj tarihi:
çizgi sınırladgı alana daildir her zaman.. ceza sahasini sınırladigi için üstünde oldugunda penalti verilir..
ama 2. resm net diil tam,dısarda gibi bu acıdan.. faul oldugu kesn zaten de
Mesaj tarihi:
fotoda anlasilmaz ki, ayagi cizgiye basicak, hani eli bi adim gerideyken atar adamin koluna ama bi adim sonra ceker faul yapar. gerce maci izlemis fenerliler de gelip kesin penalti dicek degil.
Mesaj tarihi:
Ayağının ucunun çizgide olması yeterli değil, basketbol değil bu. Vücut bütünlüğü (bir nevi ağırlık merkezi) ile ilgilenilir demişti zamanında çeşitli güvenilir yorumcular. Fakat o resimde muhtemelen Carlos'un elinin yetiştiği ilk anı almıştır yapanlar, Antu vb. seviyesinde subjektif adamlar olduğu için :p Yani faul orada olmamıştır, 1-2 adım daha ileridedir, onun için penaltıdır.
Mesaj tarihi:
ya anlamadım
fenerin çifte standartı eleştirmek için koydugu iki örnek

ikiside aynı
birinde penaltı calınıyor fener aleyhine, digerine calınmıyor fener lehine.
Mesaj tarihi:
Birinde Carlos adama uzanır uzanmaz capture alınmış, birinde Santos artık düşerken. Böyle (kazara ya da kasti) farklar nedeniyle fotoğraftan değil, videodan bakmak lazım harekete. Onu demek istiyor zannedersem aquila, haklı da.
  • Yeni Oluştur...