Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.03.2010 Cumartesi 19:00 Fenerbahçe-Gaziantep

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

abi yok ya bu deniz topçuysa ben de barselonada ilk 11 çıkarım her maç

ANTEP ZAAAAAAAAAAA

bi de çok fazla faul yapıldı bize ama hakem nedense çogunu vermedi

emrenin pozisyonu tartışıldı mı bilmiyorum da orda hiçbişeyi yok emrenin sarı kart tamamen hatalı

luganonun el pozisyonunun aynısı oldu 2. yarının sonlarına dogru ama hakem yine vermekten kaçındı kartı antep'e

Yinemi pas hatası yaptı? İyiki izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

mulgear6 said:

abi yok ya bu deniz topçuysa ben de barselonada ilk 11 çıkarım her maç

ANTEP ZAAAAAAAAAAA

bi de çok fazla faul yapıldı bize ama hakem nedense çogunu vermedi

emrenin pozisyonu tartışıldı mı bilmiyorum da orda hiçbişeyi yok emrenin sarı kart tamamen hatalı

luganonun el pozisyonunun aynısı oldu 2. yarının sonlarına dogru ama hakem yine vermekten kaçındı kartı antep'e

Yinemi pas hatası yaptı? İyiki izlemedim.

yoo aslında 7/10 isabetli pasla oynamıstır
ama hepsi saçma sapan anlarda durup geriye dönme şeklinde :D
olumlu bi tane pası yok
böyle santos topu veriyo denize sanki mahallede takılıyolar da deniz ezik kalmıs
2-3 adım gidiyo böyle hevesini alıp geri veriyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bence deniz orta sahada oynadığı zaman gayet yeterli bi yedek. ama adam saçma sapan yerlerde oynatıldı. sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat oynadı bu adam 3 4 haftalık bi sureçte. cristianın yedeği olarak gayet yeterli bence.

cristian cezalı mı bilmiyorum da bizim tribünde oturuyodu
yanındaki bayan da baya saglamdı (filmi vardır belki)

maçın sonlarına dogru forvet arkasıydı adam resmen

bi de alex oynamadı bu maçta resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Alex bitmiş bir kere baktım maça ordada Alex ceza alaanının hemen dışından müthiş bir frikik avantajını orta açarak kullandı. Benim tanıdığım Alex vururdu

abi şunu soyluyosunz ya baya şaşırıorm. bu adamın hiç mi biraz kotu oynama şamsı yok. sanki takım muhteşem oynuoda alex durduruo takımı. adam senelerdir inanılmaz oynuo, 3 4 maç kotu oynayınca hemen alex bitmiş. futbolcuları cok cabuk harcıyoruz gozumuzde. onlarda insan.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Buddha said:

Alex bitmiş bir kere baktım maça ordada Alex ceza alaanının hemen dışından müthiş bir frikik avantajını orta açarak kullandı. Benim tanıdığım Alex vururdu

abi şunu soyluyosunz ya baya şaşırıorm. bu adamın hiç mi biraz kotu oynama şamsı yok. sanki takım muhteşem oynuoda alex durduruo takımı. adam senelerdir inanılmaz oynuo, 3 4 maç kotu oynayınca hemen alex bitmiş. futbolcuları cok cabuk harcıyoruz gozumuzde. onlarda insan.

Alex bitmiş abi anlamadığın nedir? Takımın halinden belli olmuyor mu? Sahada yok ki arada çıkıp bir kaç maçı kurtarıyor. Yeter bıktık artık biz böle kıçını kaldıramayn oyunculardan. Pres yapmayan isterse allah olsun gelmesin. Artık bizde Avrupa futboluna ayak uyduralım artık. Bu Alex anca Türkiye'de iş yapardı yaptığınıda yaptı yolu açık olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeterli oluncada Alex yapmış oluyor. Ben Alex'in geçmişine bişey demiyorum. Eskiden koşarak çalım atardı şimdi yürüyerek çalım atıyo geçtiği adam yine yakalıyo kendisini. Seneye olmasın artık. Biz onu zengin ettik oda gönlümüzü. Ama buraya kadar. Herkes tek brezilyalı Alex kalsın diyor. Bence sadece Santos kalsın gerisi gg. Santos'un geleceğide var.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bence deniz orta sahada oynadığı zaman gayet yeterli bi yedek. ama adam saçma sapan yerlerde oynatıldı. sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat oynadı bu adam 3 4 haftalık bi sureçte. cristianın yedeği olarak gayet yeterli bence.

E iyi de Deniz zaten devşirme ortasaha, FB öncesi dönemde de milli takımda da senin saçma sapan yerler dediğin defans göbeği ve sol bekti esas mevkisi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...