Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mulgear6 said: abi yok ya bu deniz topçuysa ben de barselonada ilk 11 çıkarım her maç ANTEP ZAAAAAAAAAAA bi de çok fazla faul yapıldı bize ama hakem nedense çogunu vermedi emrenin pozisyonu tartışıldı mı bilmiyorum da orda hiçbişeyi yok emrenin sarı kart tamamen hatalı luganonun el pozisyonunun aynısı oldu 2. yarının sonlarına dogru ama hakem yine vermekten kaçındı kartı antep'e Yinemi pas hatası yaptı? İyiki izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sinad said: Bir fener tiyatrosunda daha birlikteyiz. Çok gülüp çok düşüneceğimiz bu oyun için yerlerimiz hazır. Antep yedek ağırlıklı kadrosuyla 4 atar eglendirdik antep'i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bence deniz orta sahada oynadığı zaman gayet yeterli bi yedek. ama adam saçma sapan yerlerde oynatıldı. sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat oynadı bu adam 3 4 haftalık bi sureçte. cristianın yedeği olarak gayet yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Buddha said: mulgear6 said: abi yok ya bu deniz topçuysa ben de barselonada ilk 11 çıkarım her maç ANTEP ZAAAAAAAAAAA bi de çok fazla faul yapıldı bize ama hakem nedense çogunu vermedi emrenin pozisyonu tartışıldı mı bilmiyorum da orda hiçbişeyi yok emrenin sarı kart tamamen hatalı luganonun el pozisyonunun aynısı oldu 2. yarının sonlarına dogru ama hakem yine vermekten kaçındı kartı antep'e Yinemi pas hatası yaptı? İyiki izlemedim. yoo aslında 7/10 isabetli pasla oynamıstır ama hepsi saçma sapan anlarda durup geriye dönme şeklinde :D olumlu bi tane pası yok böyle santos topu veriyo denize sanki mahallede takılıyolar da deniz ezik kalmıs 2-3 adım gidiyo böyle hevesini alıp geri veriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Deniz seneye top toplayıcı olsa yine izlemiyecem maçları. Selçuk, blica, cristianda dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: bence deniz orta sahada oynadığı zaman gayet yeterli bi yedek. ama adam saçma sapan yerlerde oynatıldı. sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat oynadı bu adam 3 4 haftalık bi sureçte. cristianın yedeği olarak gayet yeterli bence. cristian cezalı mı bilmiyorum da bizim tribünde oturuyodu yanındaki bayan da baya saglamdı (filmi vardır belki) maçın sonlarına dogru forvet arkasıydı adam resmen bi de alex oynamadı bu maçta resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Buddha said: Deniz seneye top toplayıcı olsa yine izlemiyecem maçları. Selçuk, blica, cristianda dahil. abi bu adamların hepsi denizin yanında messi yanlız deniz ennn kötüleri selçuk >= bilica > cristian > deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Alex bitmiş bir kere baktım maça ordada Alex ceza alaanının hemen dışından müthiş bir frikik avantajını orta açarak kullandı. Benim tanıdığım Alex vururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 idd son bişey sorucam güizanın golünde defansa çarptı mı top? bizim ordan çarptı gibi görünüyodu ama tam da emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Buddha said: Alex bitmiş bir kere baktım maça ordada Alex ceza alaanının hemen dışından müthiş bir frikik avantajını orta açarak kullandı. Benim tanıdığım Alex vururdu abi şunu soyluyosunz ya baya şaşırıorm. bu adamın hiç mi biraz kotu oynama şamsı yok. sanki takım muhteşem oynuoda alex durduruo takımı. adam senelerdir inanılmaz oynuo, 3 4 maç kotu oynayınca hemen alex bitmiş. futbolcuları cok cabuk harcıyoruz gozumuzde. onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 antep yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: Buddha said: Alex bitmiş bir kere baktım maça ordada Alex ceza alaanının hemen dışından müthiş bir frikik avantajını orta açarak kullandı. Benim tanıdığım Alex vururdu abi şunu soyluyosunz ya baya şaşırıorm. bu adamın hiç mi biraz kotu oynama şamsı yok. sanki takım muhteşem oynuoda alex durduruo takımı. adam senelerdir inanılmaz oynuo, 3 4 maç kotu oynayınca hemen alex bitmiş. futbolcuları cok cabuk harcıyoruz gozumuzde. onlarda insan. Alex bitmiş abi anlamadığın nedir? Takımın halinden belli olmuyor mu? Sahada yok ki arada çıkıp bir kaç maçı kurtarıyor. Yeter bıktık artık biz böle kıçını kaldıramayn oyunculardan. Pres yapmayan isterse allah olsun gelmesin. Artık bizde Avrupa futboluna ayak uyduralım artık. Bu Alex anca Türkiye'de iş yapardı yaptığınıda yaptı yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 şu geyik de eskimedi hala alex sayesinde şampiyonlar liginde çeyrek final yaptık, adam o sene asist kralı oldu şl'de, bu mu iş yapmamış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Madem Alex sayesinde bu sene neden Uefa'dan elendik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yetersizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yeterli oluncada Alex yapmış oluyor. Ben Alex'in geçmişine bişey demiyorum. Eskiden koşarak çalım atardı şimdi yürüyerek çalım atıyo geçtiği adam yine yakalıyo kendisini. Seneye olmasın artık. Biz onu zengin ettik oda gönlümüzü. Ama buraya kadar. Herkes tek brezilyalı Alex kalsın diyor. Bence sadece Santos kalsın gerisi gg. Santos'un geleceğide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 alex eğer futbolu bizde bırakmazsa cok uzulurum. bence kesinlikle oynayabildiği kadar oynamalı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 alex artık yaşlandı 2 maç oynuyor 1 maç oynamıyor. bu maçta çok çok kötüydü mesela. ama imba oynayıp feneri ipten aldığı maçlar da az sayılmaz 1 sene daha oynar alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 maçtan şimdi geldim ZAAAAAAAAAA GODUK :D:D:D SIRA TRABZON'DA HEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Eğer Alex'i FB çok istiyorsa orta sahaya iki tane öküz almalı. Deniz Selçuk'ta dediğim gibi Alex olsun olmasın, top toplayıcı bile olsalar gidip taş atacam kafalarına maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yalnız tribünde bir pankart açtılar çok güldük.Gs maçındakş taraftarın tribünden düşmesine itafen pankart heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pankart manasız olmuş bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mokoko said: bence deniz orta sahada oynadığı zaman gayet yeterli bi yedek. ama adam saçma sapan yerlerde oynatıldı. sağ bek, sol bek, stoper, sağ kanat oynadı bu adam 3 4 haftalık bi sureçte. cristianın yedeği olarak gayet yeterli bence. E iyi de Deniz zaten devşirme ortasaha, FB öncesi dönemde de milli takımda da senin saçma sapan yerler dediğin defans göbeği ve sol bekti esas mevkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yooo gayet yaratıcı vallahi biz çok eğlendik ve tribünler de çok iyidi vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pankart manasız değil aslında güzel bi yerden yakalayıp dalga geçmiş ama etkisiz olmuş. Hani manalı ama fazla sıradan, daha yaratıcı bir şeyler yapılabilirdi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar