Wispy Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 MGS4 veya GOW3 ama MGS4'e yakınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 battlefield bad company 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bide ne kadar salakca bi konu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 PES tabii ki :D her oyunumu takas ederim bi tek PES sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Konsolu olup da PES'i Fifa'nın üzerinde tutan ya hiç Fifa denememiştir, ya da ezberlediği şeyden vazgeçip yenisini öğrenmekten korkan sabit fikirli bir insandır, açık söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://i39.tinypic.com/e5s5mw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Baggio said: sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Konsolu olup da PES'i Fifa'nın üzerinde tutan ya hiç Fifa denememiştir, ya da ezberlediği şeyden vazgeçip yenisini öğrenmekten korkan sabit fikirli bir insandır, açık söyliyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iyi acıklamıs. ama ps3'umu sahsen arkadaslar glesin de cosalım diye kullandığımdan fifa diyorum. Spyro said: ps3 oyunu diyorsan ps3 exclusive bir oyun seçerim bir kere.. o da demon's souls olur heralde.. uncharted, gow gibi seriler ne kadar şahane olsa da bir kere bitirdikten sonra oynayasım gelmiyor fazla (uncharted'ın multi eklentisi olmasına rağmen).. demon's souls öyle değil ama.. game time olarak tatmin edici öncelikle.. oyunu bitirmek üzereyim.. 24-25 saat played time var.. ha oyunu bir kere öğrendikten sonra kasarak 10 saatte de bitirirsin de benim gibi bir oyunda tüm eventleri, black phantomları, optional bossları falan kesmek istersen bu kadar vakit alabiliyor =P.. dediğim gibi tek oyunda yapılabilecek her şeyi yaptığım (daha doğrusu yapacağım) için muhtemelen hemen başlamayacağım ng+'a.. ama takaslamayacağıma eminim.. biraz zaman geçsin.. hard mode maneater adrenalini yaşarım artık =).. oyum demon's souls'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hakaret etmeden bi oturup dusunmeyen insanim /bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hakaret edip bide hakli cikmaya calismadan once dusunmeli insan /bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Baggio said: sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Konsolu olup da PES'i Fifa'nın üzerinde tutan ya hiç Fifa denememiştir, ya da ezberlediği şeyden vazgeçip yenisini öğrenmekten korkan sabit fikirli bir insandır, açık söyliyim. fifa, futbolcuları çöp adam gibi gösteren rezalet kamera seçenekleri ve şut çekince topun yavaş yavaş gidip ağlarla buluşmasını gösteren ve dünyanın en heyecansız maç anlatan spikerini kullanan oyun değil miydi? her sene demosunu oynayıp ulan bu sefer fifaya geçicem derim ama arka arkaya pesle birlikte oynayıp karşılaştırdığımda hep aynı cevabı buluyorum; Fifa "bonepart" için vazgeçilmez ama bunların zıttı da Pes için geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi tane futbol oynum hatta bi tane spor oynum war orda pes 2008 esh aldi forumdaki futbol zevk aldigim bi spor deil o sebeple ps3de oynunuda almadim oynamiyorumda ikiside ilgilendigim oyunnar degil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bale? BonePART said: bi tane futbol oynum hatta bi tane spor oynum war orda pes 2008 esh aldi forumdaki futbol zevk aldigim bi spor deil o sebeple ps3de oynunuda almadim oynamiyorumda ikiside ilgilendigim oyunnar degil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bugün bende mıgrostaki kampanyadan(699-12 taksıt-socom ve kulaklık dahıl) ps3 u aldım,şimdi oyun derdine dustum.Gow gibi oyunlardan hosşanıyorum ama eskılerden baslamam lazım. Acaba ucuza klasık oyunları nerden alabılırım,mumkunse ıkıncı el.gow,mgs,gta gibi oyunları ıstıyorum,mumkunse sılahlı cod gibiler olmasın,fps den ps3 te zevk alamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 miyaw33 said: Bugün bende mıgrostaki kampanyadan(699-12 taksıt-socom ve kulaklık dahıl) ps3 u aldım,şimdi oyun derdine dustum.Gow gibi oyunlardan hosşanıyorum ama eskılerden baslamam lazım. Acaba ucuza klasık oyunları nerden alabılırım,mumkunse ıkıncı el.gow,mgs,gta gibi oyunları ıstıyorum,mumkunse sılahlı cod gibiler olmasın,fps den ps3 te zevk alamam. istanbuldaysan kadıköy yazıcıoğlu bölgesini gezmeni öneririm veya pati burda sor istediklerini bi hayırsever çıkar daha ucuza alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tek oyun olacağından tekrar oynanabilirlik için futbol tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Baggio said: sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Konsolu olup da PES'i Fifa'nın üzerinde tutan ya hiç Fifa denememiştir, ya da ezberlediği şeyden vazgeçip yenisini öğrenmekten korkan sabit fikirli bir insandır, açık söyliyim. PES tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iki tane olsun, bi pes'im olsun bi de sabah akşam multi oynayacağım bi fps olsun MWII tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fifa 2010 ps3 her türlü ezer pesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hedegog said: Baggio said: sdeceokuyangenç said: cevapların hepsinin pes olması lazım diiilmi ? Konsolu olup da PES'i Fifa'nın üzerinde tutan ya hiç Fifa denememiştir, ya da ezberlediği şeyden vazgeçip yenisini öğrenmekten korkan sabit fikirli bir insandır, açık söyliyim. fifa, futbolcuları çöp adam gibi gösteren rezalet kamera seçenekleri ve şut çekince topun yavaş yavaş gidip ağlarla buluşmasını gösteren ve dünyanın en heyecansız maç anlatan spikerini kullanan oyun değil miydi? her sene demosunu oynayıp ulan bu sefer fifaya geçicem derim ama arka arkaya pesle birlikte oynayıp karşılaştırdığımda hep aynı cevabı buluyorum; Fifa "bonepart" için vazgeçilmez ama bunların zıttı da Pes için geçerli... PC'deki Fifa ile konsoldaki Fifa arasında dağlar kadar fark var, "konsolu olup da" ibaresinin sebebi oydu zaten. Konsolda Fifa bir futbol simülasyonu iken, PES dandik bir Japon işi arcade, geçen seneden beri bu böyle. Tabii elini sprintten çekmeyip ezberlediği 3-5 çalımla bütün oyunu idare eden net kafe adamlarına gerçek futbol oyunu yaramaz, Eto'o ile Ronaldo ile sahanın bir başından diğerine koşup gol atamazlar, arkadaşlarına yenilirler falan mazallah. Onun için Fifa'ya çamur atıp ezberledikleri oyundan vazgeçmezler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ps3'te fifa oynayıp veya izleyipte gelip burada pes ezer diyen adamlar ya futboldan anlamıyordur ya da baggio'nun dediği internet kafe pes'çisi tanımının içindedir. Futboldan anlayan adam PES rlz demez bu zamandan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bir zamanlar Mumu vardı, konu ne olursa olsun hatasını kabullenmesi oldukça zor bir insandı. Fifa vs. PES konusunda da PES yanlısı olarak çok atıp tutmuştu hiç denemediği halde. O bile şöyle bir mesaj atmıştı sonradan: Mumu said: 2 gündür aralıksız oynuyorum. bugüne kadar fifaya söylediğim laflar için herkesten ve fifadan özür diliyorum. ben dünyaya geldiğim günden beri böyle güzel futbol oyunu görmedim. "ADAMINIZ DİYO" yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar