Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Şöyle sesinde pürüz olmayan sesi kaymak gibi kayıp giden bayanlar kimler? -Dido(******) -Candan Erçetin -Candice Night -Tarja Turunen benden bu...[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arch enemy nin vokalisti :P (şaka tabii :))[signature][hline]"Mph Rmph !!"
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sertab erener[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 amy lee-evanescene liv kristine-leaves eyes, theatre of tragedy[signature][hline]Fight Until We Die!!!
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 amy lee kafa ağrıtıyo bence[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 amy lee'nin sesi bana o kadar da temiz gelmedi. özellikle uzun süreli bağırınca sesi bozuluyor[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Tarja - Nightwish [signature][hline]eternal metcalf [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Temmuz 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 tarja zaten ilah yani. bildiğin soprano[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dido'nun "sand in my shoes"(sanırım) şarkısını dinleyin. Yani nasıl güzel bir ses o aman aman[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 guano apes vokalisti :D süper ya Gırtlak :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yani sandra nasic..mükemmel bir rock vokali..en beğendiğim rock vocalisti.. ama şu ana kadar dinlediğim en mükemmel kadın vokali " Emiliana Torrini ".. peki bu kadını nerden mi buldum?? albüm: Erotic Lounge - Deluxe Edition cd1 Thievery Corporation feat.Emiliana Torrini - Until The Morning tamamen albüme yakışır bir şarkı yani o ses o söyleyiş tarzı insanın içini o kadar gıdıklıyo ki anında aşık oluyorsun o sese..herkese öneririm indirip dinlemesini bu şarkıyı ve bu kadını..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 saol sandra nasic öğrenmiş olduk :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nightwish'in vokali diyecektim, ismini de öğrenmiş oldum.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Marika Schonberg** Tarja Turunen*** Nancy Sinatra*** (Nasıl unutulduysa artık, yuh.) Deborah Harry*** Celine Dion** Kate Pierson*** Lara Fabien** Helen Folasade Adu*** Emma Pollock** Geike Arnaert ** Björk*** Deborah Anne Dyer** [a.k.a Skin] Aimee Mann** Eithne Ní Bhraonáin*** [a.k.a Enya] Cristina Scabbia* * : İyidir. ** : Çok iyidir. *** : Süperdir.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Temmuz 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sara Svensson Bilmeyenler için Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo Bence kusursuz...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 En çok banyo yapan kimse en temizi odur herhalde.. *!Arkasina bakmadan koşar*
Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Dark Tranquillity- The Gallery şarkısında süper bir kadın vokal var. hastayım kadının sesine. Insanıtys crescendo dadaki kadıının sesi de iyi. tarja hep bir numara zaten.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 otep[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bir şarkı var hani bir adam örümcek adam filmindeki gibi çatıda koşup atlıyor sonra aşağı düşüyor. Bir kadın söylüyor şarkıyı sesi çok hoş kim o ?[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bir şebnem ferah bir sertab erener dimi ya.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Eternal, 30 Temmuz 2004 02:06 tarihinde demiş ki: Tarja - Nightwish [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
555 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 björk mü nasıl ya? said: Faker, 30 Temmuz 2004 04:47 tarihinde demiş ki: Tori amos budur[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum!
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 diablesse ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Öne çıkan mesajlar