Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 http://www.kanald.com.tr/haber/guncel_haber.asp?id=5 Arkadaşın kuzeni manyamış ailedeki herkezi öldürmüş :( ark söledi bana haberide bulmuş kanal D de fln cıkmış haber :( geçmiş olsun hemde arkadaşın annesi ve ablasının yanında deşmiş garsonu :( arkadaşın kuzeni :( :( :( bune hayvanlıktır ya[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oh yanı nasıl yapıyorlar anlamıhyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 cocuk sarhoşmuş işte garsonu vurmuş başta ablası sormuş arkadaşın naptın sen diye cocukta "şaka yaptım" demiş yuh bea![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ""Zanlının öldürdüğü eşinin dört gün sonra doğum yapacağı öğrenildi"" nasıl bi salaklıktır bu abi ya hangi insan yapabilir bunu ??[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bu tarz haberlerin sık sık gözümüze sokulması yüzünden ülke psikolojisi bozuluyo. Zamanında arabesk müzik yapan milleti kestiren kalabalıktan bi farkını göremiyorum Her haber bülteninde zorla gözümüze sokuldukça beynimizde daha çok yer ediliyo. Millet cahil anlamıyo olabilir ama bunlarda onları sömürüyo. NOT:Sözüm erutana değil bunları tv de radyoda web de elinin uzandığı her yerde haber yapanlara.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 haber olmasada siddet içerikli bir hayatta yasıyoruz etkilenmemek zorrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Haber nerde ben bulamadım?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 taner karadağlının haberi var link te. :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 haberi taner karadağlı yemiş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasan_Acar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya güncel işte...durmadan değişiyor...böyle durumlar eskiden adana da çok olurmuş.adana da büyükşehir belediyesi bir araşturma yapmış ve bu olayların hep yazın ve kuytu mahallelerde(adana da genellikle kuytu mahallelerde evlerin seviyeleri çok düşüktür.salon camından yoldan geçenlerin ayaklarını izlersiniz)yaşandığını saptamış.direkt bu mahalleleri baştan yapılandırmış,binaları yükseltmiş.böylece insanlar sıcaktan daha az bunalıyorlarmış!milletçe bir terapiye ihtiyacımız var![signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu adamlar arşiv denilen şeyden nasibini almamış. :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Benim kuzenim mersinde okuyor ev arkadaşı sevgilisiyle birlikte annesini öldürmüş. Haberlere flm çıkmıştı. Kız daha önce bi çocukla birlikteymiş çocuk askere gitmiş.Sonra başkalarıyla çıkmış annesini öldürmek için olmamış. Çocuk askerden gelmiş birlikte eve gitmişler anasını kesmişler ???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oha gecmıs ola[signature][hline]Giden Sevgilin Ardından Yazılan Mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 aynen ohara hatta gecmıs olsun kardesler....[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX]|YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oha be ben haberi okurken acaba şaka haber falan mı diye düşündüm.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 haberin linkini bulup verse biri daha iyi olacak bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Benim esas ilgimi çeken kısım şunlar oldu ****** ... 6 kişiyi öldüren zanlı Tuntaş, daha sonra Didim´de polise teslim oldu. ... Bu arada zanlının yakalanması için çevre il ve ilçe emniyet müdürlükleri uyarıldı. ****** acaba sevgili polisimiz kaç tane fil hamdi yakalayacak çok merak ediyorum :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: fedaykin, 31 Temmuz 2004 00:00 tarihinde demiş ki: acaba sevgili polisimiz kaç tane fil hamdi yakalayacak çok merak ediyorum :D [signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bu kadar iyi ve sevecen bir insan, çok şaşırdım. [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 31 Temmuz 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 31 Temmuz 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 insanlik disi ya..[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexsmile Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olaylari bilmeden insanlari tanimadan yargilamayın. Selim Tuntas denilen kişi abi dedigim nadir insanlardan biridir ve boyle bi olayi yapacagi aklımın ucundan bile gecmezdi hala soktayım.. Bu insan insanlara yas,cins,ırk,sınıf ayrımı yapmadan 'İnsan Kardeşlerim' diyerek kucak acan bi insandır. Tuntas Ailesine sabır, ölenlere hakkın rahmetini diliyorum.. [Bu mesaj vexsmile tarafından 31 Temmuz 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 vallaha arkadaşım yolladı Murat tuntaş oda :( geçmiş olsun citten muratın annesi demiş kuzenın delirdi herkezi vuruyor demiş (o anlatıyor bana) gelirse kapıyı açma falan demiş abi ben bile tırstım :( ama yani alkollüymüş normalde öyle bişey yapsa bizim aileden biri alkollü değilken ıraktaki yapılan headshot ları ben yapardım ben öldürürdüm kafasını kesip[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 la nasıl bir manyaklık bu bea?!![signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar