kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 4 gündür odamda beslediğim sivri sineğim sizlere ömür. onun hakkında bilgi vermek için daha önce topicini açmıştım. onu çok özliycem. onsuz bi hayata nasıl alışıcam bilemiyorum. dostlar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 üzülme kermit, onun tohumları 2 haftadır mutafa götürmediğin caybardığnın dibinde yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sivrisineğin öldüyse allah rahmet eylesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cenazesi ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 başın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 onu bilmem ama ben ilkokulda gercekten sinek besliyodum, kavanozun icinde. cok sadik hayvanlar cidden. cigdem1- cigdem 2 seklinde devam ediyodu isimleri. sonra onlara hunharca iskence yapip, mikroskopta inceliyodum. kavanozumu sinifa götürüp, kizlari falan korkutuyodum vs.vs. elymra jr.dim biraz. cool story bro.(tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 peki gökalp, bisi sorcam. sence ölümü ensesinde hissetmismidir ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 "pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi çıkardığı sesleri özliycem =( cenazesi salı günü eyüp camiinde cuma namazından sonra edirne kapı mezarlığında toprağa verilecek arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 başın sağolsun, alışmak zor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vaniLLe said: onu bilmem ama ben ilkokulda gercekten sinek besliyodum, kavanozun icinde. cok sadik hayvanlar cidden. cigdem1- cigdem 2 seklinde devam ediyodu isimleri. sonra onlara hunharca iskence yapip, mikroskopta inceliyodum. kavanozumu sinifa götürüp, kizlari falan korkutuyodum vs.vs. elymra jr.dim biraz. cool story bro.(tu):D şimdi ne iş yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çikolata imalatçısı diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Başın sağolsun kardeş. Var mı yapabileceğimiz birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gökalp istersen bir tatile falan çık zor bir dönem olacak senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yavrularından verecektin bana tüh be : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 allah razı olsun. düşünmeniz yeter. şu an sağlıklı düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Başın saolsun...Allah sabır versin.. Olay sıcakken sorulmaz ama ölüm nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 offff çok başın saolsun çok üzüldüm rip moskito :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ölüm sebebi kalp yetmezliği dedi veteriner. çok küçükmüş kalbi yetememiş onun ufacık vücuduna =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 başın sağolsun kardeş. en yakın zamanda bir bataklığa gidip bir sivrisinek evlat edin onun yerini doldurmaz ama kötü günlerinde yoldaş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :/ başın saolsun adı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 papüşmüş adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Tüm türk halkını başı sağolsun. Çok önemli bir şahsiyeti kaybettik. Yaza kadar yerini doldurmamız imkansıza yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Kermit vakit metanetli olma vaktidir.Tanıdıgım levazımatcı var defin islemlerini halletmek lazım.Biraz vücut olculerinden bahsetsene sineğin...tabut için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ismi Ejder Ali'ydi arkadaşlar. bi görseniz ejderha gibi süzülürdü. kükreyişi falan herşeyi aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar