Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serdar Ortac VS Haiti

reyou

Öne çıkan mesajlar

hmm, kamil abi diyor ki;
"hede'ye veririm rant elde etsin, politik olaylar falan var hem. ehehe. böbrek desen ihtiyaç olsa ben istersem gider hindistandan da alırım böbreği.. ne gerek var lan toplumsal bilinçlendirmeye! millete ne yardımı ulan. gebersin itler. şiddet görenler desen, ne gereği var lan. kırsınlar kemiklerini!

polis desen tırsıyorum abi ben. yardım ederim. bak alıyorlar popçuları uyuşturucudan içeri.. yemiyor yani. yoksa o da umrumda değil hani.."

o değil de biz para toplayıp ""ünlülere toplumsal bilinçlendirme kampanyası" yapalım.. bu adamlar öle ya da böle tv'ye çıkıyorlar, yazık be baba..
Sosyal ağlarda paylaş

salak lan bu adam. sanki kızılay haiti' ye yardım edince elazığ' ı siktir edelim diyip geçiyor.

gerçekten beyinsizlik akıyor her cümlesinden. hayvanlarla ilgili söyledikleri yüzünden bile ağzı gözü kırılabilir. ulan gerizekalı, sokakta aç yaşayan adam sen ve senin gibilerin iğrenç para hırsları yüzünden aç yaşıyor zaten. yardım edeceğine dünyadaki bütün parayı banka hesabına toplamaya çalışmaktan vazgeç önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

bi tek bizim toplumuzda var heralde; her sanatcinin zeki cevik ve akilli olmasi gerekliligi inanci.

herif mal, ama king of pop. ozetle budur. zaten buydu, $imdi 2x bu.

Abi sen de haklısın, tabii ki akıllı olmak zorunda değil. Ama bu kadar fazla tepki toplayacak bir sürü olayla ilgili kendi işiymiş gibi yorum yapmasın o zaman. Gelip dinci, milliyetçi, polis yanlısı propaganda yapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

A ben o kadar uzun zamandır böyle cahillik görmemiştim. Gerçekten şok oldum.

Adam Haiti yerine TOKİ'ye bağış yapın dedin abi. Ne diyor bu?
Karısını döven adama para verin güzel hayatı olsun dövmez falan diyor.

Ne iğrenç bir herif lan.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

mclovin said:

salak lan bu adam. sanki kızılay haiti' ye yardım edince elazığ' ı siktir edelim diyip geçiyor.

gerçekten beyinsizlik akıyor her cümlesinden. hayvanlarla ilgili söyledikleri yüzünden bile ağzı gözü kırılabilir. ulan gerizekalı, sokakta aç yaşayan adam sen ve senin gibilerin iğrenç para hırsları yüzünden aç yaşıyor zaten. yardım edeceğine dünyadaki bütün parayı banka hesabına toplamaya çalışmaktan vazgeç önce.
Sosyal ağlarda paylaş

bence adamın demek istediği, haiti'ye yapılan yardımın gereksizliği değil, yardım yapmanın böyle göstermelik popüler kültür öğesi haline geldiği. bazı kişiler, kurumlar göstere göstere yardım yaparak kendilerine rant sağlıyorlar.

Ha diyebilirsiniz ki yardım yapıyor işte, o yardımdan kendine sağladığı her fayda mübahtır. Anlarım. Ama yardım dediğin sessiz sedasız, gösteriş yapmadan yapılmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

haiti depremi olduğunda elazığ depremi henüz olmamıştı karşılaştırmalık bir durum yoktu bu 1. el aleme yardım etmeye gelince "yok önce bizim insanımız da yok bizim insanımız hayvan gibi yaşıyor da bilmemne de" ama laf filistin'e yardıma gelince deyince "onlar bizim dinimizden" sie lan sen o karı gibi hareketleri göbekten zeytin yemeli şarkıları filistinde yap bak napıyolar sana. karı gibi sesiyle sitem ediyo bide tam lavuk ya.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bence adamın demek istediği, haiti'ye yapılan yardımın gereksizliği değil, yardım yapmanın böyle göstermelik popüler kültür öğesi haline geldiği. bazı kişiler, kurumlar göstere göstere yardım yaparak kendilerine rant sağlıyorlar.

Ha diyebilirsiniz ki yardım yapıyor işte, o yardımdan kendine sağladığı her fayda mübahtır. Anlarım. Ama yardım dediğin sessiz sedasız, gösteriş yapmadan yapılmalıdır.

adamın demek istediği gerçekten buysa, kendini ifade etmekte nilep'ten de acizmiş diyebilirim. videoda savunduğu şeylerin senin dediğinle pek alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

sen "doğru ve etik" olanı yazmışın serdar hiç bu tarz bişiyler söylemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...