dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hmm, kamil abi diyor ki; "hede'ye veririm rant elde etsin, politik olaylar falan var hem. ehehe. böbrek desen ihtiyaç olsa ben istersem gider hindistandan da alırım böbreği.. ne gerek var lan toplumsal bilinçlendirmeye! millete ne yardımı ulan. gebersin itler. şiddet görenler desen, ne gereği var lan. kırsınlar kemiklerini! polis desen tırsıyorum abi ben. yardım ederim. bak alıyorlar popçuları uyuşturucudan içeri.. yemiyor yani. yoksa o da umrumda değil hani.." o değil de biz para toplayıp ""ünlülere toplumsal bilinçlendirme kampanyası" yapalım.. bu adamlar öle ya da böle tv'ye çıkıyorlar, yazık be baba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mauhauhauahua charity vs. toki. yalnız çok komik bu olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 TOKİ ye yardım yapılıyormuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kızılay (td) toki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben bu sene yardimimi hazineye yapicam mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 salak lan bu adam. sanki kızılay haiti' ye yardım edince elazığ' ı siktir edelim diyip geçiyor. gerçekten beyinsizlik akıyor her cümlesinden. hayvanlarla ilgili söyledikleri yüzünden bile ağzı gözü kırılabilir. ulan gerizekalı, sokakta aç yaşayan adam sen ve senin gibilerin iğrenç para hırsları yüzünden aç yaşıyor zaten. yardım edeceğine dünyadaki bütün parayı banka hesabına toplamaya çalışmaktan vazgeç önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Esh said: bi tek bizim toplumuzda var heralde; her sanatcinin zeki cevik ve akilli olmasi gerekliligi inanci. herif mal, ama king of pop. ozetle budur. zaten buydu, $imdi 2x bu. Abi sen de haklısın, tabii ki akıllı olmak zorunda değil. Ama bu kadar fazla tepki toplayacak bir sürü olayla ilgili kendi işiymiş gibi yorum yapmasın o zaman. Gelip dinci, milliyetçi, polis yanlısı propaganda yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Reklam kokan hareketler bunlar Serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Adamin sarkilarini seven biri degilim ama bence iyi konusmus. Ben "We are the world" sarkisinin bile yeniden cover'lanmasini bile sacma bulmustum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 serdar tokiye takmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sesu said: A ben o kadar uzun zamandır böyle cahillik görmemiştim. Gerçekten şok oldum. Adam Haiti yerine TOKİ'ye bağış yapın dedin abi. Ne diyor bu? Karısını döven adama para verin güzel hayatı olsun dövmez falan diyor. Ne iğrenç bir herif lan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 doğruları yanlışları karman çorman yapmış ama arada doğru söylediği şeyler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mclovin said: salak lan bu adam. sanki kızılay haiti' ye yardım edince elazığ' ı siktir edelim diyip geçiyor. gerçekten beyinsizlik akıyor her cümlesinden. hayvanlarla ilgili söyledikleri yüzünden bile ağzı gözü kırılabilir. ulan gerizekalı, sokakta aç yaşayan adam sen ve senin gibilerin iğrenç para hırsları yüzünden aç yaşıyor zaten. yardım edeceğine dünyadaki bütün parayı banka hesabına toplamaya çalışmaktan vazgeç önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bence adamın demek istediği, haiti'ye yapılan yardımın gereksizliği değil, yardım yapmanın böyle göstermelik popüler kültür öğesi haline geldiği. bazı kişiler, kurumlar göstere göstere yardım yaparak kendilerine rant sağlıyorlar. Ha diyebilirsiniz ki yardım yapıyor işte, o yardımdan kendine sağladığı her fayda mübahtır. Anlarım. Ama yardım dediğin sessiz sedasız, gösteriş yapmadan yapılmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 haiti depremi olduğunda elazığ depremi henüz olmamıştı karşılaştırmalık bir durum yoktu bu 1. el aleme yardım etmeye gelince "yok önce bizim insanımız da yok bizim insanımız hayvan gibi yaşıyor da bilmemne de" ama laf filistin'e yardıma gelince deyince "onlar bizim dinimizden" sie lan sen o karı gibi hareketleri göbekten zeytin yemeli şarkıları filistinde yap bak napıyolar sana. karı gibi sesiyle sitem ediyo bide tam lavuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 konusmayi bilmedigimiz gibi elestirmeyi de bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 haksiz. cunku haitiye yardim edenleri milletin gozunde vatan haini konumuna getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu adam zamanında ahmet kaya yı yuhalatmıstı vatan haini diye ertesi gunu asker kacagı oldugu ortaya cıktı ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 senko said: bence adamın demek istediği, haiti'ye yapılan yardımın gereksizliği değil, yardım yapmanın böyle göstermelik popüler kültür öğesi haline geldiği. bazı kişiler, kurumlar göstere göstere yardım yaparak kendilerine rant sağlıyorlar. Ha diyebilirsiniz ki yardım yapıyor işte, o yardımdan kendine sağladığı her fayda mübahtır. Anlarım. Ama yardım dediğin sessiz sedasız, gösteriş yapmadan yapılmalıdır. adamın demek istediği gerçekten buysa, kendini ifade etmekte nilep'ten de acizmiş diyebilirim. videoda savunduğu şeylerin senin dediğinle pek alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 RTÜK'E YARDIM BEYLER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vay faşist vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 senko said: bence adamın demek istediği, haiti'ye yapılan yardımın gereksizliği değil, yardım yapmanın böyle göstermelik popüler kültür öğesi haline geldiği. bazı kişiler, kurumlar göstere göstere yardım yaparak kendilerine rant sağlıyorlar. Ha diyebilirsiniz ki yardım yapıyor işte, o yardımdan kendine sağladığı her fayda mübahtır. Anlarım. Ama yardım dediğin sessiz sedasız, gösteriş yapmadan yapılmalıdır. sen "doğru ve etik" olanı yazmışın serdar hiç bu tarz bişiyler söylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 binlerce dansöz var serdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 "filistindekilere yardım edicez tabi aynı dindeniz" hem milliyetçi,hem dinci,yeni albüm yakındır. haitidekilere çatal atma videosunun youtubea düşmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aslında hepiniz aynı şeyleri söylüyosunuz ama farkında değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar