kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 1 gün yemek yemesem bile oturup kendime güzel yemekler hazırladığımda yiyesim gelmiyo resmen. hazırlıyorum koyuyorum tabağa vs 3 4 lokma aldığımda doyuyorum. şimdi yine açım. gidicem yapıcam bişiler yine 2 lokma yiyip kalkıcam adım gibi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 benim yumruk kadar mide vardır sende en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 erkek adam dedigin oturur yer. ciguli gibi kalcan yakinda, adamol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 2 lokmalık yap da ziyan olmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Uykunu düzensizliğiyle alakalı büyük ihtimal. Az yesen de sık ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aga yemeğin suyuna vodka koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ekmekarası yap, doyunca bırak, acıkınca devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yemeği kendin yapınca doyuyosun zaten ya en iisi birisi yapıp önüne koyacak yicen evlen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bulsam birini evlenicem anasını satayım eziyet resmen ailemizin yanında yaşıyoz sanki. annem babamıne vine gider gelmez ablamlar zaten işten akşam gelirler. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 valla az önce eve geldim, bayağıda açtım. Kızarmış hellimli salata yaptım. Üşenmedim yani, soğan domates hıyar kesmeye, ya da hellimleri keklikli fesleğenli sarımsaklı zeytinyağı ile marine etmeye, yoo hayır, oturup hepsini de yedim ayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 olay üşenmek değil abi bende yemek yapmaya vs üşenmem yaparım. ama yaptıktan sonra iştah kalmıyo 2 lokma alıyom yetiyo. dışardan söylediğimde hzır önüme geldiğinde daha etkili oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yemek konusunda bir hayvanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 evlen karın yapsın yemek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 olm kendi yaptığın yemeği yemek kadar güzeli var mı lan, kimseyle paylaşmıyosun etmiyosun hele patatesli etli bişey yaptıysam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yemek yapmayi ogren, istah acar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben de zayıfım ve ustune yemek yapmaya useniyorum sadece bulasıgından o da. ama yapılırsa veya usenmezsem hayvan gibi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sparkcaster said: olm kendi yaptığın yemeği yemek kadar güzeli var mı lan, kimseyle paylaşmıyosun etmiyosun hele patatesli etli bişey yaptıysam of ben mesela kendi yaptigim yemegi paylasmaktan zevk aliyorum. rep yagdirmalarini istiyorum, ego datmin ediyorum caktirmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 porsiyonu azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Genelde bende kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum.Hatta köpeğim bile yemiyor.Çözümse çok basit.YEMEK YAPMA HAZIR AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 soru nytemekte dğilki güzel ytapıyorum tadında değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 zorla ye doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yemek demeyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Tavuk pilav olcak böyle bi tencere oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ekmeksiz yersen ii bi baslangic yaparsin, en azindan gec doyarsin fln sonra vucut alisir ekmek yersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: soru nytemekte dğilki güzel ytapıyorum tadında değil yani AMA ALKOL... ona her zaan köpek gibi acsin, enik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar