Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster(+1 (cem)) dreagloth TOLGA mulgear khelben rlx (belkim) konn (+1 belki) saygın lucifel tnkt kaspar fizban sixoms(belki) şuanda 17 kişi gözüküyor,belkilerden biri mefta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 İldeniz ve Lucifel kaleci olacak. Holy ve Kaspar oyunda yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yahu ben de yokum dedim ki zaten ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bu arada beyler yeri tam olarak tarif edebilir misiniz? Kadıköy'den toplu taşıma kullanılarak nasıl gelinir bi söylerseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 emrah nasıl kadro yazıyon lan ben de gelmiyorum hastayım dedim, beni niye eklemiyon lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 TOLGA var, hepinize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 arkeyn bab hadi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 düşündüm de gelirim ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 niye gelmicektin ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 niye gelmeyesinki, senin neyin eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 üşeniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bide bunu söylüyosun utan, ben daha nasıl geleceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben sadece son yazilan kadrodan batuhan'i cikarip cem'i soktum.Duzeltmeleri yapin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ha bi de onur'u yazdim :D hata mi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben gelemiyorum ne yazık ki. haftaya bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster dreagloth Cem([f]orum[d]ışı[e]leman) TOLGA mulgear khelben rlx(??) konn (+1 belki) saygın lucifel tnkt fizban(üşenmezse) bu mu o halde son hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Gençler fair-play bir maç oynamanızı temenni eder, iki takıma da başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çift dalıcam bu maç, yine çok koşamam ama haftaya tam performansımı ortaya koyacağıma inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 screwy said: eger yer warsa kaleye talibim bugun bi halı saha macına cıktım hala top kurtarabilitem warmıs sdf oyle geride kalmasın akıllardan silinmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 seyirci gelecek var mı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 screwy 3 maçtır söylüyor, bir sonraki maç kalenin birini kaplasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Lancelion said: seyirci gelecek var mı sfdeger maca kadrolu olmazsam basketten sora izlemeye gidebilirim =) eglenceli oluyo burdan Ece'ye sesleniyorum maca gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Canım her maça her maça da gelemem ki serhatcım. Havalar ısınsın bi daha giderim, zevkli oluyor izlemek. ama çok istiyorsan okulda bi kahve ısmarlayabilirsin bana :P ajandama bakayım haber veririm ssddfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar