rLx Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sabah baskete gelicem ama futbol bilmiyorum biraz sakatlığım var kibar oynuyorsak oynarım ama tabiiki :) hatta oynarım ya tamam geliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 said: 21 MART PAZAR 17:00-18:00 GÜLBAHÇESİ SPOR TESİSLERİ babacum holy wishmaster dreagloth TOLGA mulgear khelben rlx (belkim) konn (+1 belki) batuhan (+1 belki) saygın lucifel bitch (seviyoruz seni be :() tnkt kaspar fizban başka başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 eskilere öncelik verildiğini tekrar belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 15 kişi olmuş. Son 1 slotu 2 günlüğüne ayırtmak istiyorum efendim mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tebü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bende hasta olmak üzereyim, iğneyle veya maç gününde tam durumum belli olur dermişim :p eğer az düzelirsem kaleye geçerim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BIR DEGISIKLIK YOK BEN GELIYORUM !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 KORKACAK BIR DURUM YOK BEN GELIYORUM !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BOYLE YAZINCA NOLUYOR YAV !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben de gelemiyorum abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 RAHATOLUNBEYLERBENDEGELİYORUMBASKETTEDEVARIMAYRICAÇOKİYİYİMYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Biz raadız sen raadol :D sayin sercan bey,lutfen baskette kendinizi yorup futbolda kosmamazlik etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 evet, o benim bahanem lütfen çalmayın. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Eksik meksik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 eger yer warsa kaleye talibim bugun bi halı saha macına cıktım hala top kurtarabilitem warmıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Wishmaster said: sayin sercan bey,lutfen baskette kendinizi yorup futbolda kosmamazlik etmeyin. raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 eskilerden haber gelirse liste değişebilir sonradan kırılmayın da :) çok ilgilenemiyorum ben sınavlarım fena, anca cumartesi günü bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 TOLGA, in caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben gelemem heralde ya hastalığımda bi değişme yok, başım filan dönüo ayağa kalkınca :( 2 günde ne kadar iyileşebilirim ki :( offf çok da oynamak istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 İyileşirsin 2 günde, limon ye bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 en sevmediğim şey limon :( ekşi böyle ııyy ya başım dönüo halsizlik var çok kötü off nerden bulaştı bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Limon yemezsen ölürsün bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BiTcH_oFBaT said: ben gelemem heralde ya hastalığımda bi değişme yok, başım filan dönüo ayağa kalkınca :( 2 günde ne kadar iyileşebilirim ki :( offf çok da oynamak istiyodum bir şey olmaz iyileşirsin 2 günde vitamin al kendine iyi bak. motorla alıcam seni istasyondan kaymak gibi sürücem sahaya kadar :P dsfdsfsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yer varsa Cem(iyi oynayan fde) de oynamak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 şimdi kim geliyo kim gelmiyo bi temiz liste yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar