slickers Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Fly said: harbiden ha 6 lira tanesi, kalsın ne 6 lirası la 2 lira her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aquila said: olmayan sacin neyini guclendiricek lan. teselli artik neyi degistirir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gecen gun mactan once suat konusuyodu, at yelesi gibi sac yaptirmis adam, ben de ondan yaptiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 slickers said: Fly said: harbiden ha 6 lira tanesi, kalsın ne 6 lirası la 2 lira her yerde ucuzlamış o vakit 2 ay önce lüks olmayan sıradan bir markette 5-6 idi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sivilceli bir suratım yok. saçlarım da gür, kelleşme sorunum da yok. bana ne gibi bir yararı olacak bu maskenin yaparsam?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sipeyskeyk said: kafama avakado süreceğime kel olurum daha iyi lan asdklşasdşasdklasjdlaskjdal meh kel olacaksan zaten avocado da sürsen kel olacaksın.. dht kel yapıyo lan. vocado "kardeşim ayıptır, yapmayın" mı diyecek dht'ye.. böle batıl itikadla saç dökülmesi önlenmez vanil hoca hazretleri.. bilim var, onu kullanın.. paso typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: sipeyskeyk said: kafama avakado süreceğime kel olurum daha iyi lan asdklşasdşasdklasjdlaskjdal meh kel olacaksan aten avocado da sürsen kel olacaksın.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: sipeyskeyk said: kafama avakado süreceğime kel olurum daha iyi lan asdklşasdşasdklasjdlaskjdal meh kel olacaksan zaten avocado da sürsen kel olacaksın.. dht kel yapıyo lan. vocado "kardeşim ayıptır, yapmayın" mı diyecek dht'ye.. böle batıl itikadla saç dökülmesi önlenmez vanil hoca hazretleri.. bilim var, onu kullanın.. paso typo ossun besliyo sonucta =P erkek gözüyle bakamiorum pardon. benimkiler demir eksikliginden cok dökülmüstü zamaninda, sarimsak-zeytinyagi maskesi yaptigimda da baya güclenmisti. o yüzden batil degil abi, yariyo. hic zeytinyagli bilmemneli sampuan görmediniz mi, laf ossun diye degil iste o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bella said: sivilceli bir suratım yok. saçlarım da gür, kelleşme sorunum da yok. bana ne gibi bir yararı olacak bu maskenin yaparsam?=) ya illa arizali olmaniza gerenk yok ki, sonucta her gün kremini sürüyosun, yüzünü de yikiyosun. bu da onun gibi bakima destek veren bisi iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oha satici gibiyim lan. illa kakalamaya calisiyorum maskeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 krem kullanmıyorum :) başka şekilde elimden tut vanil ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sevdiğim kız bana abi dedi vanil bunu sürersem faydasını görür müyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lan krem kullanilmaz mi bi bagyan olarak? gelecege yatirim yapcaksin bölla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sparkcaster said: sevdiğim kız bana abi dedi vanil bunu sürersem faydasını görür müyüm hayir bunu sürersen abla diyebilme ihtimali var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yok abla diyemez sakalım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 o zaman sevdigin kiza bundan sür bi adet,2 vakte kadar faydasini göreceksin spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 kızlar için tuto açılır olmuş patide bayaa modernleşiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vaniLLe said: lan krem kullanilmaz mi bi bagyan olarak? gelecege yatirim yapcaksin bölla. her türlü kremden itinayla hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 krem peyniri de mi sevmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 La pamuk gibi bi yüzü hangi erkek istio ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya ben o berberlerin ellerinden iğreniyorum. böyle yumuşacık yumuşacık. abartmayın böyle yumuşacık ciltler filan. saça her türlü uğraş mübah. orada deneyebilirsiniz. ama onun da nedeni başka işte erkekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bella said: sivilceli bir suratım yok. saçlarım da gür, kelleşme sorunum da yok. bana ne gibi bir yararı olacak bu maskenin yaparsam?=) tropik bi görünüm kazandırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Vanilla biz sana gelelim hep beraber sen hepimize yap maskeyi uyar mı? Biz beceremeyiz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi maske icin almanyaya gelirsen, yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya da toplu bulusma yapalim, pijama- agda partisi falan bi gün istanpulda. o da olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar