vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 evet. iki rekat metroseksüel olun, zarari yok. yarari var. sivilceli bir surat ve kellesmek üzere olan bir kafadan mi sikayetcisiniz ? gelin beyler, bayanlar size sac ve yüz maskesi tarifi veriyorum. sac maskesi; 1 adet avocado + zeytinyagi + 1 tane yimirta. (cig canim) yapilisi: avocadoyu ortadan ikiye kesip, cekirdegini cikariyoruz. mixere atiyoruz, sonra diger malzemeleri de ekliyoruz. zeytinyagini kafaniza göre koyun cok koymayin tabi. böle yabis yabis sümük kivamina falan gelsin iste, krem gibi. soora kafaya sürün bi kac saat bekletip yikayin. yüz maskesi; 1 tane avocado + zeytinyagi + bal ayni sekilde mixerde karistiriyoruz, yüzümüze sürüyoruz max 1 saat kuruyana kadar suratimizda tutup yikiyoruz. edik: kabuklarini soymayi unutmayin. simdi bunun icin foto koymaya gerenk yok. zira ben su an evde halloweenmiscesine fink atiyorum. druid oldum. pek hos degil. neys öle iste. nil abinizin bu kiyagini unutmayin. esen kalin. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ne gerek var bunlara berbere gidince yapıo işte bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kendine bakmayan erkekleri sevmiyorum. les les dolasiyosunuz etrafta soora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 avokadoyu yemeye bulamıyoruz yüzümüze mi sürcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kaç kere yapınca sonuç vermey başlıyo? Bi de avakadonu kilosunu kaçtan alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 harbiden ha 6 lira tanesi, kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ya trde o kadar pahali oldugunu unutmusum da. nolcak ya 1 paket sigara almayin, ivir zivir almayin avocado alin adam olun sdfu. bi de maskeyi o kadar sik sürmene gerek yok,bi kac ayda bir tekrarlarsin, güclendiriyor saclari, cildi besliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kafama avakado süreceğime kel olurum daha iyi lan asdklşasdşasdklasjdlaskjdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sonra kizlar bakmamaya baslayinca, KESKE KAFAMA AVOCADO MASKESI NEYIN SÜRSEYMISIM diye agladigin zamanlarda gelir delüanli. merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Her türlü bakıolar rahatta kal sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 biyolojik olarak değil psikolojik bir etkisi var millet. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 placebo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Fistan said: biyolojik olarak değil psikolojik bir etkisi var millet. ona göre. alakasi yok. zeytinyagi her türlü besliyo, bunu bilmeyen yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede neden bu kadar kötü olmak zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ol dediler oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 zeytinyağı mı besliyor? avakado niye, hem pahalı olan oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 nebliyim ben bunu yaptim bugün, paylasiyim dedim. pahali olma faktörünü unutmusum tabi. vardir daha ekonomik maskeler de bakiyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: placebo o zaman niye avokado sürdürüyosunuz vijdansız sabuhalar. Patates sürdürsenize, ocağımıza incir ağacı dikmeiyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Günde bi bunu yapıosun tamamdır. Erkek olmak ne güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pattes ne be onla anca pattis baskisi yaparsin, sevgilinle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 patates sürersen yüzün çatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 xaero, senin cildin güzeldir, saclarin sagliklidir da herkes senin kadar sansli degil. bi de illa kötü olmasina gerek yok cildinin, saclarinin bakim yapmak icin. sonucta cildini saclarini da korumak gerekir, gelecege yatirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 annem yabardı eskiden bana =( annecim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 olmayan sacin neyini guclendiricek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar