vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 chicken teriyaki'si güzel olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sütlü nuriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 burada yiyebildiğim tek subway ürünü beef sandwich gerisi domuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 burda da hiç domuz ürünü yok, arasan bacon yapan yer bulamazsın bi tane. off-topic olcak ama niye yok la hakketen? islam dinince yenmemesi gerekn birşeyde, içki de içilmemesi gerekn bir şey, içki var domuz yok, halbuki biri çıksa piyasaya bayağı bi tutulur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 var domuz ürünü arasan rahat bulursun. kasaplar filan var istanbulda satan. numnum larda var, kırıntı da filan da var basit yemek yiyecek yerler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bacon yapan yerlerde var domuz ürünü satan kasaplarda çok aga ama reklam etmiyolar DOMUZ SATIYORUZ OLEY diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 turkey&ham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Italian BMT rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 italian bmt=şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Reklam edilip prestij meselesi yapılan olay "bu işletme dinimizce uygundur" mesajı verme kaygısı olduğundan dolayı etrafta domuz ürünü satan bir yer bende bilmiyorum şahsen :D Vardır ama kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 çok ararsan kesin bulursunda, benim yemek çevrem yemeksepeti ile sınırlı olduğundan bulamıyorum tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 anca otellerde falan bulunuyor domuz eti. ama bizim millet amerikada kasaplarda domuz kestikleri bıçakla kuzu eti keseyöler diye gidip tek bi türk kasaptan alır hep etleri falan öyle bi millet, sanmam bi restoran zincirinin domuz eti işine bulaşacağını. hoş kimse yemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ne yani domuz eti yemek marifet mi o kadar arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bacon i iyi domuzun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Cons said: italian bmt=şişman kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 steak & cheese ustu subway kurabiye ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 her seyi güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Karasakal said: ne yani domuz eti yemek marifet mi o kadar arıyorsunuz. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://blog.mysachs.com/files/ribs_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 onun tadı cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abim git lise oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ne alaka. cidden kotu ya. az damak zevkiniz olsun lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben yedim domuz eti epey de sevmiyorum ya. bana gore degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abim senin seviyen ıslak hamburger. lütfen git bu topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar