BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Aziz Kermit antalya yöresinin çıkardığı ikinci azizdir, Noel Baba olarak bilinen Aziz Nikola'nın soyundan geldiği tahmni edilmektedir ama o bile "Ne bileyim lahn baanne soruyon?" 12/17 diyerek fikri olmadığını dile getirmektedir. Aziz Kermit'in 3 mucizesi; sadece bira ve sigarayla yaşayabilmek (ama dünyanın zevklerinden mahrum kalmamak için diğer yemekler ve içeceklerden de tadmaktadır), ikinci mucizesi hiç yaşlanmamak; tahmini yaşı 400 üstüdür kendisi de "O zamanlarda nüfus memuru mu vardı bilæer send e ayrı bir cinssin." 4/12 diyerek yaşı hakkında kendi yorumunu yapmıştır, Aziz Kermit'in son mucizesi de suyu biraya dönüştürmektir; "Ben de anlamadım, su gibi gidiyor bu her akşam yuvarlıyorum ben de." 1/22 Aziz Kermit aynı zamnada günümüzün önde gelen seyyahlarındandır fakat gezilerini yazmak yerine anlatmayı tercih eder "Yazıncaya kadar yaşarım ulen ne diyon?" 1/3 Kermitist felsefenin taşlarndan biridir. çeşitli zamanlarda çeşitli yerlerde uzun soluklu kalmış ve kaldığı zaman içerisinde etrafındakilere ilmini bahşetmiştir. Söylenilenlere göre zamanında basit bir admin kulundan aldığı çoraba yüz sürenler hastalıklarına dermana, bekar kadınlar kocaya, kısır aileler çocuğa kavuşmaktadır (erojen bölgelere sürülürse). "heheh admin çorobu admin çorobu ehehe" 17/143 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/1711.jpg "..hayat cogzl.." 23/44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 +rep (tu) Kermitide yolda gorsem doverim lan, o kadar sempatik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tldr ama foto, poz harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 admin çorabı hahaha olm o çoraplar noldu acaba lan bi bakayım çekmeceye dgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 100 yıl sonra mezarına bir kürek toprak atmaları için torunlarıma vasiyet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aziz yıldırım 1 aziz kermit 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: admin çorabı hahaha olm o çoraplar noldu acaba lan bi bakayım çekmeceye dgsad adam hala... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 buldum lan duruyolar çoraplar admin çoraplarım benim hanginizde var lan dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ahahaha <3 kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit kuşum ötmüyıor gel o çorapğları kuşuma sürelim de ötsün şakısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 si kermit'im si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu topik çok başarılı lan of imrendim hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hep senin başının altından çıktı o resim zaten haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 HADİ BEN GİDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ahah gokalpin fotosu essiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 gokalp diye adam mi olur lan, photoshoptur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abi o gozler ne oyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Diyorum adam photoshop diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 o gözler 24 saat uyumayıp 70 lik vodkanın eseriydi çok fenaydım ama cidden yani hangi kafayla çektim allah bilir o resmi süper olmuş ama seagle yapmıştı ve kahkaha atmıştım ilk gördüğümde. ama şimdi bakınca insan geriye ..... diye uzar gider kjasdhasjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben yapmadım o resmi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 adam o kadar sarhoşmuş ki kim yaptı onu hatırlamıyor sdgf aha burda yapan sdfgh http://forum.paticik.com/read.php?62,3773748,page=679#msg-4098730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 adam inandı ve buldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar