Evr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 valla saldırsanızda yine sıkıyor oyun bir kaç yenilik eklemeleri lazım yavaşlık problemlerini halletmeleri lazım falan filan world 1 deyim ilk 100 girdim çıktım :P ama harbi sıktı tamam siege vs güzel artifact falan eklediler world spawnlarlada, daha bi yenilik olsa keşke paso şehir yap yap yap yap siege uğraş falan tad vermiyor artık ally savaşları keyifli oluyo az çok ondada yine aynı şey 3-4 şehir alıyosun +30k puan ertesi gün zergliyolar -30k öle yerinde sekiyosun kale olan şehrim kalmadı lol ne biliyim bölge kontrolü olayı ekleseler mesela ordaki kalesi olmayan şehirlerden vergi alsa alliance bölgesel savaş sistemi olsa güzel olur bence bide world map ekleseler daha bir detaylı zoomlu falan yada hero sistemi olsa kumandan hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sdfg ben de bıraktım galiba demeye geldiydim, zaten bırakan varmış baya. boş vakit kaybı olmaya başladı. kaldı ki işyerinden saat başı girmem gerekiyordu, işimi etkiliyordu haliyle. Eve gittiğimde de yarım saat 1 saat bununla ilgileneceğime zaten kısıtlı olan zamanımla başka bişey yaparım dedim. Geçmiş olsun bakalım, bir ultima furyası daha sona erdi heheh. Demek ki adında Ultima geçen hiçbirşey artık keyif veremiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 e iyi ben de bıraktım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tatil modu gibi bi olaymı var bu oyunda ? varsa nerden yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Oyuna yeniden bir döniyim dedim, biraz oynuyordum, EA'den duyuru gördüm: şuan yeni bir mod başlıyormuş. Castles diye, her şehir level 1 Castle ile başlıyacakmış. Protection biter bitmez (7 gün) her türlü plunder vb. serbest başka bir deyişle. 10 Şubat'da açıcaklarmış ilk castles serverı. Adrenalinin çok çok yüksek olacağını düşünüyorum. Şahsen ben oynamayı planlıyorum. Patiden başka oynayan varsa beraber birşeyler yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hömm... sürekli takip etcek zaman yok ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Yeni update ile çok keyifli bir oyuna dönüşmüş bizim LOU. Bir de şahane Grease Monkey scriptleri yazmışlar kullanıcılar. Şa-Ha-NE. Tekrar dönmek isteyenler için anımsatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesela ne yazmışlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Gençler websitesi çok yavaş ve eksik açılıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı? Veyahut çözüm yolunu bilen? proxy kullanarak girebiliyorum oyuna böylede bir gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bu tarz + pay2win olmayan bol kullanıcılı oyunlar neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kime diyom alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ben bu kadar dengeli ve güzel olanını görmedim. Bulursan bana da seslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Lord of ultima mı denesem, c&c mi denesem? http://www.tiberiumalliances.com/ Gerçi bu konuda pek güncel değil. Tablete chrome kurduğumda yanlışlıkla "mağazaya git" linkine tıklayınca, bu 2 oyunu gördüm. Patide sormak istedim. p2w sevmem bende :P. yada vazcaydım. ciddi vakit istiyordu bu tür olanları =). bunlarında farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x4loyalty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Arkadaşlar oyunda bayagı tecrübeliyimdir. Dünya 7de epic faildeydim bırakmadan önce 7.cıydım şimdi bayagı düşmüşüm eger bir yardıma felan ihtiyacınız varsa söylerseniz sevinirim .Şuanda dünya 9da oynuyorum eger oynamayı düşünüyorsanız oyunda size yardım edebilirim hertürlü gerek gelişme olsun gerek kale kurma felan her türlü yardım ederim. iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar