Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of Ultima

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Eldarduil said:

Sadece kale olan şehirlerimiz saldırıya açık oluyor değil mi? Yoksa bir şehrimizde bile kale varsa tüm şehirlerimize saldırabilirler mi?

Sadece kale olan şehir ele geçirilebilir. Diğer şehirlerne kale olsun olmasın saldırabilirler ama kale yoksa sadece yağma yapabilirler bina falan yıkamazlar. Yani kale olan şehrin başına herşey gelebilir, geri kalanlar sadece yağmalanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün acaip bi bug oldu 2x reward aldım bakımdan sonra yeni questler eklenmiş sanırım bitmiş gözüken 120 moonstone ve 50 moonstone vardı once gittim 120 rewardını aldım 150 update oldu sonra 50 alınca 70 questi bitmiş oldu onuda aldım 100 120 derken çifte reward geldi eheh (tu) fixlerler heralde yakında
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 3. şehrimi full iron income olarak değerlendirmek istiyorum, amaç sadece berserker üretip ve diğer şehirlerime iron desteği yapmak.
şuanlık oluşturduğum şehir planında saatlik 40k iron, 12kfood(45k berserkerın günlüğünü çıkartıyor), ve 6k gold geliri var(şakacı kısım).
raid yapacağım şehir olacak fakat daha iyi nasıl değerlendirebilirim onu bilmiyorum. wood stone geliri yok, diğer şehirlerimden desteklicem.
önerisi olan var mı? iron geliri harcanamayacak kadar fazla geldi ama iron kısıp yerine ne değerlendirebilirim? yada şöyle 10-15k iron/wood/stone olarak mı dengelesem?
genel olarak berserker üreticem aslında cxz
gold income'ı kaldırdım, madem raid yapcaz gold bi şekilde gelir dedim.
şöyle abuk bişi çıktı bi fikrinizi alayım

Uploaded with ImageShack.us

Sosyal ağlarda paylaş

Yer açmak ve düzen baabında resourceleri yıkmak mantıklı bir hareket mi? Görüyorum SS lerinizde yıkmışsınızda ben çok dağınık yerleştirdim şehri.
Resourcelerin etraflarına dizdim hep yanlarınada 1-2 cottage koydum hep
2117 Wood
2696 Stone
812 Iron
192 Food
300De Gold gelirim var

3gün newbie korumam aktif hala
Bide 500 berserkerim var.
Yolun başındayken tavsiyeye ihtiyacım var

Bütün resourceleri yıkıp düzenli birşekilde dizsem mi resource buildingleri.
Ayrıca Gelir arttırmak için Cottage mi daha iyi yoksa stone masonary-sawmill gibi binalarmı?
Sosyal ağlarda paylaş

masonry-sawmill-foundry binalarının etkisi filan daha fazla. ancak bir resource binası sadece bir manufactory den bonus alabiliyo, cottage ve resource lardan kaç tane varsa bonus alıyo.

yani her resource buildingin yakınında bi manufactory olsun bi kere, sonra ne kadar bonus istiyosan o kadar cottage dikersin etrafına.

resource ları imha etmemizin sebebi düzenli bir dizilim kurabilmek. eğer resourcelar düzgün bir şekilde bu dizilime uyan konumdalarsa yıkmana gerek yok, ama aksi takdirde resourceları imha edip yerine düzgün dizilim yapmak daha çok gelir getiriyo

http://farm5.static.flickr.com/4005/4469638523_e7379d576d_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

gold limiti gibi birşey var mı? ya da ilerilerde ne kadar gold gerekiyo?

2. şehrimde townhouse+market mi yüklensem diyorum da...
(1. şehri resource olarak kullanıyorum wood+stone, fazladan bi 3x3 lük iron yaptım, bi de 10 townhouse 3 marketlik bi gold yeri yapıyorum şimdi. ama ilerde bu gold yetmez gibi geliyo, warlock yaparken içim kanıyo sırf bu yüzden.

ordu yaparken balanced bi ordu mu lazım, yoksa her türlü üniteyi karışık mı koyucaz? ileride çok fazla warlock, paladin, knight filan üretmem gerekicek mi, yoksa diğer ünitelerden tektip yüklenmek daha mı avantajlı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...