Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Viktor istiyosan benim acc'yi al 4 tane şehir var tepe tepe kullan oynamıyorum ben artık farma baglayacaklarına sana veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 world 6 da allieance arayan varsa biz 7 8 kisi beraber oynuyoruz, allieance adı UNN. birine msj atın alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 w6 dayım nickim Kurbaga Alliance isminden nası pm atılıyor bilmiyorum siz davet atarmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sıkıldım, saldırın bana, kule yok hiç, 300 civarı guard var, res. 365k da sabit, 7,5k gelir, iyi farm olur. 325 328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Varsa isteyen benim hesabıda vereyim zaman olmuyo girecek, işten kalan zamandada uo oynuyorum zaten. ana sehir 22k falan wood-stone üretiyo yeride güzel. conti 33. pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Eldarduil said: Sadece kale olan şehirlerimiz saldırıya açık oluyor değil mi? Yoksa bir şehrimizde bile kale varsa tüm şehirlerimize saldırabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ya bu dungeon temizligine nası adam yolluoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Eldarduil said: Sadece kale olan şehirlerimiz saldırıya açık oluyor değil mi? Yoksa bir şehrimizde bile kale varsa tüm şehirlerimize saldırabilirler mi? Sadece kale olan şehir ele geçirilebilir. Diğer şehirlerne kale olsun olmasın saldırabilirler ama kale yoksa sadece yağma yapabilirler bina falan yıkamazlar. Yani kale olan şehrin başına herşey gelebilir, geri kalanlar sadece yağmalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Torque said: Ya bu dungeon temizligine nası adam yolluoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Adamlarının sayısını tepeden giriyorsun, action olarak raid'i seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Viktor said: selphie nick name viktoru guilde davet etsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fortuna said: Torque said: Ya bu dungeon temizligine nası adam yolluoz Adamlarının sayısını tepeden giriyorsun, action olarak raid'i seçiyorsun. 7 gün newbie koruması aktifken yollanıyor mu bu dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yollayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 commands tan berserkerlarımı seçip raidi tıkladıgımda no valid bla bla diyo anlamadım valla. Resource lazım ahaeyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Aloooööö yardım edin ya koordinatları göremiyroum hiçbiryerin? Opera kullanıyorum bi eklenti falanmı lazımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bugün acaip bi bug oldu 2x reward aldım bakımdan sonra yeni questler eklenmiş sanırım bitmiş gözüken 120 moonstone ve 50 moonstone vardı once gittim 120 rewardını aldım 150 update oldu sonra 50 alınca 70 questi bitmiş oldu onuda aldım 100 120 derken çifte reward geldi eheh (tu) fixlerler heralde yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cont 66 dayım izmirian burada olanlardan her türlü desteği bekliyorum her türlü desteğe de hazırım( 6ooo maden ile kime ne yararım olacaksa :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu arada 3. şehrimi full iron income olarak değerlendirmek istiyorum, amaç sadece berserker üretip ve diğer şehirlerime iron desteği yapmak. şuanlık oluşturduğum şehir planında saatlik 40k iron, 12kfood(45k berserkerın günlüğünü çıkartıyor), ve 6k gold geliri var(şakacı kısım). raid yapacağım şehir olacak fakat daha iyi nasıl değerlendirebilirim onu bilmiyorum. wood stone geliri yok, diğer şehirlerimden desteklicem. önerisi olan var mı? iron geliri harcanamayacak kadar fazla geldi ama iron kısıp yerine ne değerlendirebilirim? yada şöyle 10-15k iron/wood/stone olarak mı dengelesem? genel olarak berserker üreticem aslında cxz gold income'ı kaldırdım, madem raid yapcaz gold bi şekilde gelir dedim. şöyle abuk bişi çıktı bi fikrinizi alayım Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yer açmak ve düzen baabında resourceleri yıkmak mantıklı bir hareket mi? Görüyorum SS lerinizde yıkmışsınızda ben çok dağınık yerleştirdim şehri. Resourcelerin etraflarına dizdim hep yanlarınada 1-2 cottage koydum hep 2117 Wood 2696 Stone 812 Iron 192 Food 300De Gold gelirim var 3gün newbie korumam aktif hala Bide 500 berserkerim var. Yolun başındayken tavsiyeye ihtiyacım var Bütün resourceleri yıkıp düzenli birşekilde dizsem mi resource buildingleri. Ayrıca Gelir arttırmak için Cottage mi daha iyi yoksa stone masonary-sawmill gibi binalarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 masonry-sawmill-foundry binalarının etkisi filan daha fazla. ancak bir resource binası sadece bir manufactory den bonus alabiliyo, cottage ve resource lardan kaç tane varsa bonus alıyo. yani her resource buildingin yakınında bi manufactory olsun bi kere, sonra ne kadar bonus istiyosan o kadar cottage dikersin etrafına. resource ları imha etmemizin sebebi düzenli bir dizilim kurabilmek. eğer resourcelar düzgün bir şekilde bu dizilime uyan konumdalarsa yıkmana gerek yok, ama aksi takdirde resourceları imha edip yerine düzgün dizilim yapmak daha çok gelir getiriyo http://farm5.static.flickr.com/4005/4469638523_e7379d576d_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ya çok dağınık benim resourceler ve ben iç kısma doldurdum herşeyi towerlar barracks vs.vs. :/ yıkmam gerekicek barracks falanda level 7 moonglow 6 falan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 level 3 hydra cıktı 1 saat mesefade kaç tane zerk lazım bu meret için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gold limiti gibi birşey var mı? ya da ilerilerde ne kadar gold gerekiyo? 2. şehrimde townhouse+market mi yüklensem diyorum da... (1. şehri resource olarak kullanıyorum wood+stone, fazladan bi 3x3 lük iron yaptım, bi de 10 townhouse 3 marketlik bi gold yeri yapıyorum şimdi. ama ilerde bu gold yetmez gibi geliyo, warlock yaparken içim kanıyo sırf bu yüzden. ordu yaparken balanced bi ordu mu lazım, yoksa her türlü üniteyi karışık mı koyucaz? ileride çok fazla warlock, paladin, knight filan üretmem gerekicek mi, yoksa diğer ünitelerden tektip yüklenmek daha mı avantajlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 600bin gold var şu anda bende valla limit varmıdır bilemem ama 2. bi şehirden bende destek çıktım market falan yüklenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gold ihtiyacı ilk şehirleri kurarken falan çok oluyorda, sonra üretimi arttırdıktan sonra rahat ediyorsun, bina yapımında gold gerekmiyor çünkü. saatte 10k 'ya çıkartabilirsen çok rahat yeter ki benim şu anda 4k ve yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar