Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of Ultima

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu şehrin dış görüntüsünü son kademeye getirmek için ne yapmak gerekiyor? duvarı level 10 yaptıktan sonra yuvarlak bi biçim alıyor ondan sonra bi kademe daha var napcaz öle olması için sdf
Mesaj tarihi:
Ben de bırakmayı düşünüyorum şu sıralar. Oyuna yeni bir Military artifact eklediler support'ları daha hızlı ulaştırmak için fakat bir kaç kişinin LoU forumlarında deşifre ettiği üzere daha çoğu yolda görünüyor.

Ekonomik artifact'lerin başlangıçlar dışında oyun kaderini çok etkileyeceğine inanmıyordum ama iş savaşlara gelince "pay to win" olayına abanacak gibi geliyor EA. Çıkarsa bırakırımdan ziyade çıkmadan bırakmak, daha fazla bağlılık yaratmamak daha mantıklı geliyor şuan bana :/
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

şu şehrin dış görüntüsünü son kademeye getirmek için ne yapmak gerekiyor? duvarı level 10 yaptıktan sonra yuvarlak bi biçim alıyor ondan sonra bi kademe daha var napcaz öle olması için sdf

duvarla alakası yok. o şehrin 5k puanı geçmesi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Diamond için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Çekilişle belirlenecek 5 kişiye 1100 diamond verilecek. Form almanca ama şıklardan uygun görüneni işaretler, isminizi-soyadınızı, doğum tarihinizi yazarsınız. Nereye yazılcağı belli oluyor zaten.

http://forms.eaplay.de/view.php?id=75
Mesaj tarihi:
Buzx said:

Cevaplar sanırım
C
B
A

Ben de böyle yaptım. LoU'daki Ultima dünyasının adı, LoU'nun geliştirildiği stüdyo ve oyunu nasıl oynayabilceğiniz soruluyor galiba :D
Mesaj tarihi:

Bu night protection işi sanırım ZORT

Buyrun bakın saat kaç ve adaletsiz sonuca bakın - o orduya karşı bu ordu :P

SİNİRRR...

edit: aman yaaa bu acemi resim şeysi için toptan özür, ama uğraşamıycam crop/upload v.b.

• Yeni Oluştur...