xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 temizledim temizledim p: 300-400 kayip verdik ama np :p sen hech elleşme p: ben gerisini halledecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dur mahmuta da kale yapayım orayı da alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 OHA BUG DÜZELMİŞ ŞEHİR BENİM OLMUŞ DUR LAN AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 LAN NE AÇSINIZ HAHAH http://i41.tinypic.com/hvc7bk.jpg tamam bıraktım oyunu devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aşağıda andreas die bi şehir de aldım onu alın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 asıl kaynak şehrime de kale yapıyorum. orada 0 defans var. çökün hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 noldu olm ne bıraktın bi bug gorunce karı gibi? otur oyna iste, isin mi var sanki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yok hem gidiyorum yurtdışına bi 15 gün, alın kullanın puan gelsin depe depe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 LoU resmen beta'dan çıkmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şu şehrin dış görüntüsünü son kademeye getirmek için ne yapmak gerekiyor? duvarı level 10 yaptıktan sonra yuvarlak bi biçim alıyor ondan sonra bi kademe daha var napcaz öle olması için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 puana göre galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben de bırakmayı düşünüyorum şu sıralar. Oyuna yeni bir Military artifact eklediler support'ları daha hızlı ulaştırmak için fakat bir kaç kişinin LoU forumlarında deşifre ettiği üzere daha çoğu yolda görünüyor. Ekonomik artifact'lerin başlangıçlar dışında oyun kaderini çok etkileyeceğine inanmıyordum ama iş savaşlara gelince "pay to win" olayına abanacak gibi geliyor EA. Çıkarsa bırakırımdan ziyade çıkmadan bırakmak, daha fazla bağlılık yaratmamak daha mantıklı geliyor şuan bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Xenocide said: şu şehrin dış görüntüsünü son kademeye getirmek için ne yapmak gerekiyor? duvarı level 10 yaptıktan sonra yuvarlak bi biçim alıyor ondan sonra bi kademe daha var napcaz öle olması için sdf duvarla alakası yok. o şehrin 5k puanı geçmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Diamond için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Çekilişle belirlenecek 5 kişiye 1100 diamond verilecek. Form almanca ama şıklardan uygun görüneni işaretler, isminizi-soyadınızı, doğum tarihinizi yazarsınız. Nereye yazılcağı belli oluyor zaten. http://forms.eaplay.de/view.php?id=75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Cevaplar sanırım C B A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hadi hayırlısı :) Die Daten wurden erfolgreich übermittelt. Wir wünschen dir viel Glück! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Buzx said: Cevaplar sanırım C B A Ben de böyle yaptım. LoU'daki Ultima dünyasının adı, LoU'nun geliştirildiği stüdyo ve oyunu nasıl oynayabilceğiniz soruluyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bu night protection işi sanırım ZORT Buyrun bakın saat kaç ve adaletsiz sonuca bakın - o orduya karşı bu ordu :P SİNİRRR... edit: aman yaaa bu acemi resim şeysi için toptan özür, ama uğraşamıycam crop/upload v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bana yakın olan birilerinden acil stone'a ihtiyacım var. karsılıgında herhangi resource'tan gonderebilirim. 352,336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 5 saat kadar uzağım sana. istersen gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 valla gonder bari ne yapayım, daha yakın biri yok herelde su an oyunda. karsılıgında ne istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 iron alabilirim karsılıgında. ne kadar istiyorsun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 50k iron var, sen de 50k gonderiver, yeter zaten gelene kadar da birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ok gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar