aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 farkli kitalarin sehirleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 coğrafi keşifler diye bişi var tarihte şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gemi diye bişey icat etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben anlayacağımı anladım Şükrü Kardeş, Kardeş diyorum ki aynı dünyanın çocukları aynı loncanın üyeleriyiz. Ama şunu bilesin, SULTAN MEHMET misali gemileri karadan yürütür gene bulurum seni... Kork bizden, kaç bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yakarim gemilerinizi, bogazlarim gecilmez, mayin dosedim, sur diktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Cevaplarımda bile senden bir adım öndeyim. Kork bizden, kaç bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 korkunun ecele faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 korkumuz yok, towerlar sungumuz, koyluler askerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Benim ileri görüşüm Kermit Reisin yüreği ve delikanlılığı ile bütün dünyaya hüküm süreceğiz. Ey yoldaşlar bize katılmak isteyenler iletişime geçsin. Korkun bizden, kaçın bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sehrinizi altinizdan aldiklarinda gelin cayimi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kör kılıcımı körpe bedenine sapladığımda duyacağın tek şey TAVŞAN KANI BUNLAR olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 cenk etmeden olmeyelim, sevismeden uyumayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ulan 2 rekat RP yapalım dedik onun bile tadını çıkarttırmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 benim rpm boyle, isine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Şehrini aldığımızda nolur RP yapalım diye yalvaracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yat uyu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şu ikinci/ücüncü sehirler için bi continet belirleyip orda toplansak artıkın böle dağınık dağınık herhangi bişi yapamayiz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ulan kıçı kırık şehirde herif 100 tane okçu basmış, 40 tane templarımı yedi şerefsiz. mal da yokmuş bir şey alamadık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hehe scoutsuz saldirmakla hata etmişin p: önce scout sonra attack templarlar sehir saldirilarinda bi poha yaramio acikcasi (egr düsmanda mage yoksa) zerk kullan daha işe yario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ya bu CART dediği neki yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Contint 51'de Zorba ve benden başka pati var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 an itibariyle korumam kalkmış bulunmakta. neyse 250 ranger filan çıkardım, training ground um da 9 oldu, 10 olsun guardian basıcam. umarım farmlamazlar. diğer yandan azmodai nin kurduğu sistem de güzel gibi geldi. orta kısımda yaptıklarım bayağı kötü olduğu için köşelerde kurmuştum bişeyler ama çok ta güzel olmadı açıkçası ya yaptıklarımı yıkıp yenisini kurmak, ya yeni acc açıp baştan kurmak, ya da kale kurup sağa sola horozlanarak şehrimi ele geçirttirip sonra yeni şehir kurmak bayağı cazip geliyo şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben yeni hesap açtım eskisine sürekli saldırı oluyodu iyi yerleşemedim =9 Ama invite gönderim nickim: Pluton =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Pluton said: ya bu CART dediği neki yaw ? Market yaptıkça artan, trade yaparken kullandığın arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar