xaty Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bir sorun oldu. yollayanların bazılarının orduları yok oldu fln.. bir de bi anda bir sürü yaratık ölünce adamlar zayıf mı yaptılar, bug mı var anlayamadılar. kaldırdılar sanırım bir süreliğine veya öldüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 evet gençler oyuna yeni girdim, varmı bir alliance nasıl üye olurum biri yardım etsin bakayım =) server 3 teyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 3. dünyada patiden bir alliance yok sanırım. Bende 3. dünyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 biz 3. dunya ulkesiyiz diye sallamiyolar bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 iyi peki, oyundaki isim "reis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ileride topluca 4. dünya olur artık. 3. dünyada benim nick kasap :) continent 33 - 328:357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2 saat sonra komşu şehirlerimde devasa ordularımla TERÖR ESTİRİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kale olmadan saldırılmıyor başka şehirlere gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 oha sacmaymis, ben kale olmadan isgal olmuyo saniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aquila said: oha sacmaymis, ben kale olmadan isgal olmuyo saniyodum. bende öyle biliyordum. ne saçma şey lan kale yapmam o zaman sittin sene hüküm sürerim sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kale sende olacak karşıda olup olmaması önemli değil diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kale siege ve assult için iki tarafta olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ehh kalesizde adamlar plundere gelio paso yagmalar durur seni :p sende bişe yapamadan bakarsın ölee uzuunn uzun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 heh tamam o zaman LETS PLUNDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu arada kale yapayım mı acaba ya kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yok yok kale yapmadan plunder falan da yapılmıyor illa yapacaz şuan başladım inşaata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bu dungeonlarda bossları nasıl gorecez. Ben paso gidip gidip geliyorum dungeona ne boss var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kale yapıncada karşı tarafta kale yoksa sadece plunder yapılıyor :D çok asker yollamak lazım iyi loot için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hemen yanımda çok kallavi gözüken bi şehir var oraya bir iki resource yollayayım iyi niyet göstergesi dostluk imzalayayım sonra arkam rahat seferlere çıkayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Ulan o adamlar 3 tane etrafımda yüksek puanlı aynı alliancedanmış. Hepsine yolladım beni yemesinler diye. Birde üstüne tek tabanca bi elemana daha yolladım. Mailde attım rp temalı kibar bir dille :D en beklemedikleri anda hepsine saldırcam o zaman o zaman pişman olacaksınız *gargamel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 danginlarda boss yok bossun kendisi direk gözüküo dragon hydra yada goril türevi bişi + nie server kapali ya :( böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 th 10 yaptım ve max 10 oldugunu yeni öğrendim 100 bina da yetmiyor castle yapmadım harbor falan da yok nasıl bi strateji yapıcaz simdi eskileri mi yıkmak lazım yoksa 2. şehir kasıp ordan mı devam etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bence 2. bi şehir kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 olabildiğince eskileri yıkıp toparla ama tüm şehirlerinde her türlü bina olacak diye bir kural yok. 2. şehrinde yaparsın o binaları, öyle giderirsin ihtiyaçlarını. kaldıracağın binaları seçerken de kaynak çıkardığın bölgelerden en verimsiz olan bölgeyi topluca kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Azmodai said: neyse vaz gectim, yeni bir sehir kuruyorum 2 ye, insallah cok alakasiz bir noktada cikmam. Diger sehrime niye devam etmedigimi aciklamam icin soyle diyim. En optimal kurulusu su sekilde olduguna karar verdim C C C C C P P P P P P P C M C C M C C M C P P P P P P P P P C C C C T C C C C P P P P P P P P P C M C C M C C M C P P P P P P P C C C C C P = Production Binasi C = Cottage M = Manufactory T = Town Hall Maksat bu hale getirmek olacak, mevcut sehrimi tamamen yikip yerine bu duzeni kurmak cok gerecek beni, o yuzden yeni bir sehirle baslayacagim. Eger kabul ederseniz yeni acctla alliance'a girmek istiyorum. Oyle iste. kuruyorum simdi yeni sehri. (obur taraf bu formatla COK iyi oldu, geriye de 26 bina kaliyor, Farm / Iron ve Market icin cok ideal oluyor) Gelcem birazdan. edit: ayrica evet, bu tur oyunlarda asiri obsessifim sdf. Şuna aklım yattı hesapladım 28 saatte resourcelerı yıkabiliyorum başladım şimdi baya iyi getirecek galiba bu. Azmo bence sen yeni şehire geçme hiç değilse elindeki cottage'larla daha rahat yapım yıkım işi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar