dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Azmodai said: [code] C C C C C P P P P P P P |--C M # C M C # M C--| | P P P P | P P P P | |--C C C C | C C C C--| P P P P P P P P P C M C === C M C P P P P P P P C C C C C Fixed =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Şirinlik yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şu kısaltmalarını da açsana azmo? Hangileri Prod neler manufac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sostizm said: Hangileri Prod neler manufac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Off yahu.... onu sorduğumu cidden düşünüyor olamazsın... Daha açık yazayım Woodcutter's hut Warehouse Quarry Hideout farm City guard house iron mine barracks Marketplace sawmill stable ve diğerleri Bunların hangileri production hangileri manufactor dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Production: Woodcutter, Quarry, (ve daha sonra) Iron Mine, Farm Manufactory: Sawmill, Stone Mason, (ve daha sonra) Foundry, Mill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sostizm said: Woodcutter's hut P Quarry P farm P iron mine P sawmill M stonemason M foundry M mill M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sostizm said: Off yahu.... onu sorduğumu cidden düşünüyor olamazsın... eauh bişey düşünmemiştim aslında, oflamaya puflamaya gerek yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Zorba davet eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi firefoxdan mı nedir oynanmıyor oyun sürekli offline ve com error alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Azmodai said: alliance lideri xaty Böyle bir durum yok aslında, bir şekilde insanlar karar verip beni lider yapmadı veya alliance'ı ben kurmadım. liste başı olduğum için şimdilik sahiplenmiş durumdayım alliance'ı ama zaten alliance böyle gitmez normalde bir şekilde farklı görevler için farklı kişiler falan da seçilir. ama nasılsa başka yere geçicez diye düşünüyorum. Continent'ler arası ulaşıma gelince, bir continent'in en uzak iki noktasının arası atlılarla 15 saat falan sürüyor. 52 ve 14. continentlar birbirine en uzak continentlar. denizlerde bir yavaşlama/hızlanma olmuyorsa (muhtemelen yavaşlama oluyordur diye düşünüyorum), atlıların hızıyla ulaşım 75 saatten fazla sürer gibi duruyor (herhangi bir hesaplama şekli bulamadım). Bu arada 52. continent 2. serverın en kalabalık şehri sanırım, neden böyle yerleştirmişler bilmiyorum, 3.-4. şehirlerinizi nerelere kuracaksınız merak ediyorum. (52'de neredeyse 14'ün 3 katı kişi var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 baron yapar siegele aliriz sehirleri nolcek .p üzüldügüne degmez yane nasil sehir yapcaksiniz filam die .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 patiden 3 adam kestirdim gözüme bu gece dikkatli olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 merak edenlere 1 moonstones masrafı 50k wood 50k stone 50k iron 50k food 50k gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bende 7 tane var ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu durumda evet, o 3 kişi korkmalı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 zamanında ben üye olurken bana köylüsün sen demişlerdi. bir zamanlar köylüydüm ama şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şimdi dret lort olduk sınıfları doldurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Teşekkürler davet için. Güzel bir oyuna benziyor umarım zevkli olur. Server değişimi ile ilgili daha aydınlatıcı bilgi veren olursa sevinirim. Bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 40k wood 40k gold 40k stone ile yılan yapabilirsiniz o sizi korur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kordinatını versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hiç tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar