Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tayland hatta dayland (biri beni vursun) (PS : filipinler, malezya, endonezya, kamboçya, vietnamda da durum aynı özellikle endonezyada mükemmel bi ortam var hem müslüman ülke yeme içme derdin yok pek kızları da son derece arkadaş canlısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 akalım o zaman oraya. esmer kızlar mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 musluman ulkenin kizi arkadas canlisi olsa nolur lan. adam niye yok olm orlarda, yemisler mi adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gene entrikalarla örülü bir topik, teşekkürler paticik. günlük drama ihtiyacımızı karşıladığın için. amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gecenler de bi baktım facede hiç beklemediğim biri tarafından eklenmişim. hangi paticik karakteri diye düşünürken öğrendimki cool bi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben degildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 x kişi değil olay. çıkar bazen bi aptal bide öyle düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Fistan said: Dartanian said: Şövalyelik değil ayrıca bu topicte bariz bi şekilde yapıldığı için söyledim. Yani sonuçta tanıyorum şurda bi çok kişiyi ve hani sadece sevmediği için laf sokma çabası içerisinde olduklarını biliyorum.X kişisi açsa hiç bişey yazmazlardı bunu da biliyorum.Madem sevmiyosun kendisi hakkında ve onun açtığı bi sıkıntısı hakkında dalga geçme.Komik oluyolar bana göre. Dartanian said: Şurdaki meriçlik değil ayrıca daylana denk gelmesidir salaklık yapma nil. Sadece gıcık oldum herkesin şurda bazı şeylerini biliyorum belaltı vurmaya çalışıyolar.Gelip biz bi laf edince yancılarıyla geliyolar :D sen 1 senedir kimi tanıyorsan bir cogumuz 8 senedir alayını tanıyoruz. laf sokma çabası içinde değil o kişiler, herkes biliyor kimin ne diyeceğini burda. ben bi cümle yazsam bitmeden 10 kişi ne ile biteceğini tamamlayabilir şu forumda. X kişisi açsa değil olay, bazen bi aptal olur mahallede ama herkes onun hakkında konuşmaktan bıkmaz. öyle düşün. Laf olunca yancı gelmez, haksızsındır o zaman gelir. burda benim ya da başkasının yancısı diyebileceğin birileri var mı, nick olarak söyle bilelim bizde. Atıyorum şurda ben ömerle tartışmamız olmuştu ki bunu öm ile çözdük bi çok ortak yaşadığımız kandırılmalar falan vardı.Sen,vingthor falan gelip ne diyo lan bu tarzı konuşmalar yapmıştınız ki cevap vermemiştim. Benim konuyla ilgili söylemeye çalıştığım kavgalı olduğum biri gelip bana yavşaklık yapıyo lan bu herif derse bu kişisel saldırıdır.ha şurda 2-3 muhabbetim de olsa gelip biri yavşaklık yapıyon dese laf söylemem.Bu tarz bişeyi burda gördüğüm için laf söyledim. Haa bu topic bana ters mi sevgilisi olsam ters.Şu anda beni ilgilendirmez o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 daylan said: gecenler de bi baktım facede hiç beklemediğim biri tarafından eklenmişim. hangi paticik karakteri diye düşünürken öğrendimki cool bi arkadas üzerime alındım, benmiyim ?? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sen ekledın mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kıskanmışsın feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 daylan said: gecenler de bi baktım facede hiç beklemediğim biri tarafından eklenmişim. hangi paticik karakteri diye düşünürken öğrendimki cool bi arkadas ben ekledim bi fotolarına baktım kapadım diyarbakırlıymışsın onu öğrendim sdfsd bir de erkek arkadaşın özel mesaj atmış patiden falan filan? eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 rahatsiz said: adam gitmiş standart türk kızı olmuş orada =p sadasdasdadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 durust olup ilk adimi biraz kendinde hatayi bulmakla atarak dogru etmissin. Simdi zamanla sen de kabul edeceksin durumu ve boslugu dolduraack birini bulacaksin elbet. Basarilar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ask boyle dostlarini da unutuverirsin ve satici damgasi da yersin. Bu kizi sen tanistirmissin sonrada pismanim diosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 arkadaşlar hepinize yazarım akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şu başlığı değiştirin her gördüğümde aklıma iğrenç temel fıkraları geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 uyy ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 DoruK said: şu başlığı değiştirin her gördüğümde aklıma iğrenç temel fıkraları geliyo sonuna da eklesinler tam olsun bence. ibret olsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 DoruK said: şu başlığı değiştirin her gördüğümde aklıma iğrenç temel fıkraları geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 daylan said: kız benım arkadasım sayılır ama değil yani sadece tanıyorum o kadar. daylan said: kızı da pek guvenmıyorum acıkcası daylan said: ama kız harbiden guvenılmez insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bir yerde de kız yakın arkadaşım diyordu beynimi bırakmadan uzaklaşayım buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 eveeet olayın ustunden tam tamına 1.5 ay gecti bu süre içerisinde şüphelerim ve kaygılarımda ne kadar haklı oldugumu gördüm. oturdum ve uzaktan sadece izledim ilişkilerini @azmodai:bir ilişkide karsı tarafın yapabileceği her yanlısı yaptı kız.(aldatma da dahil buna)haklıymısım oyle dusunmekte dimi? :) şimdi tam 1.5 ay once ilk yazdıgım postta aslında bu durumu özetliyordum. kıza guvenmıyorum diyerek bunu kastedmiştim.ve sonucundada malesef oyle oldu. arkadasım için endişeleniyordum fakat hiçbirşey yapamadım oda suanda kırgın ve üzgün . ama kızdan kurtulduk . bunu yazmamın sebebine gelince topik tam 15 sayfa olmus herkes ciddi-gayrıciddi birşeyler yazmıs.ama daha çok azmo için yazdım sonucu :) bu kadar. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar