rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vaniLLe said: ego bustlanmasi olayi söyle bisi, tamam hosuna gider bi anligina birinin senden hoslanmasi. ama anliktir. bunu da kimse inkar edemez. bunu sürekli olarak yapanlari bilemem, onlarda hakkaten sorun vardir. sirf tatmin olayindan hayir diyemiyorlar diye birsey yok. bi insani kirmayi istememekten dolayi olmasin o zorlanmak? insanın umudunu beslendikçe kırılma katsayısı artıyor. belli bir yaştan sonra bi sorun olmuyor bu. anlıyorsun karşındakini veya kaşarlanıyorsun artık ama gençken koyuyor verdiğin önem derecesine göre. en mantıklısı kırmadan hayır demeği bilmek ve ilişkinin daha sağlıklı gelişmesini sağlamak. yok adam bundan anlamıyorsa zaten o adamla herhangi bi ilişki geliştirsen ne olur geliştirmesen ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Azmodai said: sevgili dalyan. Bir zamanlar mericin varmis, sevgilin mesgulken, sagda solda da gezip tozarken, kirbacini patlatirken arta kalan vakitlerde mericinle bol bol gorusup ilgiyi ondan goruyordun. Sonra sevgili ayarladin mericine iyilik olsun diye, sandin ki mericine bu kralligi yapinca daha da baglanacak sana, ama olmadi artik vakti yok ve artik sana da ilgi gosterecek kimsen yok. ister kabul et ister etme, amacim kimseyi rencide etmek veya trollemek degildir ama durum bundan ibaret. Sevgilisi olan bir adamin baska kizla eskisi gibi uzun uzun takilma sansi yok, olmaz, gerek te duymaz, o da aradigi ilgiyi ve umudunu baskasinda buldu cunku. Ayrilirlarsa geri gelmesi olasi evet, ama olursa boyle bisi bence reddetmen cok yersiz olur, bencilce olur. Herifin sevgilisi var, oncelikleri degisti artik, belki bir gun seninle arasinda bisi olabilir diye umut etmesine gerek kalmadi. böyle daylanoviç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sevgili > arkadaş yazık olmuş dalyan'a. gerçi meriç'i meriç olduğunu bilerek kullandıysa meriç'in gözü açıldı da diyebiliriz, çok da acınacak bi durum yok sanırım. kimse meriçlik yapmak zorunda değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ve bir kızın çevresinde mutlaka potansiyel meriçler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 daylanın erkek arkadaşı yok muydu forumdan? ben mi karıştırıyorum, dunno muydu o? yoksa bu ikisi aynı şahıslar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 simit said: sevgili > arkadaş yazık olmuş dalyan'a. gerçi meriç'i meriç olduğunu bilerek kullandıysa meriç'in gözü açıldı da diyebiliriz, çok da acınacak bi durum yok sanırım. kimse meriçlik yapmak zorunda değil yani. eskiden derdim kizlar mericleri kullaniyorlar, kotuluk yapiyorlar diye ama yok oyle bisi. Meric bile bile, kendisi istiyor o olayi. O kizin o ilgisine ihtiyaci var yani. Beles ilgi bana da gosterilse ben de hayir demem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 meriçlerin bi kısmı safi meriç. ama bi kısmı meriç görünümlü çakal aslında. kafasını kırmak istiorum öyle tipleri görünce benim çevremde ilişkimin yakınında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 meriç / kız ilişkisi tam kayıplar arasında kazan-kazan durumu aslında. karşılıklı çıkar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tabi canim, meric dedigin adam o melankolinin hastasi, muptelasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bencilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 rahatsiz said: meriç / kız ilişkisi tam kayıplar arasında kazan-kazan durumu aslında. karşılıklı çıkar var.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Abicim, ben kızları çok suçlamıyorum, bi ortam düşünün kızlar sürekli sizin kız arkadaşınız olmak istiyor sizinle ilgilenmek sizi yatağa atmak filan istiyor.. bi süre sonra artık o kadar çok oluyor ki daralıyorsun.. şimdi bişey yazacam birisi bi zahmet cool story bro yazsın altına.. burada nufusun %70'i bayan %15 gay-ladyboy %15'i erkek.. dolayısı ile hertaraf kadın.. inşaatlarda bile kadınlar çalışıyor her yer gözünün alabildiğine kadın dolayısı ile hepsi erkeklere deli gibi asılıyorlar. yolda bi kadının "sexy man" demesinden rahatsız olurmusun ? inan oluyorsun 11 aydır buradayım.. artık bazı barlara gitmiyorum ki çok rahatsız ediyorlar diye.. kız kıza çıkma durumu burada erkek erkeğe çıkma durumuna dönüyor yolda giderken "abi bu akşam kız filan durmasın masada adam akıllı takılalım" gibi muhabbetler oluyor.. bu durumlarda bi süre sonra artık saçma sapan çözümler üretiyorsun birden fazla erkek olduğunda masada "gayiz biz" demek gibi (PS: tehlikeli durum bi kere kızın masasındaki çocuklarda gay çıktı zor anlar yaşadık :)) bu yüzden kızların verdiği bu abidik gubidik triplerin hepsinin sorumlusu biziz kardeşim.. suçu kendimizde aramak lazım.. edit : yazım yanlışı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adam gitmiş standart türk kızı olmuş orada =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu ne lan. daylan nasıl bi varlıksın sen ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben nasıl bir varlığım bilmiyorum ama napsam olay oluyor onu biliyorum. tam olarak da olay diyemeyiz tabi azmodai nin dediklerine de katılıyorum aslında ve balon cuğum da aynı şeyi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ilahi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kendine zarar verecek bişey yapmanı istemiyorum tamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adeta bir fenomen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sende sorun yok sorun insanlarda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ayar vermeye gerek yok :) tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Coder said: Abicim, ben kızları çok suçlamıyorum, bi ortam düşünün kızlar sürekli sizin kız arkadaşınız olmak istiyor sizinle ilgilenmek sizi yatağa atmak filan istiyor.. nasi bi ortam lan o, nerde, thailand mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tayland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 filipinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Şövalyelik değil ayrıca bu topicte bariz bi şekilde yapıldığı için söyledim. Yani sonuçta tanıyorum şurda bi çok kişiyi ve hani sadece sevmediği için laf sokma çabası içerisinde olduklarını biliyorum.X kişisi açsa hiç bişey yazmazlardı bunu da biliyorum.Madem sevmiyosun kendisi hakkında ve onun açtığı bi sıkıntısı hakkında dalga geçme.Komik oluyolar bana göre. Dartanian said: Şurdaki meriçlik değil ayrıca daylana denk gelmesidir salaklık yapma nil. Sadece gıcık oldum herkesin şurda bazı şeylerini biliyorum belaltı vurmaya çalışıyolar.Gelip biz bi laf edince yancılarıyla geliyolar :D sen 1 senedir kimi tanıyorsan bir cogumuz 8 senedir alayını tanıyoruz. laf sokma çabası içinde değil o kişiler, herkes biliyor kimin ne diyeceğini burda. ben bi cümle yazsam bitmeden 10 kişi ne ile biteceğini tamamlayabilir şu forumda. X kişisi açsa değil olay, bazen bi aptal olur mahallede ama herkes onun hakkında konuşmaktan bıkmaz. öyle düşün. Laf olunca yancı gelmez, haksızsındır o zaman gelir. burda benim ya da başkasının yancısı diyebileceğin birileri var mı, nick olarak söyle bilelim bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 9 yıldır nebula oynuyorum, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar