wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bi yerlere davet et madem, duruma göre gel 2. planı yapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Nil abi ayırırdı ne ya, arkadaşları sevgili ile karıştırmak fena bişi yapmayın, arkadasının mutluluğu ile mutlu olsun kız işte, ne gerek var böyle araya girmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 forgiver said: kız mı daha güzel sen mi pic or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Fistan said: harleyi boyuyormuş kız cocuk fakir heralde AĞZIMDAN ALDIN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oha 00.08de atılan mesaj sayısı takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 lan özgür insan. sen de şurada açıkça o kızı o kadar çok sevmesini çekemiyosun. elleşme, yuva yıkan kadın olma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öf nalaka dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çıkar masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dynun said: lan özgür insan. sen de şurada açıkça o kızı o kadar çok sevmesini çekemiyosun. elleşme, yuva yıkan kadın olma yani. dostum normalde görüşlerine katılmıyorum ama bence bu konuda çok haklısın diğer arkadaşlar da katılacaktır dostum sanırım. paylaşımın gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 QueenofSpades said: Nil abi ayırırdı ne ya, arkadaşları sevgili ile karıştırmak fena bişi yapmayın, arkadasının mutluluğu ile mutlu olsun kız işte, ne gerek var böyle araya girmeye? bencil olsa ayirirdi dedim zaten, ayirsin demedim ki. @dilan: o zaman yapilcak bisi yok, oluruna birak. kizdan ayrilinca kosa kosa yine sana gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sana öyle gelmiş olabilir. adamın multitaskingi yoktur belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ya adamın sevgilisi tabi hep onlar beraber olmak , onla vakit geçirmek isticek. Kızların geneli bencil olduğunu birkez daha kanıtladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 daylan said: @vanille ona bu durumu bı kaç kere izah ettim oda bana sakın böyle düşünme gerçekten beni üzersin dedi yok öyle birşey biz eskisi gibiyiz tabii ki seninle dedi ama durumoyle değil Çocuğun pipisi önce senin tarafına yönelmiş, sen savuşturup başkasına yönlendirmişsin. Pipi şimdi oraya bakıyor, haliyle sana ihtiyacı yok; öbür taraftaki işi bitene kadar şansına küs derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gecko said: çıkar masaya vur ben bunu yazdım diye ban yemiştim, dışa vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dynun ve zaugnaya +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 barbu said: dynun ve zaugnaya +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 QueenofSpades said: barbu said: dynun ve zaugnaya +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aquila said: QueenofSpades said: barbu said: dynun ve zaugnaya +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Oyuncağımı elimden aldılar demekten farkı yok şu dediğinin, bırak adam mutluysa girme aralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bence yeni arkadaş bulmalısın kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 herifin düzenli seks hayatı varmış daha da bakmaz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sanırım o kız arkadaşın iyi sevişiyor. ya da erkek uzun zamandır sevişmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hersey sex değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 baya bisey seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar