Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 *!Raider'in kafasına Ayk'ın kemiklerini atar* eh, her sene okulda yeni sınıfa nasıl başlıyıp insanlarla tanışıyorsan, paticiklerle de öyle tanışırsın. utanılcak birşey yok. biraz zor gelebilir, ama imkansız değil onu unutma. buluşaçak kişileri ayarlarsın (ki Ankara'da ne yazık ki çok zor) ya da bir buluşma ayarlanmıştır ona gidersin. buluşmaya kesin gelecek kişilerin cep telefonu elinde olur.. buluşma yerine gidersin, kişinin cep telefonunu çaldırırsın, çıkan kişiyle konuşup birbirinizi bulmaya çalışırsınız. birbirinizi bulunca toplanıp sohbet edersiniz.. durum bundan ibaret...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sen gel biz tanısır kaynasırız. kadıköy çevresinde bol bol tbulusma oluyor zaten[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 milletten çekinmene gerek yok. zaten 1 saat sonra filan milletin arasındaki buzdan perde eriyo sende ortamda kaynıyosun zevkli gununu geciriyosun... off ben yazlıa gitmek istiom:([signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya izmir isteyremmmmmmmm :rock:[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 1 kişi çıkıpta Ankara'da buluşma ayarlamıyo ki. zaten millet tatilde bi dönsünler direk Ankara paintball ayarlıcam :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 brook biraz yavaş.. daha iki hafta önce buluşma ayarladım :) ha buluşmayla kastın gezip tozmak değil de paintballsa, bilemiycem, ben ona maç ayarlamak derim :-)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Abi 2 hafta öncekine ben gelemedim :P Paintball daha çok kişinin olacağı bi aktivite de ondan öyle dedim. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 herkese kapımız açık :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: kiddo, 29 Temmuz 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Biz annemizden pati olarak lök diye çıkmadık. . dogru lafa daha ne denir..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Beyler ben gelmek istiyorum ama dayak yerim diye korkuyorum malum paticikte tartışmalar da baya çok bide güme gitmeyelim :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Sensible, 29 Temmuz 2004 23:35 tarihinde demiş ki: Beyler ben gelmek istiyorum ama dayak yerim diye korkuyorum malum paticikte tartışmalar da baya çok bide güme gitmeyelim :D ehehe -Sst MrBomb su yandaki var ya -Ee... - Sensibil mis lem bizim topic i garbage ye gonderten -biiir ikiii uc Cat cut pat kut :P ehehe biliorm igrenclestim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bendede aynı durum var gibin ben çekinmiyorum ama bi topik açılıyor ankara buluşması ben evet evet gitmeliyim diyorum sonra bi bakıyorum nargile offf yaşımız tutmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 herkesn yasınn tutacıı bısey ayarlayn o zmn bu kadar basıt...[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give Come Pimp with EviL_of_Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesela buluştuktan sonra insanları daha bi tanıyorsun. said: Silthanas, 29 Temmuz 2004 22:30 tarihinde demiş ki: dobra dobra soylemi$ eleman, bi araniza alin genco yu.. Mesela buluşmadan önce bilmiyordum ben Silth'in tiki olduğunu, artık biliyorum.* Örn : Yanlış Mehmet : Abi buluşamiyrım, netçem ? Doğru Ahmet : Hadi buluşalım abi, şurda şu saatte kafamda 3 adet karpuz olacak oradan tanırsınız beni.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ok ilk bulusmaya gitcem millete kendimi tanıtcam da düşünüyoruım ben gitmişim buluşmaya a:Selam Redall:Selam a:nickin nedir acab? redall:Ben Redall hoor a:Puhaha sen o muydu şu utanan zuhahha beyler bakın bu redall hoor :P *Redall koşarak kaçmaya başlar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: mADmaXimus, 29 Temmuz 2004 23:42 tarihinde demiş ki: bendede aynı durum var gibin ben çekinmiyorum ama bi topik açılıyor ankara buluşması ben evet evet gitmeliyim diyorum sonra bi bakıyorum nargile offf yaşımız tutmuyo :P Nargile içmeye yaşın tutmayabilir ama cafelere falan rahatlıkla girebilirsin..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 milletle buluşmak zorunda değilsin ki? otur evinde ne güzel[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 *Forumdan hatun kaldırma planlarıyla buluşma yerine gider* Wraog:Şurdan şöle saçımı tararım,...efendime söliim sonra gül çıkarırım dötümden...soora dooru eve....*rım rım rım*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kendine güvenip -delikanlıııı bana bi elmalı nargileeee diye bağıracan adam sıkıysa getirmesin :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: wraog, 30 Temmuz 2004 13:48 tarihinde demiş ki: *Forumdan hatun kaldırma planlarıyla buluşma yerine gider* Wraog:Şurdan şöle saçımı tararım,...efendime söliim sonra gül çıkarırım dötümden...soora dooru eve....*rım rım rım* Zuh Zuh Ay Yarıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nargile içmek zaten boş iş yani git yerine ne bilim bi martini iç bişi iç ice tea iç neistiyi iç nargile içme boş bişi yani anlamı yokh sigara hiç içme zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 *Wraog delikanlı moduna girmiş,böğrünü açmış,yımırta topukların üstüne basmış şekilde buluşma yerine gider.* *Buluşma yerinde gördüğü metalci gençlik karşısında yaradana sığınıp aralarına dalar* Ya böyle bir durum olursa.Delikanlı delikanlı gidip tikilerin kucağına oturmayalım?Yada beni kandırıp böbreği mi almasınlar?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yokh abi tiky yokhtur aramızda gerçi geçen solonor un giydiği gömleği giyen olursa eywah derim Metalci de yokhtur yani metal dinler ama çaktırmaz modu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eh bu kadar buluşmaktan korkuyorsan buluşma gelme sen okulda insanlarla nasıl tanışıyorsun peki?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Beni küçükken uzaylılar kaçırıp bisürü deney yaptılar üstümde. Bu yüzden böyle oldum.Çok korkuyorum. *Annecim* ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar