aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lambada yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bende bi zune hd almayı düşünüyorum, şimdi 2 secenegim var: 1)ebay.com dan satıcı ile anlaşıp direk tr ye yollatmak,yalnız fedex,ups mi usps den hangisini secmeliyim gümrükte sorun cıkmaması acısından(150dolar+kargo) 2)amerikadaniste.com dan müşteri hizmetleri ile konustum,ürününüzü gümrüge takılmadan getirtmeyi garanti ediyoruz vs dediler,yalnız kargoya ekstradan 20 dolar daha vermem gerekiyor. Ne yapiyim sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nasil garanti ediyormus amerikadaniste?? eger ona guveniyorsan kesin onu yap, gumruge takilirsa ugrasirsin bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 150$ takılmaz zaten gümrüğe normalde. bide ebay siparişlerinde tracking number olsun mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yav işte 150 dolar oldugu için garanti ediyorlar,birde amerikaniste den alırsam postanın nerde oldugunu sitelerinden ogreniyormusum,kaybolda,gümrükte takılma sıkıntısı vs olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 150 Dolar + 60$ a getirtirim ben sana Zune HD 16 GB istersen görüşelim boşver ebay filan sakat işler :) mağazasından getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 150 Dolar + 60$ a getirtirim ben sana Zune HD 16 GB istersen görüşelim boşver ebay filan sakat işler :) mağazasından getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kusura bakma belki iyi niyetlisin ama net ortamında tanımadıgım kişilere güvenemiyorum. Bu arada 160 dolara zune hd 16gb(2 aylık,kargo dahil) buldum. Bulgaristandayım su an,bulgarların gümrük mevzuatını ogrendikten sonra almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yurtdışından gümrüğe taktırmadan 150 euro üstü bişi almış insan yokmu koca patide ya? Oluyomu, nasıl oluyo kim nerde nasıl vs.? fedex ups filanlar gümrüğe girmiyomuki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 olur tamamen şans işi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya pardon ben biyerde takıldım. elalem benim getirdiğim malın kutusunu ne hakla açıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 oroin olabilir içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bayagi hakki var tabi acmak icin, kutuyu acsalar iyi icini disini didik didik edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 eee malıma zarar verirse kurcalayan sorumluluk kimin? xrayle falan bakamıyolar mı içinde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kurcalarken bozarlarsa sorumluluk ordakilerin tabii de, gidip aha girdin dersen adama sallayacaklarini hic sanmiyorum. cook yuksek meblali bir urun gectiginde sorun olabilir. edik:xray'le de bakiyorlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 o yuzden urunu teslim almadan once iyice kontrol etmek lazim kuryenin filan acelesi olur, sakin o gaza gelmeyin. once alin urunu, kontrol edin, sonra imzanizi atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Oce4n said: yurtdışından gümrüğe taktırmadan 150 euro üstü bişi almış insan yokmu koca patide ya? Oluyomu, nasıl oluyo kim nerde nasıl vs.? fedex ups filanlar gümrüğe girmiyomuki ? 1900 dolara kadar sorunsuz getiririm istersen komisyonumla beraber ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
playahead2 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Gümrüğe takılmamanın püf noktaları. - Öncelikle paketin üzerine mutlaka GIFT yazdırın en kocaman puntolarla. - Paket hayvani büyüklüklerde ve ağırlıklarda olmasın. Bir kaç parça lıayorsanız ayrı ayrı kargolatın. - En önemlisi asla ve asla ne dışına ne de içine fatura koydurtmayın. Gümrük yetkilisinin istediği her paketi açma yetkisi var. Açıp faturayı görsün istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Hakkaten amerikadaniste.com nasıl getirtiyor aletleri türkiyeye ben anlayamadım. Nasıl takılmıyor gümrükte lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 myusabox.com u kullanıyorum. Ürün amerikadaki adresinize geldikten sonra 5 dolar karsılıgı gift yapıp ürüne istediginiz bir miktarda(60dolae gibi) fatura hazırlatıp yollatabiliyorsunuz free accountta,aylık ücreti yok,premiumda aylık 15 dolar,premiumda kargo ücreti %20 ucuz oluyor free accounta gore. kargo ücretleride fena degil,mesela ben abd den bulgaristana 400gr lık kargoyu dhl ile 27 dolara getirtiyorum(max 3 işgünü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Dark_Soul said: myusabox.com u kullanıyorum. Ürün amerikadaki adresinize geldikten sonra 5 dolar karsılıgı gift yapıp ürüne istediginiz bir miktarda(60dolae gibi) fatura hazırlatıp yollatabiliyorsunuz free accountta,aylık ücreti yok,premiumda aylık 15 dolar,premiumda kargo ücreti %20 ucuz oluyor free accounta gore. kargo ücretleride fena degil,mesela ben abd den bulgaristana 400gr lık kargoyu dhl ile 27 dolara getirtiyorum(max 3 işgünü) Amerikadaki adres dedigin nedir? Öyle bir adresim yokki. Nasıl calısıyor sistem bir anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 site sana amerikada bi mailbox adresi veriyor işte üye olunca, siparişlerin o adrese gidiyor amerika içi kargo fiyatlarıyla, ordanda sana yollanıyor sağlam kargo ücretleri ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 siteye üye oldugunda sana bir adres veriyorlar ,benimki bu 47-47 36th Street Suite # 55169 Long Island City, NY 11101 Kargo ücretleride gayet normal(dhl e gore),tüm ürünleri gift olarak gonderiyorlar, istege baglı olarak 5 dolar daha verip ürüne istedigin bir fiyatta fatura yazdırabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar