Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan spot mal alma hakkında

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bende bi zune hd almayı düşünüyorum,

şimdi 2 secenegim var:

1)ebay.com dan satıcı ile anlaşıp direk tr ye yollatmak,yalnız fedex,ups mi usps den hangisini secmeliyim gümrükte sorun cıkmaması acısından(150dolar+kargo)

2)amerikadaniste.com dan müşteri hizmetleri ile konustum,ürününüzü gümrüge takılmadan getirtmeyi garanti ediyoruz vs dediler,yalnız kargoya ekstradan 20 dolar daha vermem gerekiyor.

Ne yapiyim sizce
Sosyal ağlarda paylaş

Gümrüğe takılmamanın püf noktaları.

- Öncelikle paketin üzerine mutlaka GIFT yazdırın en kocaman puntolarla.
- Paket hayvani büyüklüklerde ve ağırlıklarda olmasın. Bir kaç parça lıayorsanız ayrı ayrı kargolatın.
- En önemlisi asla ve asla ne dışına ne de içine fatura koydurtmayın. Gümrük yetkilisinin istediği her paketi açma yetkisi var. Açıp faturayı görsün istemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

myusabox.com u kullanıyorum.
Ürün amerikadaki adresinize geldikten sonra 5 dolar karsılıgı gift yapıp ürüne istediginiz bir miktarda(60dolae gibi) fatura hazırlatıp yollatabiliyorsunuz

free accountta,aylık ücreti yok,premiumda aylık 15 dolar,premiumda kargo ücreti %20 ucuz oluyor free accounta gore.

kargo ücretleride fena degil,mesela ben abd den bulgaristana 400gr lık kargoyu dhl ile 27 dolara getirtiyorum(max 3 işgünü)
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

myusabox.com u kullanıyorum.
Ürün amerikadaki adresinize geldikten sonra 5 dolar karsılıgı gift yapıp ürüne istediginiz bir miktarda(60dolae gibi) fatura hazırlatıp yollatabiliyorsunuz

free accountta,aylık ücreti yok,premiumda aylık 15 dolar,premiumda kargo ücreti %20 ucuz oluyor free accounta gore.

kargo ücretleride fena degil,mesela ben abd den bulgaristana 400gr lık kargoyu dhl ile 27 dolara getirtiyorum(max 3 işgünü)

Amerikadaki adres dedigin nedir? Öyle bir adresim yokki. Nasıl calısıyor sistem bir anlatırmısın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...