Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikadan spot mal alma hakkında

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Dark_Soul said:

Yani abd nin ptt si olan USPS ile amerikandan gondertirsek dahamı az sorun cıkıyor tükiye gümrügünde?

http://www.viaddress.com/

Birde bunlar anasayfada yazdıklarını gercekten yapıyorsa MyUsaBox falan hikaye

Bunu kullandım eReader'a kılıf almak için. Fedex'le kargolomışlar bu gece. Salı günü elinde olacak diyor Fedex. Haber veririm geldiğinde. Ama kafalarından 1 lbs ekleyip 5 dolar fazla aldılar. Sitede 2 lbs diyordu, fedex 1 lbs diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ben size yeni bir site ismi vereyim. www.usshopexpress.com. Inanamadim sparisim gumruge takilmadan ustelik cok ucuza geldi. Ustelik uye olmak bedava, hic para odemedim victoria secret ve amazondan birkac sey almistim. musteri temsilcileri yardimci oldu urun degisikligi bile yaptim. simdi uc arkadasim daha oraya uye oldu. diger sitelere oranla daha ucuza gonderiyorlar yeni olduklari icin
Sosyal ağlarda paylaş

bu amerikadaniste tarzi seyleri, firmalar turkiyeye gonderdigi surece kullanmanin bi avantaji var mi?
mesela x sitesi sadece amerika ici gonderir o zaman tamamda, turkiye'ye kargolan firmadan direk istesen araci kullanmadan daha efektif olmaz mi?

bide kesin gumrukte kalmaz nasil diyebiliyorlar, xbox gecirmek kasar biraz gumrukten. sans isi. ama ebook fln gecer kanimca.
gerci 150dolarlik seyin ne kadar vergisi olcak...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bu amerikadaniste tarzi seyleri, firmalar turkiyeye gonderdigi surece kullanmanin bi avantaji var mi?
mesela x sitesi sadece amerika ici gonderir o zaman tamamda, turkiye'ye kargolan firmadan direk istesen araci kullanmadan daha efektif olmaz mi?

bide kesin gumrukte kalmaz nasil diyebiliyorlar, xbox gecirmek kasar biraz gumrukten. sans isi. ama ebook fln gecer kanimca.
gerci 150dolarlik seyin ne kadar vergisi olcak...

esas sorun gümrük memurlarının üzerlerinde yazan değerleri sallamaması, öyle düşük gösterme uyanıklığı çok yapıldığı için (hepimiz yaptık suçlamıyorum) , adam açıyor bilgisayarını, ya listeye bakıyor ya nette xbox 360 yazıp karşısına ne fiyat çıkarsa ona göre vergilendiriyor. evet komik ama durum bu.

tabiki yine size denk gelirse, geçme ihtimali de var.
Sosyal ağlarda paylaş

iste abi gumruk memuru dediklerimiz teknoloji ozurlu internetten bi haber insanlar fln degil, adamlar nelerle ugrasiyorlar hepimizden uyaniktir onlar :d

yani sen ps3 gecirmeye calistiginda adam anlar birguzel ps3 oldgunu onun, ama ondan sonra nasil bir protokol izlemesi gerektigini bilmiyorum.

bazilari acar internette ps3 diye aratir gordugu fiyati yazar oraya diyor, bazilari ne kadar fiyat geldiyse fatura fiyati ustune gumruk islemleri uygular diyor

en guzeli bulup bi tane gumruk memuru sormak, process nasil isliyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
gümrük memurları ve kargoyla ilgili çeşitli suallerim var !
şimdi ps3'ün yanına bir xbox falan alayım diyorum da çeşitli mevzular var.

black friday sebebiyle konsol 200$ ms store'da. hatta 199$. bu sebepten mütevellit, gümrükten geçer mi ? 200$ altı mı diye sorulursa evet diyebilirim keza. kargo olarak da, en uygunu nedir acaba nedir nedir ? amerikadaniste.com falan bayağı pahalıya geliyor, dhl vs de 80-90$ değişiyor sürekli. var mıdır bi çare ?
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmadan önce hepsini iyice incelemekte fayda var. Geçen ay ben de böyle bir alışveriş macerasına başladım ve çok memnun tamamladım. Öncelikle üyelik ücreti ödemek istemiyordum ve ödemedim. Çünkü bu siteler her ay kredi kartından otomatik olarak çekiyorlar üyelik ücretini. Siteyi kullansanız da kullanmasanız da. Ayrıca kredi kartımla internetten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyorum. Kredi kartı numaramı vermekten de. Bu sebeple kredi kartı numaramı vermedim. İsterseniz paypal ile ödeme yapıyorsunuz isterseniz HSBC bankasına havale yapıyorsunuz. Ben internetten havale yaptım ve sadece 2 tl masraf ödedim. İstediğim tüm şartlar yerine geldi. Ben wwwAmerikaAdresim.com u herkese tavsiye ediyorum. Bana bir amerika adresi verdiler üstelik ücretsiz. Şimdi Amerika da ki sitelerden özellikle indirim döneminde istediğim gibi alışveriş yapıp amerika adresimde biriktiriyorum. İstediğim zaman bana hemen gönderiyorlar. Üstelik kargo ücreti bu tür siteler için de en ucuzu. Yine de tavsiyem mutlaka bir araştırın. Ben www.amerikaadresim.com dan çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...