Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Amerikadan gelen kargolar gümrük limiti kesin olarak 150 euromu? Mesela abd de aldıgımız 200 dolarlık ürün 150 eu olarakmı sayılıyor gümrükte? Bide devlet kargosu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 posta demek istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Posta. Limit üründen ürüne değişiyor. Bazı ürünlerde hiç olmuyor. Gümrükçüye sormak lazım. Genelde 150 euro limit ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 devlet kargosu p[tt iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Yani abd nin ptt si olan USPS ile amerikandan gondertirsek dahamı az sorun cıkıyor tükiye gümrügünde? http://www.viaddress.com/ Birde bunlar anasayfada yazdıklarını gercekten yapıyorsa MyUsaBox falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 GERGE geldi mi abi ebook reader'ın sorunsuz bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ordan almadım ya. Sahibinden'de aynı fiyata buldum bir tane onu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dark_Soul said: Yani abd nin ptt si olan USPS ile amerikandan gondertirsek dahamı az sorun cıkıyor tükiye gümrügünde? http://www.viaddress.com/ Birde bunlar anasayfada yazdıklarını gercekten yapıyorsa MyUsaBox falan hikaye Bunu kullandım eReader'a kılıf almak için. Fedex'le kargolomışlar bu gece. Salı günü elinde olacak diyor Fedex. Haber veririm geldiğinde. Ama kafalarından 1 lbs ekleyip 5 dolar fazla aldılar. Sitede 2 lbs diyordu, fedex 1 lbs diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esra77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben size yeni bir site ismi vereyim. www.usshopexpress.com. Inanamadim sparisim gumruge takilmadan ustelik cok ucuza geldi. Ustelik uye olmak bedava, hic para odemedim victoria secret ve amazondan birkac sey almistim. musteri temsilcileri yardimci oldu urun degisikligi bile yaptim. simdi uc arkadasim daha oraya uye oldu. diger sitelere oranla daha ucuza gonderiyorlar yeni olduklari icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Yeni bir üyenin ilk mesajı bu olunca insan viral diye bağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 victoriadan aldigin urunleri giyinip fotosunu koyar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 esra sevişelimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Üye olduktan sonra 11 dakika beklemiş bunu yazmak için. Aynı anda kaç foruma birden üye olmaya çalışıyor acaba. Bunlara para da veriyorlardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bu amerikadaniste tarzi seyleri, firmalar turkiyeye gonderdigi surece kullanmanin bi avantaji var mi? mesela x sitesi sadece amerika ici gonderir o zaman tamamda, turkiye'ye kargolan firmadan direk istesen araci kullanmadan daha efektif olmaz mi? bide kesin gumrukte kalmaz nasil diyebiliyorlar, xbox gecirmek kasar biraz gumrukten. sans isi. ama ebook fln gecer kanimca. gerci 150dolarlik seyin ne kadar vergisi olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Sorun postayla gelmesi. Bunlar Fedex ile yolluyor, güvenli oluyor. Eğer Türkiye'ye yollayan site Fedex gibi bir şey kullanıyorsa bunlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 senko said: bu amerikadaniste tarzi seyleri, firmalar turkiyeye gonderdigi surece kullanmanin bi avantaji var mi? mesela x sitesi sadece amerika ici gonderir o zaman tamamda, turkiye'ye kargolan firmadan direk istesen araci kullanmadan daha efektif olmaz mi? bide kesin gumrukte kalmaz nasil diyebiliyorlar, xbox gecirmek kasar biraz gumrukten. sans isi. ama ebook fln gecer kanimca. gerci 150dolarlik seyin ne kadar vergisi olcak... esas sorun gümrük memurlarının üzerlerinde yazan değerleri sallamaması, öyle düşük gösterme uyanıklığı çok yapıldığı için (hepimiz yaptık suçlamıyorum) , adam açıyor bilgisayarını, ya listeye bakıyor ya nette xbox 360 yazıp karşısına ne fiyat çıkarsa ona göre vergilendiriyor. evet komik ama durum bu. tabiki yine size denk gelirse, geçme ihtimali de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 iste abi gumruk memuru dediklerimiz teknoloji ozurlu internetten bi haber insanlar fln degil, adamlar nelerle ugrasiyorlar hepimizden uyaniktir onlar :d yani sen ps3 gecirmeye calistiginda adam anlar birguzel ps3 oldgunu onun, ama ondan sonra nasil bir protokol izlemesi gerektigini bilmiyorum. bazilari acar internette ps3 diye aratir gordugu fiyati yazar oraya diyor, bazilari ne kadar fiyat geldiyse fatura fiyati ustune gumruk islemleri uygular diyor en guzeli bulup bi tane gumruk memuru sormak, process nasil isliyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi multithread gumruk memurlari var oleymis arkadaslar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 gümrük memurları ve kargoyla ilgili çeşitli suallerim var ! şimdi ps3'ün yanına bir xbox falan alayım diyorum da çeşitli mevzular var. black friday sebebiyle konsol 200$ ms store'da. hatta 199$. bu sebepten mütevellit, gümrükten geçer mi ? 200$ altı mı diye sorulursa evet diyebilirim keza. kargo olarak da, en uygunu nedir acaba nedir nedir ? amerikadaniste.com falan bayağı pahalıya geliyor, dhl vs de 80-90$ değişiyor sürekli. var mıdır bi çare ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 usps ile gumruge takılır. fedex ya da ups ile göndert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 10Bin Dolara kadar Herseyinizi Yasal olarak Getirebilirim Max Sure 20 Gun ;) istisna durum 30 gun isteyen olursa O.M ile ulasabilir Yada sorusu olan direk sorabilr. =Nix= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavanoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Merhaba arkadaşlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmadan önce hepsini iyice incelemekte fayda var. Geçen ay ben de böyle bir alışveriş macerasına başladım ve çok memnun tamamladım. Öncelikle üyelik ücreti ödemek istemiyordum ve ödemedim. Çünkü bu siteler her ay kredi kartından otomatik olarak çekiyorlar üyelik ücretini. Siteyi kullansanız da kullanmasanız da. Ayrıca kredi kartımla internetten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyorum. Kredi kartı numaramı vermekten de. Bu sebeple kredi kartı numaramı vermedim. İsterseniz paypal ile ödeme yapıyorsunuz isterseniz HSBC bankasına havale yapıyorsunuz. Ben internetten havale yaptım ve sadece 2 tl masraf ödedim. İstediğim tüm şartlar yerine geldi. Ben wwwAmerikaAdresim.com u herkese tavsiye ediyorum. Bana bir amerika adresi verdiler üstelik ücretsiz. Şimdi Amerika da ki sitelerden özellikle indirim döneminde istediğim gibi alışveriş yapıp amerika adresimde biriktiriyorum. İstediğim zaman bana hemen gönderiyorlar. Üstelik kargo ücreti bu tür siteler için de en ucuzu. Yine de tavsiyem mutlaka bir araştırın. Ben www.amerikaadresim.com dan çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lambadan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Merhaba, Uyelerimizin Yurtdisi alisverisleri ile ilgili her turlu sorusunu, alisveris danismanlarimiz yanitlamaktadir. Lambadan'a uyelik ucretsizdir. Iyi alisverisler Lambadan.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gay club değil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ahuahuahua barnacle! talihsiz olmuş isim seçimi.. lan site adı paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar