Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hatirladigim kadariyla sozelde 74 netim, sayisalda da 55 civarinda netim var. 5 yildir ilk defa 4 islem yaptigim icin cok yavas kaldim, sayisal 2de 15 bosum var ve sayisal1 deki boslarima donemedim. 55 puan yettigi icin sıkınttı yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kafama takıldığı için soruyorum, sözel bölümde 56. soruda bir problem yok mu sizce? Dipnot: fosil, Lucy vs sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 evet osoruda ben de kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 o soruyu iptal ettik arkadaslar, sikinti yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 tamam sikinti yapmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ya şaka maka, iptal edilen soru fln var mı bu sınavda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fosil lucy ne ya yoktu öyle soru kandırmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vardı ya fosil bulunmuş lucy varmış önceden ondan daha erken dönemde bi fosil bulunmuş ismi hasan mıymış mış neymiş eahuaeuh yok işte 2 ayak üstünde duruomuş da bilmemneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 o soruya ben de kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hea evet yaşla ilgili şıkta sonra, önce konusunda problem wardı sanki. Hoş değildi takdir etmedim bende ... bu arada bu sınavdaki kar,zarar sonusunda 4 senelik iktisat eğitimi sonucunda kafayı yediğimi gördüm. O basit problemi sınav boyunca çözemedim, yapmadığım işlem kalmadı. tek düşünmediğim en kolay yol olan cevapmış :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tamam ya çok üşengecim ben stickysi varmış. ilk defa girdim alese kasımda başvuru yapmıştım ama giriş belgesi gelmemişti. türkçeyi full yaptım matematikte 15 20 tane yapıp sıkıldım sorada çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Sözel 56 nın cevabını B yapmıştım ben de , 2 sinden birini seçmek zorunda olduğumdan B şıkkı daha net bir cevaptı. İptal mı edilmiş cidden , edilse kimse bişey diyemez gerçi öyle bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ne zaman açıklanacak sınav? . Bu hafta içinde açıklansa çok süpe r olacak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu hafta sanmam, haftaya açıklanırsa çok muhtlu olacağım. P.S. 85 üstü alırsam daha da mutlu olacağım. Yoksa yaylalar yaylalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ya itüyle yıldızın mühendislik yüksek lisans başvuruları ne zaman? Yine kaçırmayayım tarihlerini. Bunun sonucunu bi şekilde hallederiz de başvuru tarihi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ne zaman açıklanacağını nasıl biliyoruz? öyle afaki bir şekilde her gün kontrol etmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 AHAUHAUH Bugün girdim osymye bir baktım ALES sonuçları yazıyor. Saldırdım hemen T.C. Kimlik no girdim numaranız bulunamadı diyor. WTF nidaları arasında 2-3 kere daha girdim olmuyor. Sonra arada E'nin olmadığını ve sınavın Askeri Liseler Sınavı olduğunu farkettim ve sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sonuclar kisminda yaziyor zaten hangi sinavin aciklandigi heycan yapmayin yanlis aciklanan TUS sonuclari yuzunden illa ki gecikme olacaktir kpds bile daha gecen aciklandi ki normalde 15inde aciklanir diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Öf daha açıklanmadı mı? Ben de yüksek lisans başvuru tarihleri belli olsun diye bekliyorum saf gibi QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abicim 1 hafta kaldı başvuruların kapanmasına hala bekliyoruz. Bir deadline verir insan her gün bakmaktan gına geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o kadar kötü geçti ki silmiştim kafamdan sınavı hueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Benim de iyi değildi ama öğrenip kurtulalım artık. Osymnin sitesi yoğunluktan dolayı hata veriyor açıkladılar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bu saatte açıklanır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Halaa yok ya, nerdeyse başlıycak başvurular. Bu arada yükseklisans için başvuru ücretleri nekadar pahalı ya mümkün olduğu kadar çok yere başvururum falan diyodum ama sanırım 2-3 yere anca olur böyle. Zaten okul çıkışımı yaptım, okul çıkışımı otel çıkışımı belli değildi kep aldım 100 lira istediler, kütüphaneye borcum varmış 4 senede olmuş 680 küsür spor salonuna bile borcum varmış lan ! az daha çıkamıyodum okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi 3. dünya ülkesinde yaşıyoruz ya. Bir ETA vermek bu kadar mı zor dallamalar. Başvurumu yapıcam, herşeyi topladım 1 hafta kaldı deadline'a bekliyorum. Bunun scorecardı da geç gelecek tabi. ABV osym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar