Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2010 İlkbahar dönemi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Alese girecekler bu dönem başvurular başladı haberiniz olsun. 15 mart - 2 nisan arası başvurular. Sınav da 9 mayısda.

Ben tekrar girmeyi planlıyorum fakat çalıştığım için nasıl başvuracam bilemedim geçen sene okulda başvurmuştum, Bu sefer Hafta içi sabah akşam iptalim , bunun başka bir başvuru yolu var mıdır hafta sonu veya internet üzerinden?
Sosyal ağlarda paylaş

işte o izin olayını geçen hafta yapmjıştım okul ve bir takım işlerim için

şimdi tekrar istersem boku çıkacak die şey ettim istesem tabi izin verirler tahminen de yeni olduğum için bi çekingençlik mevcut hehe

bi de mezunum die belki okuldan yapmio olabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer daha önce girdiysen internetten yaptırabiliyorsun işlerini. Eğer net şifreni unuttuysan ALES büroları şifre veriyor kimlikle gidince.

Belki başka birisini yollasan senin nüfus cüzdanınla halledebilirsin, ben ist. üni. avcılar kampüsüne gitmiştim şifremi almak için; verirken adımı soyadımı sordu adam, yüzüme bile bakmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta absürt bi update veriyim, ÖSS ye 2006 ya da 2007 den sonra girenler gitmeden bi kendi kaydolmayı deneyebilir mi?

benim tüm bilgilerim otomatik çıktı ve de yeni şifre vermediler, eski şifreniz geçerlidir falan yazıyo kağıt kaydında kayıt kağıdında. bi sanırım yeni fotoğraf çektirmek için çağırıyor olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal ritüelde sıra beklememek için randevu alman gerekiyor. Ama ben de randevu almaya gidip (2 adım yer ya rektörlük kim aricak dedim) kadının gel kaydını şimdi yapiyim parayı yatırdın di mi demesiyle kaydoldum.

Sınav başvuru merkezleri de ÖSYM sitesinde mevcut. Neredeyse tüm üniversiteler var sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz bakamak lazım ben geçen sene zerre bakmadan ve sınav formatını nerdeyse bilmeden girdim 80 oldum millet hep böle 95 falan aldı o yüzden tekrar girecem bu sefer kitapla biraz çalışıp çünkü yıllardır matematik falan çözdüğüm yok unide de matematik dersim olmadığı için çok yavaşlamışım yetiştiremedim sorular çok basit olmasına ramen.
Sosyal ağlarda paylaş

Matematikte yorucu olan kısım saçma işlem soruları, ne kadar varsa onları çözün. Bir de geometri soruları için kübün silindirin falan formüllerine bakın biraz. Çok basit sorular ama ezber gerekebiliyor.

Ama en kıl yeri mantık alesin, o soruları çözün pratik yapın. Ben sonbahardaki alese biraz uykusuz ve yanıma saat almadan girmiştim, dalmışım bi raf sorusunu tersten çözdüm, düzeltene kadar 20dk geçmiş farketmemişim. Türkçeyi bitirdim son bir saat dedi gözetmen omgwtfpwnd ifadesiyle matematiğe saldırdım 85 aldım, ki 20 değil 1dk harcanacak soru değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ödedim paramı, geçen sene girdiğim için sınava, bugun öğlen şifremi almaya gidecem okula sonra internetten başvurumu yapıcam

fakat işteyim ve öğlen arada gitsem bi sorun çıkar mı acaba 2 saniye şifre alıcam sonuçta Böle öğle tatili aradayız ayağı yaparlar mı , öle bi durumda hiç bi zaman başvuramıcam şu sınava -.-
Sosyal ağlarda paylaş

Öğle tatilinde kapalı. Ben marmara ünide 30dk bekledim kapının açılmasını. Gidip yemek yiyim dedim geldiğimde çılgın sıra olmuştu falan. Sen bi gün işten izin alacaksın, sabah erken saatten halledeceksin kayıt / şifre işini. 2 dakka arkadaşa bakıp çıkayım gibi şifre vermezler kimseye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...