Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Alese girecekler bu dönem başvurular başladı haberiniz olsun. 15 mart - 2 nisan arası başvurular. Sınav da 9 mayısda. Ben tekrar girmeyi planlıyorum fakat çalıştığım için nasıl başvuracam bilemedim geçen sene okulda başvurmuştum, Bu sefer Hafta içi sabah akşam iptalim , bunun başka bir başvuru yolu var mıdır hafta sonu veya internet üzerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 netten var abi o kılavuz var osym sitesinde bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ula şifre istiyo nerde vermişleri o şifreyi :S ösym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 2 saat izin alıver işten git okulda yaptır mortis, öğrenci işleri en kolayı ya, netten bir aksilik çıkar kesin, ösym bu. ben de giricem bu dönem hadi bakalım, öss deki başarılarımın devamını burada da getirmeyi planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 işte o izin olayını geçen hafta yapmjıştım okul ve bir takım işlerim için şimdi tekrar istersem boku çıkacak die şey ettim istesem tabi izin verirler tahminen de yeni olduğum için bi çekingençlik mevcut hehe bi de mezunum die belki okuldan yapmio olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Okulu arayıp detaylı bilgi alman en güzeli bence. Her türlü yönlendirirler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Okul haric basvuru yapılan ösym merkezleri var, ama onlar da 5e kadar çalışır. Her türlü izin alıcan yani başvuru elden yapılıyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Eğer daha önce girdiysen internetten yaptırabiliyorsun işlerini. Eğer net şifreni unuttuysan ALES büroları şifre veriyor kimlikle gidince. Belki başka birisini yollasan senin nüfus cüzdanınla halledebilirsin, ben ist. üni. avcılar kampüsüne gitmiştim şifremi almak için; verirken adımı soyadımı sordu adam, yüzüme bile bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 internetten kendin kaydolabiliyorsun üstte denildiği gibi, yeni şifre için de ösym bürosuna falan gerek yok sanıyorum, herhangi bir üniversitede de oluyor. yani başvuru merkezi olan. bizim okulda falan 2 TL yeni şifre yazıyo valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o zaman öğlen arasında direk biraz da erken çıkıp okula giderim şifremi alırım. Gerisini de internetten yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hatta absürt bi update veriyim, ÖSS ye 2006 ya da 2007 den sonra girenler gitmeden bi kendi kaydolmayı deneyebilir mi? benim tüm bilgilerim otomatik çıktı ve de yeni şifre vermediler, eski şifreniz geçerlidir falan yazıyo kağıt kaydında kayıt kağıdında. bi sanırım yeni fotoğraf çektirmek için çağırıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ... pfk güncelle yerine alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben ilk defa giricem herhangi bri universiteden basvuruluyor dimi?, kime sorsam uskudarda OSYM nin yeirni gosterdi ugrasamam oraya gitmeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ben ilk defa giricem de randevu alınması gerekiyormuş sanırım. Haftasonu açık oluyor mu bu sınav merkezleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Randevu almak falan gerekmiyor, niye yazmışlar bilmiyorum. Genelde kuyruk oluyor devlet dairesi tadında. Haftasonları da kapalı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Orjinal ritüelde sıra beklememek için randevu alman gerekiyor. Ama ben de randevu almaya gidip (2 adım yer ya rektörlük kim aricak dedim) kadının gel kaydını şimdi yapiyim parayı yatırdın di mi demesiyle kaydoldum. Sınav başvuru merkezleri de ÖSYM sitesinde mevcut. Neredeyse tüm üniversiteler var sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Başvuru yaptıktan sonra sınava nerede gireceğimiz falan eve geliyor di mi? Yoksa bi şifre falan veriyorlar da internetten mi takip ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Eve geliyor bilgiler evet. Zaten sınav giriş kağıdı vs. gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ben de dün yaptım başvurumu Üsküdar'daki ÖSYM merkezinde de, randevu falan almadım direk gittim. Zaten şu dönem SBS kayıtları da var gerek yok randevuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bende yaptım başvurumu ama tabi birazda çalışmak lazım. Nasıl olacak bilmiyorum gidip kitap falan alıyım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 evet biraz bakamak lazım ben geçen sene zerre bakmadan ve sınav formatını nerdeyse bilmeden girdim 80 oldum millet hep böle 95 falan aldı o yüzden tekrar girecem bu sefer kitapla biraz çalışıp çünkü yıllardır matematik falan çözdüğüm yok unide de matematik dersim olmadığı için çok yavaşlamışım yetiştiremedim sorular çok basit olmasına ramen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Matematikte yorucu olan kısım saçma işlem soruları, ne kadar varsa onları çözün. Bir de geometri soruları için kübün silindirin falan formüllerine bakın biraz. Çok basit sorular ama ezber gerekebiliyor. Ama en kıl yeri mantık alesin, o soruları çözün pratik yapın. Ben sonbahardaki alese biraz uykusuz ve yanıma saat almadan girmiştim, dalmışım bi raf sorusunu tersten çözdüm, düzeltene kadar 20dk geçmiş farketmemişim. Türkçeyi bitirdim son bir saat dedi gözetmen omgwtfpwnd ifadesiyle matematiğe saldırdım 85 aldım, ki 20 değil 1dk harcanacak soru değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ödedim paramı, geçen sene girdiğim için sınava, bugun öğlen şifremi almaya gidecem okula sonra internetten başvurumu yapıcam fakat işteyim ve öğlen arada gitsem bi sorun çıkar mı acaba 2 saniye şifre alıcam sonuçta Böle öğle tatili aradayız ayağı yaparlar mı , öle bi durumda hiç bi zaman başvuramıcam şu sınava -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Öğle tatilinde kapalı. Ben marmara ünide 30dk bekledim kapının açılmasını. Gidip yemek yiyim dedim geldiğimde çılgın sıra olmuştu falan. Sen bi gün işten izin alacaksın, sabah erken saatten halledeceksin kayıt / şifre işini. 2 dakka arkadaşa bakıp çıkayım gibi şifre vermezler kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 of ciddi misin şifre için mi bekledin o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar